Emar cekımınden bır sure sonra saclarımda yuksek oranda dokulme farketttim.
Sizce emarla lgisi olabılır mi?
Sizce emarla lgisi olabılır mi?
Hayır, düzenli olarak MR çektiren biri olarak bunu rahatça söyleyebilirim. Ya vitaminsizlikten, ya demir eksikliğinden veya saçlarınız kış dönemine girerken bakımsızlıktan, hatta belkide başka bir rahatsızlıktan dolayı dökülebilir. Bu yüzden saçlarınızın dökülmesinin MR ile alakası yoktur.
Rica ederim.Fakat siz saçlarınızın dökülmesinin sebebini bçr öğrenseniz iyi olur.Zararlı birşey yoksa hint yağı veya badem yağı ile haftada 1 gün bakım yapın. Saçlarınız canlansın ve beslensin.Argan yağıda olabilir.
Oyle birsey olmaz o zaman ben kel olurdum :) gecmis olsun..
farklı bir sebebi olabilirmi şampuanını falanmı değiştirdin belk istreslisin saçı da çok döker stres.
Öncelikle geçmiş olsun Emar saç dökmez merak etmeyin. Dermatologa gitmenizde fayda var.
Cevap
16Cevap
geçmiş olsun canım,ALLAH şifa versin Amin
mevsimseldir belki saç dökülmen
Yok psikolojiktir o ben 3 kez çektirdim bir değişiklin olmadı
kemoterapi yapıyor canım hiç tüyün kalmıyor unutuyorsun öyle şeyleri :)
Gecmıs olsun ama emardan kaynaklandıgını sanmıyorum
Mevsimsel aynı şey bende de mevcut. yazın pamuk tarlası gibi olur yakar kafamı kışın kel aynak gibi olur bere takmak zorunda bırakır :D
olmaz. çünkü mr sadece elektromanyetik radyasyon yayar. saç kurutma makinası ya da mikrodalga fırından daha zararlı değildir.
MR ın saça bir zararı yok da , bildiğim kadarıyla anestezi döküyor. eğer ameliyat falan olduysanız , onla alakalı olabilir.
düküleceği vardı
amma emarda durumu hızlandırdı
geçmiş olsun ancak hiç duymadım
bende emara girdikten sonra dokulmeye basladi emardan olabilir
sanmam psikolojik olabilir..
Bende öyle bir şey olmadı
Benim bildiğim emar saç dökmez
Etkisi olabilir sonuçta radyasyon
4-5 ay önce çekildi dökülme olmadı
Ben cok cekildim de hiç etki yapmadı
alakası yok
Bak kızım neyin nasıl etki ettini bilemeyiz herbünye farklı.
Benim bildiğim olmuyor
dökmez sanırım
olabilir . ..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar