Pazar gününden bu yana 3. Serumu taktılar. Iyilesemedim hala 😐
Serum kilo yapar diye bir söylenti var ya bu gerçekten doğru mu 😐
#okyanus
Serum kilo yapar diye bir söylenti var ya bu gerçekten doğru mu 😐
#okyanus
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet aldırır serumun yapısında demir vardır ve bu hızlı bir şekilde kilo aldırır fakat vücut bu hızlı kilo alma durumu için reaksiyona geçer hızlı bir şekilde vücuda giren yağı yabancı bir cisim olarak algılar ve parçalamaya başlar bir an önce vücuttan atmak için idrar kanallarına gönderir serum sonrası sıkışmanın sebebi budur! Birada aynı etkiyi yapıyor yapısında bileşen hızlı bir şekilde yağlanma yapıyor ve atmak hızlı bir şekilde idrara dönüşüyor..
hepatit için serum tedavisi görürken her gün günde iki kez 1 dakika aralıksız işediğimi bilirim
senin metabolizman bağlı bir durum birazda
inşallah iştah açıcı bir yönüde var serumun
ne için serum taktılar :/
çok sakıncalı :/
Sağlıkçı degilim ama atiyorum yapmaz 😀
Hadi sana yapmasin😀
Öyle olduğunu söylüyorlar ama bende 3 gün önce taktırdım, iştahım açılmadı hala sabahki tostla duruyorum. hiçbirşey yemek gelmiyor kuzu içimden. geçmiş olsun sana da. kiloyu boşver iyileşelim de 😊
İnşallah Rabbim tez şifa versin kuzum. serum da rahatlatıyor ama bitanem
Sağol kuzum ❤️
bazilarinin var evet :D
noooldu?
seruma itelemicen dimi bu durumu :D
o serumlar baska yavrum yani sirf kilo almak icin olan serumlar var ama seninki baskaydi yanlisim yoksa :D ahhaahahaha atamaaan
de yav.. bakarsin yer :D
Cevap
13Cevap
Sağlıkçıyım yapmaz. Serumların en sık kullanılanı izotoniktir bildiğin tuzlu su. Şekerli su olanı da kullanılır ama nadir. Çeşit çok. Ama aldırsa bile 1 kilo belki zaten onu da hemen verirsin. Esas serumla beraber verilen diğer ilaçlar belki yapabilir bazen serumun içinde katılır.
Dahiliye, endokrinoloji
Kanda jibrinojen adı verilen protein benzeri bir yapı serum içeriğinde bulunan fibrinojenle maddeleri yer almaz ise plâzma olarak adlandırılıyor ve vücuda girdiğin de bünyenin ihtiyaç duyacağı bir çok parametreleri karşıladığından acıkma hissi maalesef olacaktır.
Mutlu kilolar...
Kilo yapmaz yemek yerine geciyo bende 10 gun boyunca bir ara serumlarla beslenmistim bir b*kta olmadi😑
Serumlar demir minerali içerir buda kilo alımına sebep olur evet ama kolayca vucuttan atabilirsin
Kilo aldırma nedeni iştah açmasından değil ödem yapmasından.
Hiç bir bilgim yok bu konuda ama vücut direncini artıran şeyler olduğu kesin..
Kilo degilde odem yapar ayaklanip hareket ettikce atarsin
Geçmiş olsun. Yapmaz dıye bılıyorum. Beslenmeye alternatif
Yok ya kim diyor uydurma ben 5 günde 40 a yakin serum yedim çıktığımda bir deri bir kemik tim
Serumun Kilo Yapacağini Zannetmiyorum Ama. Bol Bol Wc ihtiyaci Duyacagın Kesin :) @okyanus_d
Ben serum aldıkça kilo veriyordum😄
Ama ben biraz kilo almak istiyorum 😂
Hayır. yoktur bence
Geçmiş olsun 😊
Bende duydum ama hiç bilgim yok 😅
Aşırı iştah açar. 😏😆😆
Bitek sana özel bebe.. 😀
Bilmiyorum ki maalesef.
Varr
Yok doğru diil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar