İlk buluşma esnasında insanlar birbirlerini iyiden iyiye göz hapsinde bulundururlar. Bu buluşmalarda belki de en önemli bir detay da dişlerin durumudur. Bakımsız dişlerinizin yanında salça kırıntısı kalmışsa: Vay halinize! :)Bu gibi durumlarda, gözünüz karşı tarafın dişlerine takılır mı? Böyle bir insanla ileriniz olur mu?
İlk buluşmalarda bakımsız dişlerin karşı tarafa olumsuz sinyal gönderdiğini düşünüyor musunuz?
Diş temizliği ve gülümseme çok önemli.. Bu sadece ilk buluşmaya has bir durumda olmamalı bakımlı erkek/ kadınlar daha özgüvenli ve karşı tarafa güven veren nitelikte oluyorlar insanda ister istemez kendine bakan ilerisi için bana da güzel bakabilir algısı uyandırıyorlar. Özetle dişler benim için büyük önem taşıyor..
Takılır evet ama ön yargıyı yıkmak gerekiyor. Fiziksel değişim kolaydır yeter ki içi değişmesin. Zaten bir kadını seversen daha çok güzelleşir. Sen sev yeter.
Dişler gerçekten çok önemli , hareketlerine buyulendigim bir kadının dişleri tüm büyüyü bozuyor. Tabi eller de önemli , tırnaklar bakımlı olsun lütfen, oje kalıntıları ile gezmeyin.
Kişiden kişiye göre değişir ama beni olumsuz etkiler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Takılır tabiiki ama ilerisi olmaz. Kendine bakması, dikkat etmesi, hem kendine hem de bana saygısını gösterir. Eğer karşıma bu şekilde geçiyorsa beni önemsemediğini düşünür bir daha görüşmem.
Dişler bence çok önemli. Gülüş tatlılık seksilikse anahtarı dişler bence.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O değilde bir kere bir kızla bakışıyordum kız arada bir bakıyordu fazla değil.. tamam hoşlanıyordu ama tuhad bir şey vardı sonra ağzıma doğru gelen sümüğü hissedince bir daha bakamadım kıza 😂😁
En İyi Cevaplar