Tarifi: 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 2 tatlı kaşığı bal, 2 çay kaşığı karbonat karşıtırın. Karışımına yavaşça su ilave edin. Kullanımı: Gözeneklerinizi açmak ve makyajınızı çıkarmak için yüzünüzü iyice yıkayın. Yüzünüzü yumuşak bir havlu ile kurulayın. Maskeyi yüzünüze eşit bir şekilde uygulayın ve 5-10 dakika bekletin. Yüzünüzü ılık suyla yıkayıp temizleyin, ardından gözeneklerinizi sıkılaştırmak için yüzünüzü soğuk su ile yıkayın. Cildinizin doğal, sağlıklı ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olmak için bu maskeyi haftada birkaç kez uygulayın.
Karbonattın antiseptik ve anti-inflamatuar özellikleri, sivilceleri ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Aynı zamanda ciltteki pH seviyelerini dengelemeye yardımcı olarak yeni sivilce oluşumunu önler. Elma sirkesi, sağlıklı ve canlı yeni deriyi ortaya çıkarmak için ciltteki ölü hücreleri arındıran alfa hidroksi asitler içerir. Elma sirkesi aynı zamanda güçlü bir antibakteriyel, anti-fungal ve sivilceye neden olan bakterilerle mücadeleye yardımcı olan antiviral bir malzemedir. Maske içindeki bir diğer malzeme olan bal, antibakteriyel özelliği sayesinde cilde çok iyi gelir. Ayrıca bal, cildinizin doğal ışıltısını kazanmasına yardımcı olabilecek antioksidanlardan da bir miktar içerir. NOT: Burada önemli olan elma sirkesinin asetik (asit) içermemesidir. Sirkeyi marketlerden alıyorsanız asetik asit içermediğini mutlaka kontrol edin. Sivilcelerle mücadele edeyim derken cildinize zarar vermenizi istemeyiz.
Benim sivilceden oldukça tecrübem var. İki yıl önce roaccutane kullandım. Senin buraya koyduğun fotoğrafın üç katıydı. İzlerle birlikte bembeyaz bir yüze sahip oldum. Ta ki bu yaza kadar. Depresyon, psikolojimin alt üst olduğu dönemlerde derken sivilceler yeniden baş gösterdi. Stres sivilcelerin artmasında çok önemli faktördür. Daha sonra yediklerin. Ben domates, yumurta, abur cuburu tamamen kestim. Bazı kişilerde bunlar tetikleyebiliyor çünkü. Benzamycin denilen bir kreme başladım. Eylülden beri kullanıyorum onu. şu an ikinci kutadayım tek tük çıkıyor. Yine çıkıyor ama az. Bütün minik pürüzleri de götürdü. Sabahları da yüzüme otacı'nın gül suyunu sürüyorum. Bir de bol su içiyorum. şu an 18 yaşındayım, ergenlik döneminde olduğumuzdan da çıkıyor. Eminim ki geçecektir.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çooook teşekkür ederim. Umarım sende de tamamen geçer 💖
Bence endokrine gidilebilir belki başka sorun vardır. Onun haricinde bir yazı görmüştüm, sivilceden bir türlü kurtulamayan bir kız her hafta bir besini kesmiş. Yani bir hafta yağlı şeyler yememiş, bir hafta bilmem ne baharatı yememiş böyle böyle bakmış. Şekerde bulmuş sorunu, şekeri kesmiş ve sivilceleri de geçmiş.
Cildiyeciye git böyle iltihaplı sivilceler bazı hastalıkların belirtisi olabiliyor Ama içten tedavi için lavanta yağı çok iyi içten kurutuyor ve düzenli olarak cildini sabah aksam jel veya köpüklü yıka bide kantoran yağı ile çay ağcı yağı kullan cildini besler ve leke ve sivilceleri yok ediyor bide durmadan nemli tut cildini kendini yenilemesi için
sana 3tane kur vercgim bunlardan birini uygula ama bence 2-ve3 ü dene 1- ayva cekirdegini bir miktar suda bekket 10-12adet 20dk sonra sur -2-ev yigurdud karbonat ve yumurta akini birbirine karistir macun yap sur 30 dk sonra ilik suile yika 3-cin japon ve kore kizlarininkullandigi macun da cok etkili pirinc unu 2kasik bir cay kasigi karbonat ve bali macun yap 20 dk beklet yika gececektir baskada var ama simdilik bunlari kullan
Ergenlik tir normal o yasta vucut bazi besinleri kabul etmiyor beli bir yasa geldinmi duzelir kendinle barisik ol kimin ne gordu deyil senin ne hisetin onemli ilerde cok guzel bir kiz olacan da beli🤗
bir ilaç vardı adını unuttum sivilcelerin sivilce lekerinin üstüne sürüyosun ama sadece üstüne derine inmeyecek şekilde soyuyor cildi yeniliyor ama yüzün cok soyulacağı için dışarıda olmaman gerek adını unuttum hatırlarsam yazarım
bir hap var bacım roaccutane. 6 7 Ay bu hapı kullanıyosun videolarına youtube den bak Kullananların eski ve yeni hallerini görürsün bebek gibi oluyo yüzün ben kullandım. çok rahatım
Beslenmeyi duzene koy. Sivilce genelde karaciger kaynakli. Oradaki sıkıntılara isaret eder. Su tuketimine dikkat et. Yag ve tuz orani yuksek gidalardan uzak dur.
Cilt doktorunun hap yazmasi gerekirdi, kremlere falan elini sürme sakin daha kötü olur, bir de cildini elleme ve sabah & aksam güzelce yika , Ha aktarda özel sabunlar da var
En İyi Cevaplar