Sünnet olurken neler hissettiniz? Korktunuz mu? Oğlunuz size sünnet olmak istemediğini söylese tepkiniz ne olur?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
1 yılKızlar soruyo Ben hep korkardım zaten bayada geç kalmıştım orta bire gidiyorum artık.12 yaşlar falan. Sonranlar olurdu sagdan soldan içim cız ederdi ama hiç olmaya miyetim yok. zaten o yaşta olmayada niyetim de yoktu zaten. korkumu bildikleri için de bazen yapılan sünnet şakaları hep bi korku oluyodu zaten. Bak sünnetciyi çagırrım çükünü kestirrim tehditleri falan oluyo korkudan elim ayagım titriypdu. Hele bi seferin amcanın biri elini şortumun içine anasıl attıysa pipimi ucundan şak diye yakaladı. lerata sen daha sünnet olmadın bakim deyince aklım çıkmıştı korkudan geröekte sünnetci sanmıştım. çok şok oldum amca nası şortumun içine elini atıp şıp diye yakalayınca ucunu deli oldum. Şortumu indirmedi bile yaşca biyüğüm tabi artık içimede iç çamaşırı giymezdim demek hemen eline geldi ucunuda biraz ovalayınca hemen anladı sünnet olmadığımı. tabi o ğündem sonra herkes bekletmeyin yaptırın falan demeye başladılar deli oluyorum olmam diye. o zaman sünnetciler geliyo köylere eşşekler zaman zaman kapı kapı gezer yakaldıklatını kesivetiyolar abdal derlerdi böyle. tabi eski usul öyle iğne uyuşturma falan yok. korkulmayacak gibi değil ama ben olmam zaten diyordum ki. kocaman çocuk zorla sünnet yapcak değiller ya. Bir ğün geldi teyselerim falan geldi bende çok severim teyzelerimi. birinin kızı ne olduysa çocukluk saçını çektim işte. kız bana demez mi. sen yarın görcen ğünü nü diye. vay cadı. ne demek sen yarın görcen ğünü nü ya. Bende teyzem geldi diye seviniyorum. meger bunlar benim sünnetim için gelmişler. gene uyanmadım. Sabah bi kalktım ev kalabalık iki katlı ahşap evimiz üs katta odam gürültüye bi baktım avluya. biz, m kapının önünde iki eşşek var falan sesler geliyo aşşadan. Meger sünnetciler gelmiş eşşekle abdallar. beni sünnet etcekler gene anlamamıştım. bide kapı açıldı annem elinde sünnetlik falan içeri iki teyzem annem odaya ni daldılar. hadi oğlum sünnet olcan deyince. Vay anasını dedim anladım ama daha yataktan çıkamadım bile biri aflamdan koluma yapıştı biri bacaklarımı yakaladı arkadaş. sünnetliği kafama geçirdiler mi. En son annem külodumu çekti aldı bavaklarımdan. bi anda yatı çıplak kaldı. Sünnetlik zaten kısa popomu bile kapatmıyo zorla aşşagı çektiler beni. Herkes salonda böyle indirdiler şimdi kaccam ama kaccak yer yok. Kapıya bi koşturdum önüme geçiyolar. Ahşap ni sedirimiz vardı salonda bi baktım iki amca kahfe falan içiyo. meger sünnetcim le kirvemmiş oturanlar eşşekle gelenler işte. Kaccak delik aramaya başladım artık. amcalardan biri yaşlı falan diğeri kirve olacağım böyle korkunç bi tip. İri yarı pala bıyıklı falan izbandut gibi şiko bide kocaman bi göbeği vardı. hatırlıyorum beyaz gömlek giymiş üstüne deri bi yelek öyle kocaman göbeği var ki sanki futbol topu yutmuş amca. meşin top göbeği ya beyaz gömlek kolları sıvamış görünce zaten ürktüm insan değil canavar. Kaçamıyorum her kesin gözü üstümde ya bide bana bakıyolar. üstümde sünnetlik var ama popomu nile kapatmıyo kısacık bi eteklik artık. ama o kadar kısa ki pipimi kapatmıyo ya. açıkta çüküm bide o heycan korkuyla pipim dinelmiş yay gibi sallanıyo ortada yaşımda var yani orta okuldayım parmak gibi çüküm. süt beyaz böyle solucan gibi ucu bogum bogum bi şey hele ucu pespembe çok şirin bi şey. korkudan elim ayagım çözüldü artık. pipimi kapamaya çalışıyorum kimse görmesin diye. eteklik kısa ucunu falan çekiştirdim ama dedim ya popomu bile örtmüyo. bana bakıyolar falan derken ortaya tahta saglamca bi sandalye getirdiler bu ne olacak ki dedim. Sona baktım kirve olacagım oturdu sandalyeye bende ne yapıyolar dedim her kes sandalyenin etrafına toplaştı. O ara bir fırsat buldum kapıya doğru seyrettim arkami döndüm bir bakmaya çalıştım gelen var mı diye kafam bir yumuşak bir şey gömüldü. Anam ni baktım komşumuz feruzan teyzenin memeleri koca koca önüme geçmeye çalışınca çarpıştık tabi. Çarpar çarpmaz daha kendimi havada buldum. ama nası bende bilmiyorum ni anda havaya uçtum ya. biri beni koltuk altlarımdan kavradı havaya kaldırdı. arkamdan yakaladı nası kavradıysa yaba gibi elleri var koltuğumun altından ama eller o kadar büyük tü ki gögüslerim bile sıkıştı nefes bile alamadım o an. tabi yakalayınca arkamdan havada tekmeler falan savuruyorum ama uçtum ya boşa tekmeliyorum geri geri gidiyorum nere gittiğimden haberim yok. zaten çok sürmedi popomun üst-ne öyle bi çakıldım ki. küt diye kondum resmen popom acıdı ne oldugunu anlayamadım. derken yime atkamdam biri göbeğimden kavradı böyle ahtapot gibi sardı belimden baktım ki bir kirve olacağım. ata biner gibi kirvemin kucağına oturmuşum. Sandalyede oturan kirvemin dizleri üzerinde oturuyorum aynı ata biner gibi. kalkamadım iki ayağım yanlardan boşa sallandı kalkamadım zaten o belimden yakaladı. popon popon ileri kaçmaya çalışıyorum sarıldı zaten kalkmamada müsade etmiyo. Kendimi sağa sola atmaya çalıştım nafile olmuyo. İnmeye kucaktan kaçmaya çalıştım ama ahtapot gibi kirve elimi yakaldı elimi kurtarıyorum bacagımı yakalıyor cabucak. Bırak kaçmayı beni iyice geri çekti öyle ni çekti ki artık popom göbeğine dayandı yaslandım artık arkaya. hala uğraşıyorum ama ne olduğunu anlayamıyorum derken ni elimi tuttu baldırımın altından uzattı bacagımın üstünden hızlıca nileğimden yakaladı. Sona diğer kolumu bacagımın altından soktu onu da yakaladı. Kollarım bacak altından geçipde ellerimi yakalayınca zaten kitlendim. öyle fena ki ya ellerimle bacaklarımı sanki bağladı çok pis bi şey ellerimi çektim kollarım acıyo zaten iki ayağım boşta sallanıyor kuş kanadı gibi. tepinmeye çalışıyorum ama yakaladı tutuyo artık bırakırmı. daha kötüsü kaçmaya çalışırken bi baktım bacaklarımı iki ayırdı böyle pergel gibi açtırdı iki yana. Hem aşşadan kollarının hem dizlerinin üstüne oturmuş oldum. Sardı böyle bacaklarımı açtım çakılmış gibi oldum teprenemiyorum bile bırak kaçmayı bavaklarımı ayırmış oturuyorum sadece bağırıyorum bırak diye. Ama öyle bi şe ki bağladı sadece başımı ve ayak uçlarımı oynatabildim. ha bşde ayak uçlarım kımıldıyo güçlüde bağladı beni sardı sarmaladı kurtulamadım ki. Piskolojim bozuldu böyle. nası kaccam adam hayvan gibi gerçek hayvan ahptapot gibi sardı zaptetti ki. Anam bide baktım bi tabure çekti sünnetci bacaklarımın arasına oturdu. la bu sünnetci ya dedim. Havada oturdum bacaklarımı açıp sünnetci aşşada önümda ben yukarda lamba gibi kaldım. Sünnetci baldırlarımdan kavradı daha çok ayırdı bacaklarımı ya zaten kımıldayamıyorum bacaklarım öyle acıdı ki kopacak artık. daha kötüsü kirve olacağım o futbol topu yutmuş gibi göbeğini öne çıkarınca artık çükü uzattım sünnetcinin önüne doğru. Allahım yarbbim çok şeytanca hem elimi kolumu bağladı hemde popom göbeğinde dayalı ya şişirince arkadan itiyo kabak hinş uzattım çükü. artık yakalmasın tutmasın kaçırmaya çalışıyorum ama mümkün değil ya uzattım sünnetciye. Sünnet degil canilik ya kıpraşamıyorum pipimi uzattım kurbanlık kuzu gibi. Çükümü görüyorum kabak gibi ortada kaldı. K, rvemin elini falan ısırmaya kalktım olmuyo. bavaklarımı kapatmak istedim çocukça kaptcam bacaklarımı hani sünnetci tutmasın tuttumu bi lesecek öyle fena oldum ki zaten elim ayagım boşaldı piskolojim bozuldu o an. heni elimi kırtarsam zaten bana attığı düğüm çözülecek ve ben kaçmayı bırak çükümü avcumun içine alıp saklayacam yani o derece şaşkına döndüm. Heycanlandım korkuda var pipi dinelmiş parmak gibi yay olmuş sanki sallanıyo ortada. bagırıyom çırpınıyom millet tatlı tatlı gülümsüyo herkes bana bakıyo utanıyosun tabi ama sünnet korkusuyla artık utanma falan kalmdı zaten. Ya nide sünnetci elini ni attı çüküme kökünden şak diye yakaladı böyle kıstırdı sona sıvazlar gibi eliyle çekti böyle ucuna gelince öyle bı sıktı ki ucunu bagırdım. ucunu sıkınca bi sündürdü koparacak artık hissediyorum ya. Hem ucu avıyo hem öyle ni uzattı ki sündürdü. Ben bayılacam artık. sona bu hareketi peş peşe yapmaya başladı. bi şey yapamıyom sadece bırak benş diye bagırıp aglıyodum. Daha fenası varmış bide böyle kemikten çöp gibi bi şe aldı eline önce çükümün ucunu agzına aldı balon gibi şişirdi ya resmen balon üfler gibi şişiyo o da. sona o kemik çöpü pipimin hortum gibi olan kısmından içeri soktu canım yanıyo nasıl. o çöp içinde tuttu bida ha kıstırdı ucunu nası sündürdü bu sefer ama zaten kopcak artık. sonuna kadar sündürdü böyle sona bi demir levha aynı şale çiçeğine benziyo böyle ortasında başta geniş gittikçe daralan bi yarık var. tuttu çükümü o yarığa geçirdi şerefsiz. Başta anlamdım ama yarık daralıyo ya çükü o yarığa geçirince bide dar olan kısma gelince sıkıştı pipim acımaya başladı artık. öyle fena bi şe ki. pipimin ucu sıkıyo mengene gibi acıyo zaten. o kemik şiş zaten çükün içinde. Oda yetmezmiş gibi bide o lavha kökünden kıstırmış canım yanıyo ama nasıl. Ben hala kaçmaya çabalıyorum la nide sünnetci eline bi şey aldı başta anlamdım. baktıydım bi ustura siyah kemik saplı falan bi şey ışıl ışıl yanıyo. öyle jiletli falan değil ama öyle parlıyo ki bıçaktan çelik ustura. Lan ne oluyo demeye kalmadı zaten o lale fiğürlü levhanın kökünden bi indirdi. Ben havaya sıçradım o halde ama canım yanmıyo hiç. meger usturanın keskin olmayan tarafını çalmış çüküme ben sıçradım bi şey yok. demeye kalmadı hemen arkasına ni daha çaldı ama. yandım anam dedim bi çığlık attım ki köyün aşşasından duyulmuştur yani. Yandım öyle bi şe ki gözümde şimşekler çaktı o an nası acıyo. bagıramadım bile acıdan zaten agzıma lokum sokmuşlardı o an agzımda lokumlar bagıramıyorsun bile. Lokum verince agzıma bunlar öyle pis bi şey ki dişine damağına yapışıyor agzından atamıyosun bile. yumşak yapışıyo çıkarman imkansız ben bagıra bilmek için lokumları yemeye çalışıyodum. Artık ki sesimi çıkarayım. meger zaten çocugun sesi çıkmasın diye lokum koymuşlar agzıma. Ulan bide kesilince konuşamadım bile bayılacam. Çok fena pipimin çevresi yanıyo o an sanki çükümü tutup kor bi ateşe soktular öyle yanıyo. ama şunu gördüm usturayı nası çektiyse çükün ucu sünnetcinin elinde kaldı kopunca pipim lastik gibi fırladı geriye. korkunç bi şeydi ya. hala kirve olacağım bırakmıyo elim kolumu sıkıyor. canım yanmış zaten bıraksana beni artık. Nası kestiyse artık çükümü görüyorum artık hiç oan yok ya çükün derisi adeta yapışmıştı birbirine ucu gitti ama kanama yok. Sadece yanıyo kapıya sıkışmış gibi. Kirvem hala tutuyo ulan o sünnetci sona çükümü yakalayıp geriye bastırınca var ya bi daha çığlık attım. İçinden çilek gibi pipimin başı çıktımı onu görünce artık ben bayılacam artık. hemen kan boşaldı pipimin ucu çıkınca tabi dışarı. Ne olduğunu bile bilmiyorum ben ki hala sıkıca tutyolar. Uşan uyuşturma falan yok zaten canlı canlı kesti pipimi nide ucunu dışatı çıkardı iki defa sünnet olmuş gibi öyle yandım ki sesimide çıkaramıyorum acıdan bayılacam artık. hemen kanamay başlayınca çükün ucuna ni toz ekeledi böyle sona başını tutup gazlı bezle sardı sünnetci. Kirve beni kucaklayıp götürdü sünnet yatagıma yatırdı. Kendimden geçtim kuzu gibi yattım aglıyom sadece acıyo ki nasıl. Bide çırıl çıplak yatakta yatıyorum çüke ne oldu onuda bilmiyprum. penis testis açıkta uzattılar böyle. Teyzem geldi sona sünnet şapkamı pipimin üstüne koydu örttü. Kımıldayamıyorum ya çok fena. Sona başladılar işte altın falan her gelen bi şey iğneliyo yok para veriyo. ulan çüküm gitmiş ben para altınmı görcem o halde. bi de aptalca bi şey herkes ben çığlık atarken oldu da bitti maşallah gibi aptalca bi tekerleme söylüyodu. Hala gıcığım buna. ama en fenası büyük teyzemin büyük kızı geldi gösüme bi çeyrek altın taktı böyle hiç unutmuyorum. Altını taktı nide sünnet şapkamı kaldırıp pipime baktı. acaba niye baktı ya nası kesmişler diye mi neye benziyo diye mi o zaman çok fena utanmıştım bunu hiç unutmuyorum. piskolojim bozuldu ya. Oldum sünnetimi ama hala karşıyım zorla yapılmasına çükün kesilmesine karşıyım arkadaş bu sünnet değil işkence ni cezalandırma yöntemi resmen. Ya sonuçta zorla çükümü kesiyolar ne demek ya. Az daha büyük olaydım ben kaçardım ya kirvem fenaydı nası yakaldıysa adam öyle bi sıkı tuttu ki kesilene kadar valla gık diyemedim 😞 sadece bagırmaya çalıştım. sonuçta dana gibi barta barta sünnet ettiler beni ya.🥳 oldu da bitti maşallah bak hala gıcığım lan 🫤
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
26 gübaşta eleman 2-3 buz gibi bişey sıktı dedi sen ne kadar cesaretlisin felan filan gaz vermeye çalışıyor korkmayayım diye neyse bıraktı 20 dakkaya gel dedi geldim yatırdılar beni o anda his gelmeye başladıo spreyden sıkınca, sünnet daha başlamadan hissetmeye başladım ulan dedim hissediyorum hissetmemem lazım
başta bişey yoktu. ondan sonra adam makasla bir kesti elim ayağım titredi 8-9 kişi geldi tutmaya adam hala devam ediyor
ben hayatımda bu kadar acı hissetmedim. ya bağıra bağıra ağladım bitti sünnet kadın anneme diyorki derisini saklamak istermisiniz felan bende ağlaya aglaya abla ne derisi at sunu ya dedim öyle geçti işte ondan sonra yuruyememedim aq pipi her o sünnet donuna değdiğinde Sanki bıçak saplanmış gibi hissettim yolda kustum filan aq öyle geçti işte hayatımın en kötü günü odur
00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey eskiden sünnetçi vardı çok kolaydı böyle hastane ortamı başında 35 kişi yoktu şu an çocukların psikolojisi alt üst durumda ama aldırış eden yok çocuğum olsun 1 yaşına gelmeden sünnet ettiririm
01 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi o kesinlikle. Çocuğa zarar vermeden küçükken halletmek
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=j6FlIbW7Y2c
aklıma bu geldi
korktunmu deyince :))9
hahahaha02 Yorumla- +1 yıl
küçüktüm çok ben hatırlamıyorum diye cevabımıda eklim unutmuşum
cocugum olursa o isteme istememe durumundan önce hallederim o işi
Soran+1 yılAy kusucam artık şu kızı görmekten :) küçücük çocuk yahu yazık😛
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Erkekler Ne Diyor
20
Endişe 3. İğnemde uyuşmuştu meret. Bayıltır öyle sünnet yaptırırım. Şimdiki çocuklar tabletle oynarken sünnet oluyor :D
05 Yorumla
Soran+1 yılDirek oraya mı yapıyorlar iğneyi😶
Soran+1 yılKesilecek yere
Soran+1 yılYok bir şey
+1 yılBeni tam sunnet edememis aptal doktor. Biraz enteresan görunuyor 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılSana öyle geliyordur :)
- +1 yıl
Yok hersey ortada tam kesememiş ucu yarisi icerde yarisi disarda 😃😂
Soran+1 yılTekrar git :)
- +1 yıl
Yok artik elletmem. Boyle daha karizmatik oldugu soyleniyor
+1 yılSünnet olmak isteyen bir çocuk olursa, o çocuk iyi yerlere gelecek :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki çıkar bilemezsin :)
- Sağlık konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılİlk baştan korkmuyordum ama masaya çıkarken makaslarla o bıçağı görünce korkmuştum. Hissettiklerime gelince korku, utanma , acı hepsinden biraz...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü bir durummuş :/
- +1 yıl
Yaşamayan bilemez...
Korkum vardı ama izleyenleri görünce korkmamam gerek diye düşünmüştüm
00 YorumlaÇoğumuz çocukken olduk hatırlayacağımızı sanmıyorum.
00 Yorumlahiçbir şey eskiden şimdiki gibi şov değildi şimdiki çocuklar işkence çekiyor resmen üzülüyorum hallerine
01 Yorumla
Soran+1 yılSon derece haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok acıdı hiç unutmam gün boyu aglamistim sünnetten öncede ağaca çıkmıştım zorla indirdiler beni
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar korktun mu? :/
Cevap sahibi+1 yılEvet çok korktum
+1 yılÇok küçüktüm ahatirlamiyorm ama oğlum da küçükken yaoicam sünnetini onun da haberi olmayacak😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılHatırlamıyorum acımadı heralde oldu bitti dedi herkes kalktım baktım harbiden bitmiş 😂
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) ağladın mı?
- +1 yıl
Yok ağlamamısım kayıttan izledim
Sünnet olmalı hastalıktan kurtulur ben hiçbir şey hissetmedim acı falan
03 Yorumla
Soran+1 yılAma istemiyor :/
Soran+1 yılOlur mu ki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeç oldum ben zor oldu baya çocuğum istemezse yaptırmayabilirim ben de hiç istemedim zaten sünnet olmayı tuzak kurdular resmen
015 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptıkar ki
Cevap sahibi+1 yılBaşkasının sünnet düğünü diye davet ettiler gittiğimizde düğün falan yoktu salon bomboş kimse yok sonrası malum
Soran+1 yılFena kandırmışlar seni :/ kaçsaydın🙄
Cevap sahibi+1 yılKeşke kaçabilseydim ama ordan kaçsam yine beni bulurdu bı sünnet meselesi
Soran+1 yılDoğru kaçış yok🤷🏼♀️
Cevap sahibi+1 yılSünnet olmasaydım evlenince eşim isterse olurdum benim planım öyleydi
Soran+1 yılBence olmazdın o zaman daha çok korkardın
Cevap sahibi+1 yılSünnet düğünü yapsalardı bari onu bile yapmadılar
Soran+1 yılHahaha şimdi yapalım mı ister misin?
Cevap sahibi+1 yılHahah sen de mi geleceksin :)
Soran+1 yılEvet her şeyi ben ayarlıycam :) ama o kıyafeti de giyeceksin ;)
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi derken paker prıgram mı :) kıyafet var mıdır ki bana göre
Soran+1 yılDüğününü işte ya :) diktiririz nolucak :)
Cevap sahibi+1 yılOlur tamam herşeyi sen ayarlayacaksan bana göre hav hoş :)
Cevap sahibi+1 yılDüğün noldu
+1 yılBen oldum iğnesiz uyuşturmadan
20 Yorumla
+1 yılCocuktum hatirlamiyorum
00 Yorumla
+1 yılKorku , endişe :/ :) istemezse ikna ederz ;)
09 Yorumla
Soran+1 yılİkna olacak mı sanki :)
- +1 yıl
Olur olur elbet olur :) güzel şekilde edilir
Soran+1 yılHiç görmedim ben ikna olan çocuk :)
- +1 yıl
Sen görmedin ya varsa ;) :) olmasada sakinleştırılır biraz kandırılır o anda da
Soran+1 yılNerde varmış :) neden kandırıyorsun çocuğu ya yazık değil mi :)
- +1 yıl
Blmyom nerde :) olablr düğün eğlenceler bunun içinde yok mu. değl neden yazık olsun lazım olan bışe:)
Soran+1 yılDüğünde mi kestireceksin🙄 canını yakıyorsun ama yazık tabii :/
- +1 yıl
Sünnet düğünü kastettim mnyk :) e biraz yanck mecbur. Yakacak ben değlm:)
- +1 yıl
Sünnet olacak biri mı var
+1 yılBayağı acıdı ya 😊 ☺
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok acı verici
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi? :/
- +1 yıl
Öyle böyle değil
+1 yılHatrlamiyorum
00 YorumlaMal soru jsjs
10 YorumlaBiraz acı
00 Yorumla
Daha fazla(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz