Sağlık Çikolata alerjisi olan varmı? spirito Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaşlar çikolata alerjisi olan var mı? Sonradan çikolataya alerji çıkabilir mı? Çikolata alerjisi olan varmı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Mstf88 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 67% +1 yıl Galiba benim alerjim var, ne zaman cikolata veya sekerli bisey yesem yaklasik yarim saat sonra bogazlarim ve genizlerim tikaniyor , nefes alisim normale gore biraz zorlasiyor. Daha once hickimsede boyle bir durum ne gordum ne duydum :( 0 0 Yorumla
SoulOnFire Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 46% +1 yıl Alerji değil, fakat reflü dolayısıyla yiyemiyorum :(( 0 2 Yorumla spirito +1 yıl Reflü olunca da çikolata yenmiyor mu şimdi bende reflü mu var alerji mı acaba 😪 doktordan yakın. bir tarihe randevu bulsam iyi olacakta bulamıyorum kı Yorumla SoulOnFire +1 yıl Kişiden kişiye göre değişiyor, benim midemi yaktığı için çok nadir yiyebiliyorum 🙃 Yorumla
_aeternitas_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Bir ara çikolata alerjim olmuştu. 0 3 Yorumla spirito +1 yıl Doğuştan gelen bir şey mı nasıl oldu nasıl anladın ne yaptın geçmesi için? Yorumla _aeternitas_ +1 yıl Sonradan oldu zamanla geçti, doktor söylemişti. Yorumla spirito +1 yıl Peki nasıl anlaşıldı test mı yaptı yani ,? Yorumla
Hakangirdimm Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İyiki alarjim yok :-) bu güzelleri yemeden olmaz 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar