Burnum da mevsimsel alerji olarak et yani konka şişmiş. Doktora gittim ilaç verdi ve 3 ay sonra yine gel dedi. Sesimin kötü çıkması rahatsız ediyor. Ne yapmalıyım sizce ameliyat olayim mi ses ile bir ilgisi var mi
Etkiler, burundan nefes sorunu bende var tıkandıgı zaman ses tonu degisiyor Dr bile muayeneye baslamadan farkediyor burun tıkanıklıgımı, seninki sadece konka buyumesiymis basit bisey, benim kemik egriligi, kıkırdak egriligi ve konka buyumesi var
Ameliyat oldunuzmu bendede aynı sorunlar var ama tek taraflı burun tıkanıklığı et ve kemik eğriliği var soldan rahat nefes alabiliyorum ameliyat olduysan sesindeki o boğukluk gittimi benimde konuşmam burundan konuşuyomuş gibi sesin dahada netleştimi 😊
bu arada benim sesim hic etkilenmedi burunla alakalı çoğu rahatsızlığı geçirmişimdir. burun eti alerjik rinit kemik geriliği sinüzit geniz akıntısı vs. ses hep aynı frekansta 😄
haa tıkalıysa etkiler tabi. ben de 10 gündür nasorinse diye bir şey kullanıyorum deniz suyu onun yanında bu spreyi ve 2 3 tane alerji hapı kullanıyorum harikayım bu aralar tavsiye ederim. etler cok rahatsiz ederse ameliyat da olabilirsin küçük bir operasyon o da
En İyi Cevaplar