Günlerdir başım çok ağrıyor. Ağrı kesicim kalmadı diye komşum Diclomec verdi ama Diclomec'in prospektüsü yoktu içinde. İçsem mi bilemiyorum :( Diclomec hakkında bilgisi olan var mı, Diclomec ne işe yarar? Diclomec
Diclomec kullananlar varsa söyleyebilir mi: Diclomec ne işe yarar?
Diclomec, çoğumuzun da bildiği üzere ağrı kesici bir ilaçtır. Aynı zamanda vücutta ateş ve ağrı yapan iltihaplı durumlarda da Diclomec kullanılmaktadır.
Ayrıca Diclomec; eklem iltihaplarında ağrı, ateş gibi sürekli tekrarlayan durumlarda da ağrıyı kesmek amacıyla kullanılır. Özellikle romatizma tedavisi görenlerin çoğu Diclomec tablet kullanmakta, gerektiğinde acile gidip Diclomec iğne yaptırmaktadır.
Eğer nefes darlığı, yutmada güçlük, ciltte kızarıklık veya kabartılar, yüzde veya boğazda şişlikler görürsen mutlaka ilacı bırakmalı ve hemen hastaneye gitmelisin.
İçebilirsiniz. Diclomec antienflamatuar analjezik, ( küçük çaplı inf. , romatizmal ağrılarda kullanılır ve ağrı kesicidir.) Baş ağrısına da iyi gelir fakat 6 saatte bir içilmeli en az, geçmiş olsun.
Diclomec ilacı dikloron hapının eşdeğeridir. İyi bir ağrı kesicidir.Ayrıca dolorex ile de eşdeğerdir ama dolorex 50 mg diclomec 100 mg dir.Eğer elinizdeki diclomec 100 mg sa.Ayrıca 75 mg lik olanı vardır ama tahminime göre elinizdeki 100 mg dir.Bol su ile içersen mide açısından da sorun olmaz.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
100 mg evet. İyice kötü yapmaz değil mi? Bir an önce kesilsin istiyorum şu ağrı.Teşekkürler.
Yaa sen harikasın..Alerjimde var ama bugün dolgulu olan diş kökümün iltihaplandığını gördüm ilk işim dişçiye gitmek olacak bu gün ((: Çoooooooook teşekkürler yeniden yeniden.
hehe sende öylesin cok teşekkür derim cok naziksin uzun zaman saglıkla ugrastım ve benimde pek cok dolgu curuk olmustu bilirim hatta gecenlerde yine curuk cektırdım ewet git tabıkı dişler önemli düzelirse bağ agrın kalmaz alerjin içinde düzeltiriz onunda tedavisini buluruz inşallah kendine iyi bak gecmiş olsun yine :) :)
Geçmiş olsun. Ağrı kesicidir. İsterseniz doğal yolları deneyebilirsiniz. BAŞ AĞRISINA Nane : Nane çayı baş ağrılarını dindirmek için birebirdir. İçerdiği mentol ve mentol doğal yağları sayesinde mideyi rahatlatma etkisine de sahiptir. Biberiye :Kimyasal içerikleri sayesinde doğal bir ağrı kesici görevi görür. Çikolata: Doğal antidepresan özelliği vardır. Çikolata Magnezyum ve demir içerir. Sinirleri gevşetici özelliği sayesinde baş ağrısını dindirir. Ayçiçek yağı içilmez ama gargara olarak kullanıldığı zaman uykusuzluk, kronik baş ağrısı ve asabiyet için iyi gelmektedir. Ihlamur çayı çiçeklerinden elde edilen ıhlamur ruhu baş ağrısını keser. Karabiber tarçınla karıştırılıp kullanılırsa baş ağrısını giderici etki yapmaktadır. Ihlamurla kaynatıldığında sancı kesici etkisi vardır. Limon suyu bir Su bardağı kahve içine sıkılarak içilirse baş ağrısına karşı etkili olur. Muzun içerisindeki Magnezyum baş ağrısı ve kramplara karşı etkilidir. Ve ya patatesi yuvarlak dilimler halinde doğrayıp bir bezle yaşmakla alnınızdan şakaklarınıza doğru sararak bağlayınız. Ve ya
Sırt üstü yatıp bacaklarınızı mümkün olduğunca yukarı kaldırınız. Böylelikle kan hareketi başına daha fazla olacaktır, bunu yaparken bir yandan ellerinizle kaşlaınızın arasına ve alnınızdan kulaklarınıza doğru masaj yapıp derin derin nefes alıp veriniz.
veya Malzemeler; 5 adet kereviz sapı 1 adet lime (yeşil limon) 1 adet salatalık 3-4 bardak ıspanak 1 kök zencefilin yarısı 1 su bardağı maydanoz 2 adet elma Hazırlanışı; Hepsini blenderdan geçirin ve maksimum fayda için taze taze için.
Her sanci icin agri kesiciler kullanmayin, eger sanci dayanilmayacak kadar kötü ise son care olarak düsünün. böbrekler agri kesicilerden geriye dönülmez zarar görebiliyor, sonra böberk yetmezligi dializ
evet kulanblrsin ama dolaşım ve kalp rahatsızlğn yok ise! ayrıca sürekli kulanılcak bir ilaç değildir! eklem ödemi ve omurla ilgli ödemlerden dolayı verilir genelde! komşunuza iyi niyetle doktorculuk yapmamasını söyleyin
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Pazartesiye kadar ağrım olmasın yeter . Aslında komşunun değil benim hatam =( Teşekkürler.
En İyi Cevaplar