Yarın dişçiye gideceğim diş doktoruna penisiline alerjim olduğunu söylemeli miyim? Penisilin alerjisi olan var mı ?
Cevabın nedir?
evet mesela tavşanlar için de penicilin ailesinden ilac yasak ama farklı antibiyotikler mevcut zaten hayvan ilacları insan ilacları oldugu için vardır muhakkak
04 Yorumla
Soran+1 yılHer antibiyotik penisin içerir mi off yaa korkuyorum.
Soran+1 yılDerin bir oh çekiyorum o zaman :D Çok teşekkürler istediğim cevap buydu
Çoğu antibiyotiğin içinde penisilin vardır diye biliyorum. İçinde penisilin olmayan antibiyotik yazsın diye söyleyebilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılAlternatifler varmış ama madeleinee yok dedi az miktarda da olsa korkuyorum :(
Soran+1 yılumarım :(
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHemen ölmek istemiyorsan söylemelisin. Test yaptırıp belki daha düşük dozda başka bir antibiyotik alman için hastaneye yönlendirir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa korkuyorum bir keresinde ölüyordum.Kafam felan şişti .. her antibiyotikte penisin var mı ki varsa gidip acil kapısında bekleyim diyorum
- +1 yıl
Aman dikkat et, sağlık hiçbir şeye benzemez.
Cinsel Yaşam konusunda 634 cevap paylaştı. içeriği penisilin li antibiotikler var onlar hariç kullanabilirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılHah yine sen :D her antibiyotik penisilin içerir mi? Bi keresinde ölüyordum da .. Yuttuktan sonra acil kapısında beklerim içeriyorsa eğer.
Soran+1 yılEvde yok ilaç kullanmam ben hele ki kafama göre asla :))
Soran+1 yılTamam ben bu linki saklarım :) teşekkürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
+1 yılHer antibiyotiğin içindeki etken madde penisilin değildir. Doktorunuza söylemeyi ihmal etmeyin.
02 Yorumla
Soran+1 yılDiş doktorum başka şehire gitti yarın acil herhangi bir tanesine gideceğim daha önce bu konuda da sıkıntı yaşadım öylesine gittiğim bir diş doktoru iğnesiz 2 dolgu üst üste yaptı falan güvenemiyorum :(Aslında sana yazarken neden devlet veya fakültesine gitmediğimi fark ettim teşekkürler :D
- +1 yıl
Doktor seçimi önemli evet.Bir şey yapmadım ama rica ederim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılhekime bildirirsen zaten ona göre yazar benimde alerjim var..doza göre değişir her antibiyotik penisilin içerir çünkü
04 Yorumla- +1 yıl
penisilin içermeyen antibiyotik yoktur
Soran+1 yılKorkuyorum :(
- +1 yıl
doktora söylemen yeterli benimde alerjim var söylüyorum ben zamanında penisilin olmayan antibiyotik istediğimde doktorlar bana gülmüştü penisilin olmayan antibiyotik olmaz dozajı vardır
Soran+1 yılkendi dişçim şehir değiştirdi güvenilir olsun diye devlet hast. veya tıp fak. gitmeye karar verdim. Umarım doğru yapıyorumdur off .
evet eritromisin kullanabilirsin..
06 Yorumla
Soran+1 yılOnda da var mı peki penisilin
Soran+1 yılÇok teşekkürler :)
Soran+1 yılTamam aslında yeni öğrendim antibiyotiklerde penisin olduğunu yoksa durumum vahimdi hiç aklıma gelmezdi yani bunu belirtmem gerektiği.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllerjin olduğunu söylemelisin tabi ki penisiline.
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlış sordum aslında antibiyotiklerin içinde penisilin varmış .Olmayanı da var mı merak ediyorum var dediler az miktarda dediler kafam karıştı .korkuyorum da dişçimde başka şehire gitti şimdi ben ilacı alınca doktorun tekinede ne olur ne olmaz diye sorsammıki veya yutunca acil kapısındamı beklesem kafayı yiyecem.
- +1 yıl
İçinde penisilin olansa eğer sana zarar verir.Söyle doktora ona göre davransın.
+1 yılkesinlikle söyle
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası