Bu kadın en sonunda bizi öldürecek galiba
Ne yiyeceğiz yav 🙄😄😄
Ne yiyeceğiz yav 🙄😄😄
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen gün lahmacun yutarken yakalandi Kıvırdi bunun hamuru ince içinde vitamin protein var
Koca popona bakmadan millete akıl veriyor
Öğretmen bize sigara içmeyin zararlı çocuklar demişti bir arkadas kalkıp hocam dedi peki siz neden iciyorsunuz
Bunun kıde o hesap millete yeme kendi yutuyor
Ben işlenmiş hazır gıda glikoz mısır şurubu kullanmam şeker tuketimim çok düşük sadece ara sıra tatlı da tuz kullanmam ama yeme de kısıtlama yok düzenli spor yapıyor insan kendi doktoru olmasi lazim
Daha once princ yemeyin sağlıksız denildi bulgur tüketin sonra bulgur da princ kadar tehlikeli bu tür kişiler kapitalist sisteme hizmet ederler bunların belli bir kitleye nüfuslari olduğu için kullaniyorlar hangi malın fiyatını artirmak düşürmek adına yapılıyor bence
Temel reis çizgi filmi bile ıspanak satışını artırmak için yapılmıştır...
Malesef öyle insan sağlığı kimsenin umrunda değil size is veriliyor para kazandiriliyor sonra o parayi sizden geri almak için ugrasiyorlar 😂😂
Mesela bilgisayar sektörü
Oyun program yazanlar bilgisayar uretenler bunların hepsi birbiri ile baglantilidir bir bilgisayar üretilir onun özelliklerini destekliyen program oyun sonra yeni bir oyun çıkar Yeni bilgisayar almanız lazım teknik özellikler yetersiz kalır bu bir döngü dür
Bunu saglikdada yapıyorlar önce sizi hasta ediyorlar sonra sizi iyilestirmeye çalışıyorlar
Bilinçli tüketim i öğrenmek gerekiyor
Adı ticaret hırsızlığın kılıf giydirilmis hali 😂😂😂
kadının tek dediği olabildiğince doğal ye ambalajlı yeme, undan uzak dur diyor işte :D sadece bulgura katılmıyorum.
Canan hocam haklı. doğal yağları yumurtayı eti zeytini istediğiniz kadar tüketin diyor
Cevap
7Cevap
Amaaaann
Ben zevkime düşkün bir insanım sırf sağlıklı yaşayacağım diye güzel yemeklerden vazgeçemem 😒
hicbirsey yemicez
curuk seyler yicez , az seyler yicez :) :)
Şişman kadın candır:)
ben bu kadını hiç dinlemiyorum 😂 😂
Yiyip yiyip kilo alanlar düşünsün ayol.
Dinlemen yav şunu 😏
Bok yiyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar