2 yıllık bir ilişkim vardı bir takım sebeplerden dolayı 2 hafta önce ayrıldık. Fakat ben vazgeçemedim çok seviyorum. İnşallah o da seviyodur. Özledim dedi. 30 kasımda yıldönümümüz yani 2 yıl oluyor tam. ona güzel bir sürpriz yapmak istiyorum ne yapmalıyım sizce? :) Yapacağım şeyle belki yeniden başlayabiliriz, bana o güveni ver dedi. Hiç aldatmadım 1 tane bile yalan söylemedim ona. Kırdım ama kalbini ondan korkuyor. NE SÜRPRİZ YAPMALIYIM SİZCE? :)
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
sayıları anlamlı olan güller gönderebilirsiniz örneğin ; link ve yanında bir tek taş yüzük verebilirsin ilişkinizin devamını getirmek istediğin anlamına gelebilir bence hoş :)
04 Yorumla- +1 yıl
O da gidip yüzüğe konsun diye mi? ;) Tamam,hemcinsimizi kollamak lazım ama burada yalan söyleyen kişi kızmış.
- Soran+1 yıl
Yüzük almıştım zaten
- Cevap sahibi+1 yıl
o ona bir güzellik sunuyor kabul edip etmemesi karşısındaki kişinin seçimi buradaki kimse kimsenin fikirlerini ölçemez sonuçta ;)
- Cevap sahibi+1 yıl
ve aralarındaki ilişkiyi bizden daha çok konuyu açan arkadaş biliyor biz burada fikir sunuyoruz
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Kalbini nasıl kırdınız,aldatma yok,yalan yok...Ben olsam geri dönmek isteyen olurdum,bence kalbi kırılan sizsiniz... :D
011 Yorumla- Soran+1 yıl
kalbim çok kırıldı ya inan ki yalanı o söyledi hatta 2 kere sebep o yüzden güven kırıklığıydı. Ama ben çok aşığım ona şuan sanki köpek muamelesi görüyıorum o derece sert davranıyor. Neyse yumuşatacağım artık ama nasıl
- +1 yıl
Vah vah vahhh :) Sana ufak bir tavsiye.O kızı bırak,havası insin o arar seni ;) Hatunların poposunu kaldırmaya gelmez,kıymetin kalmaz,süründürür ve bak nasıl süründürdüm aptalı ...diye bir de kız arkadaşlarına anlatıp rezil eder seni.Yeni nesilin deyimi ile 'cool' ol ;) o senin ardından koşsun.
- Soran+1 yıl
Konuşursa Allah'ından bulsun. Aklımdan hiç çıkaramadığım için yapıyorum bunu. Denemek istiyorum bir daha. Aynı şey bir kez daha olursa tamamen biter herhalde. 2 senenin hatrına.
- +1 yıl
İki yıl,tek başına mıydın? Değildin...Aynı çabayı görememişsin anladığım kadarıyla.Tek taraflı çaba demek;tek taraflı çöküş demektir,bunu unutma.Bırak,o seni arasın,kızlar peşlerinde sürünen erkekle oynar,arkalarından koşturanlara aşık olur.Ben de kadınım,bana ilgi göstereni değil,sert davrananı beğeniyorum.Bkz: Gülşen-Kardan Adam :)
- Soran+1 yıl
Onu kaybetmek istemiyorum ki. Bakalım zaman göstecek beni sevip sevmediğini. Gözlerine bakınca anlarım zaten. İstemiyorsa o an orda biter.
- +1 yıl
Yüzük ne oldu? Geri verdi mi,yoksa el mi koydu?
- Soran+1 yıl
onda duruyor, atmadıysa ayrıyken. kıyamamıştır heralde ya
- +1 yıl
Ha ha ha,kıyar mı? Hele ki altın,pırlanta filansa...Üzülmeye başladım sana cidden.Normalde erkeklere acımam ama...Bırak yakasını,son sözüm bu.Aksi halde kız seni sömürüp atacak,kuçu kuçuluğu bırakmazsan,erkekliğin seni bırakacak.O kız aşırı şımartılmış ve bencil biri.Son sözüm bu.
- Soran+1 yıl
Sen haklı çıktın. Bana ddiği laf şu "telefonumu tamamen kapatabilirim herkes gider annemle babam kalır" dedi. Annesi öğrenmiş bizi bu yüzden söyledi
- +1 yıl
Ben hep haklı çıkarım,çünkü insan ırkını iyi gözlemlerim...Yüzüğü geri almaya bak ;) İyice soydum avanağı demesin...
- Soran+1 yıl
gümüş yüzüktü farketmez helali hoş olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
Ayrıldıysan bir şey yapma. Bak sonra sen üzülen olacaksın. Söyleyeyim.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Biliyorum öyle olacak ama ben güveniyorum ona bu sefer. Aynı hatalara bir kez daha düşmezsek mutlu olabiliriz.
- +1 yıl
Düşersiniz.
- +1 yıl
Önce güzel bir mesaj at tepkisini yokla sonra ona göre beraber plan yapın(:
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar