Arkadaslar dün elimi derinden kestim hemde yakdim bilmeden elimi degilde kücük olan parmagimi sizce sagalirmiyaaa cünkü arkadssimla kavgada oldu 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Parmağını hissediyomusun sinir damarları kesildiyse baya kötü hiç bir yere değdirme enfeksiyon kapmasın tenfidiyot varsa peçeteye dök hafif ama fazla değil hafif kenarlarına gezdir enfeksiyon kapmasın geçmiş olsun
En kısa sürede hastaneye git
Cok tesekkur ederim evet su an uygulamaya basladim onu biraz agrisi dinlendi ama cok degil biryere degince yakiyor
Geçmiş olsun bilader hastaneye git vakit kaybetmeden tendon bağı kopmuş olabilir parmağını harekete ettir kıvır eğer hareket kaybı yoksa tendonlar sağlamdır
Cok tesekkur ederim , yasadigim ulke kucuk oldugundan su an hastahane bulamam evet haraket etdire biliyorum ama fazla degil uyusma var sadece ust kisminda
Rica ederim kardeşim hastane bul başıma geldi benimde sıkıntı yaşadım ameliyat vs vs Rabbim şifa versin inşAllah
Cok tesekkur ederim 😊 aynen amlyat olcam bende glba
Rica ederim kardeşim hayırlısı ne kadar geç kalırsan o kadar kötü olursun unutma
Aynen kank biliyorum
Kötü gözüküyor bir hastaneye gidip baktırmalısın krem falan verirler geçmiş olsun
Tesekkur ederim )))
Cevap
4Cevap
tendirdiyot falan dökme dokuyu öldürürsün hastaneye görün dikiş atıp pansuman yapsınlar...
Valla haklisiniz yarin sabah erkenden 7 civari gidicem insallah genele
Kanka yasadigim ulkede malesef oglen 12 den sonra hastahane kapali oluyor yani dikis icin gitsem almicaklar cok kücük biryerde yasadigim icin
Aynen son uygulamali yapiyoruz evde krem falan saricsm insallah enfeksiyon kapmaz
Aynen babamda onu dedi su an Allaha sukur agrisi gecdiya
Önce genel cerrahi, sonra estetik cerrahi acilen git.
Aynen yarin sabah insallah arkadasimla gidicem
Kesinlikle doktora git hemen
Aynn
Hım gecmıs ol sun acıyor olmalı
Yaaa oda kelimemi aksam acisindan uyuyamadim bir yere degince agriyor kesildigi icin degil yandigi icin aciyor 😭
Oha içim çekildi ağlıycam 😭
😄😄
geçmiş olsun
TEsekkur ederim
Geçmiş olsun
Sagol kardesim
Fevi
Doktora git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar