hormonları ile ilgili bir problemi yoksa
dişilerde 54 kilo üstü bana biraz mantıklı gelmiyor!

Bir kadın 60 kiloyken 50 kiloluk hemcinsinden zayıf görünebilir. Kaç kilo olduğundan ziyade kas-yağ oranı önemlidir.
aga senin füzeler 20 ton zaten
Ben 56 kiloyum ama 20 tonsa nasıl oluyor?
Sen 54 üstüne burun kivirip Barbarayi örnek koyarsin ama cenazene biz geliriz.
inan cevabın o kızdan daha seksi
kadınların çoğu 5 6 kilo az söyler zaten rakamlara takılma
Barbarayı gorunce sebebsız mutlu oldum teşekkürler kardeş
hahhaaaa
Cevap
14Cevap
Zayıf olmak sağlıklı değil herkes için geçerli belirli bir kilo yok boya yaşa ve o kişinin kas yağ kütlesine dağılımına göre değişir. İnsanları zayıf olmaya özendirmeyin bunun sonu çoğu zaman anokreksiya ile bitiyor zira..
Bir insan tofaşsa, ferrari motoru istemeyecek! İstememeli :D
#Tabisi
Neden kadınları , kendilerini erkeklere beğendirmesi gereken obje olarak görüyorsunuz..
Ideal kilonun altinda kizlari begeniyorum. benim idealim 56, ben 48im
Barbara burda en az 57 kilo yalnız.. Bari zayıf birisinin resmini koysaydın.
Boy 1.80 ise 67,5 kiloya kadar yolu var başkan..
agacım bu ülkede
167 ortalama en fazla o da
senin dediğin 1000 de 1 i o boyda
köpek çekecen aga!
Ne alaka 1.75 kız kaç kilo olacak
kaç kilosun
50 kiloyum
avukat mısın
Değilim
54 nedir ya iskelet kadın dedigin ele avuca gelecek:)
Zayıf kadın daha bir sexy geliyor bana da
Gayet erkekler sever.
Boyu 185 değilse, 54 kiloyu at çöpe gitsin..
Yok artık boyun 2 metre sanırım?
@GingerLady Hayır, sadece 54 kilonun fit duracağı tek boyu skalasını söyledim..
Barbara Palvin 1.72 boyunda 55 kilo. Şişman mı duruyor?
@GingerLady Onun fiziği ziyadesiyle şekilsiz. Ne kıvrım var, ne çıkıntı. Kütük gibi karı.
Şişman durmasa da, fit durmuyor, kesinlikle hoş değil..
O vücut şekli ben de beğenmiyorum. Ama Gigi Hadid örneğin 1.79 boyunda ve 58 kilo. Bence gayet fit duruyor.
@GingerLady Gigi hakkında bir fikrim yok fakat, bölgesel sporun da etkisi oluyor onların fiziklerinde.
Ben daha çok halk sınıfındaki kadınlardan bahsediyorum, sporla uğraşmayan.
İdeal olması gereken kilolar bellidir, 160-165 boyuyla 54 kilo hoş karşılanmaz..
Benim 1.65 boyunda 58 kiloyla 0 beden olan arkadaşlarım var. Bence sizin bakış açınız kadınların kiloları hakkında yalan söylemesiyle ilgili. Zira 50 kilo altında 1.65 olan kızlar kilo almak için doktora gidiyorlar, hatta hastanelik oluyorlar.
@GingerLady Son sevgilim 162 boyuyla 40 kilo bile değildi, bahsedilenin aksine bariz bir zayıflığı da yoktu. Taş çatlasın 3-4 kilo onu ideale ulaştırabilirdi.
160 küsür boya 50 kilo şişmandır, bu böyledir..
Valla 0 beden olan kızların şişman olma olasılığı yok. Beden kitle indeksine göre de ideal kilosu 52 flan 1.60 birinin.
Hacı muhabbetinize girdim ama sen fit boy kilo oranını biraz yanlış öğrenmişsi. 185 54 kg biri çöptür zaten atmana gerek yok. İdeal kadın boy kilo oranı 15 tir ama bu bile zayıftır bence arada 10 iyidir yani 180 olan biri en zayıf 65 kg olmak zorundadır. erkekte bu oran boy kg arası fark 10 dur.. Bundan altı aşırı zayıf sınıfına girer..
@GingerLady Öyle tabi burada vücut yapısı, kemik yapısı ve genetik devreye girer duruş itibarı ile. Ama ideal oranlar bunlar. Ki dediğim gibi ben ideal olarak verilen oranları da az buluyorum bence +5 olmalı en azından.
@Amoun 185'ten örnek vermek mübalağa idi tabii fakat verdiğin oranlara katılmıyorum. Zira erkeğin anatomik yapısıyla kadınınki bir değil.
Erkeğin kemik iriliği ve kas ağırlığı hesaba katıldığında, 180 boya 70 kilo ideal olsa da, kadın için aynı hesap yapılamaz. Kadında erkekte bulunduğu kadar kas olmadığını, kasların yerine yağ olduğunu, östrojen hormonu gereği kemiklerinin de aynı şekilde ince olduğunu biliyoruz.
15 değil, 25 anca kurtarıyor.
Eğer ortalıkta Nicki Minaj gibi dolanmak istemiyorsa, dar ve sıkı bir fiziğe sahip olmak istiyorsa, 15 kiloyla kurtaramaz durumu..
Nicki Minaj en az 75 kilo. 55 kiloyla 1.70 kadın idealdir.
İyi bari ben 56yim kolay kolay tercih edilmem 😂
Siz kendinize bakin. Tipsizler.
Resimdekiyse her turlu kabulum kajfkakfkakx
Bunu ilgi duyabilirim
balık etli bayan candır
Tahta seven erkekler buyursun alsin 😂😂
Saçma bir kıstas.. Çünkü boya göre değişir bu.
160 üstü 52 yi kiloyu geçmeyen hatun olacak.
60 kiloyum gayet normalim bir sorunum yok
60 a kadar yolu var :)
54 üstü olanlar ölsün o zaman.😏
57 kiloyum gayet mutluyum.
Benim ablam 52
Duyuyorum
Barbara galp galp ❤
duymuyorum
Benim ideal kilom 65
Boya bagli
Duymuyorum
Hayir