Görsel bana ait değil fakat neredeyse böyleyim. yattığım zaman ya da ayaktayken leğen kemiklerim belli oluyor. çok zayıf birisi de değilim dikkat ettim her kadında yok bu. sizce kötümü?

Sarilirken falan batabilir erkeğe onun haricinde bir negatif etkisi yok.
Legen kemigi tamam bereket tas kemigi ne bisey olmamis
Bu ne şimdi azacak millet
Sus be o...
Cevap
16Cevap
Hayır. Çamaşır yıkanır;) kurutmaya da asılır. Gayet güzel
Güzel duruyo bence ama kaburgalar daha güzel duruyor
akova. beg sen misin yoksa?
Heey?
@burakorkii beg kim
Geri takip at ordan sorayım önceden tanışıyoruz galiba
@burakorkii söyle ben tanımıyorum seni
Ya takip at mesajdan sorayım sonra engelle
düşük bel pantolonda çok sıkıntı ama sevende vardır elbet
Çok itici bence
@Tersdublex bende sevmem benzin aldığım yere motorlu bir kız geliyor arada rastlıyorum aynı böyle neredeyse kasıkları gözükecek pantolon çıktı çıkacak gibi duruyor bir insan kendine bunu neden yapar ki bu kadar dikkat çekemeye ne gerek var acaba ne oluyor öyle olunca
Gövde gösterisi ile etkileme sanatı galiba 😂
@Tersdublex gereksiz hareketler bence
Bencede
spina iliaca ventralis o çıkıntının adı
Neden oluyor?
coxae o kemiğin adı. Coxae geniştir genetik olarak ya da canlı zayıftır ondan olur.
o çıkıntı her canlıda var. Hayvanlarda da var. Ama bazılarında belli oluyor
@SooN1TürK ortopoedist değilim
veteriner fakültesinde öğrenciyim. Hayvan ve insan organizması aynıdır. Mesela bir köpekle insanın vucüdü aynıdır.
@SooN1TürK veteriner fakültesinde öğrenciyim. Hayvan ve insan organizması aynıdır. Mesela bir köpekle insanın vucüdü aynıdır. İnsan da görüyoruz okulda. Tıptan farkı yok veteriner fakültesinin
Hıım. yani bazı insanlar da belli oluyor bazısın da olmuyor. bazı balıketli kadınlarda da görüyorum bazen de çok zayıf bir kız da bile belli olmuyor
Genetik olarak kemiği küçüktür bazılarının. Bazılarının büyüktür. O kemik genişleme özelliğine sahip bir de. Doğum kolay olsun diye sadece dişilerde
@SooN1TürK seni de hayal kırıklığına uğrattım
@SooN1TürK anladığım kadarıyla sen de anatomi biliyorsun. Musculus spinalis et semispinalis dorsi et cervicis , columna vertebralis in neresindeydi tam olarak? Finale çalışıyorum şu anda. Sanırım processus transversus ların üzerindeydi.
@SooN1TürK aa çok teşekkür ederim. İnsanlar normalde ayy veteriner mi olacaksın diyorlar hayvanları küçümsüyorlar. Halbuki insan da hayvan. Onlardan tek farkımız prefrontal lobumuzun gelişmiş olması.
ciddiyim böyle bir kas var
@SooN1TürK dünya genelinde aynı terimler. Tıpta da vet. de de
valla resimden anladıgım tek sey çok zayıf oldugun
O gelberi kemiğidir ve çok işe yarar
Yani?
Ben hiç beğenmiyorum ya :(
İskelet torbasıymışım gibi çok çıkık ve neden her kadında yok? yani 55 kiloda ki kadınların çoğunda yok
Hoş durmuyor ama hafif olsa fena olmaz
Sorun olmaz bence kendi resmin yok mu?
zayıflıktan.. bu sen değilsin tabi
Hayır çekici duruyo :D
Leğen kemiğini boşverde muhteşem bir manzara
bence güzel
Kötü durmuyor. :):
Gayet hoş görünüyor
Kötü değil.
oğoöö kusucam
Kötü duruyor.
Yoo kötü değil