Merhaba , geçen hafta baş parmağımdaki siğili yaktırmıştım. şu an aşırı derecede şişkinlik, morarma ve ağrı var. Normal midir bu, yoksa doktora gitmeli miyim? Bir an parmağımdan parmak çıkacak zannettim.
Asagida kes bilmem ne diyenler olmus. Hpv virusu kaynakli bir hastaliktir sigil. Oynamaya gelmez. Oynarsan icten kanatirsan da distan virusu yayarsin. Cogalir. Doktora gorun. Normalde derinin ölü bir hal alip kendini atmasi gerekirdi seninki kanlanmis. Ihmal etme. Gecmis olsun.
Bende yaktirdim normal bu benimki 7 tane ayriydi ve ellerim tombik tombikk geçer bir aya eskisi gibi olur. ama çok fazla su toplayinca boşaltırdım igne ile Geçmiş olsun...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Siğil sandığın şey kanserin erken evresi. Salak salak işler yapıp yaktırmış mal. Hastaneye git aptal.
Cildiyeciye gittiğimde bana bunun siğil olduğunu ve iki haftada bir gelerek yaktirmam gerektiğini söylemişti. Ancak bana böyle bir şey olacağını söylememişti. şu an daha iyi, kanadı ve şişliği geçti.
Aynen benim vardı bunun baya baya küçüğüydü 😂 sürekli üstteki ölü deriyi kestim temizledim ve 3-4 gün sonra yok oldu. Zaten o ölü deriyi temizlemedikçe daha kötü oluyor.
En İyi Cevaplar