Ya sade şekersiz sütsüz şekilde keyif alarak ictigim şu acı kahve kilo aldırır mı sizce?

Yapmaz efenim, aksine sade kahve güzel bir detoxtur. Spordan yarım saat önce ve spordan 15 dakika sonra içikmesi halinde bünye 20 - 24 saat kadar yağ yakımına devam eder.
Çok teşekkürler 😊
Spordan önce içersen kilo vermen de yardımcı bile olur
Cidden mi öyle bir etkisi mı var :)
Sporla ilgili böyle bir yazı okumuştum
Ah çok teşekkür ederim ya yani bunu sade şekilde ne kadar içersem içeyim aldırmaz dimi şimdi?
Cevap
3Cevap
Lecarnetin var yapmaz
O ne oluyor abi? Emin misin bak yapmaz dimi :))
La sanki çok hayat meselesi la yavrum kahve yağ yakar boks yaptım 17 yıl sen güven bana
Valla benim için hayat meselesi zaten bir şey yediğim yok bir bunu içiyorum diyetteyim :) peki abi öyle diyorsan öyledir :)
Bak Ara karanfil hoca her gün aç karna içer sana tiyo
Neyi kahveyi mı? Aç karnına içiyor
Yesss
Sağol abi :)
Sen sağol
Süt ve seker katmiyorsan aldirmaz
İkiside yok abi sade acı şekilde
Istedigin kadar icebilirsin, gram aldirmaz, yanliz süt veya seker eklersen iste ozaman kahve degilde, ekledigin seker ve süt aldirir
Ah çok teşekkür ederim kardescim :)
Rica ederim, afiyet olsun
Olum erkeksin ne olcak kilo alsan 😂
Diyete girdim reis
Hee 😂 başarılar ozaman.
Soruya gelirsek herhalde fazla şeker yoksa kilo aldırmaz
Hiç şeker yok sütte yok
Ozaman abartmadikça aldirmaz herhalde
Heh eyvallah bir şey daha sorayim bari sana
Sor bakıyım 😂
15 kg kadar ciddi oranda zayiflarsam gıdı ve yanaklar zayıflarak yüz ve çene hatlarım daha belirgin ve kemiksi keskin olur mu sence
Yani tam bilemiyorum fakat yaralar daha belirgin olmaz çünkü senin yüzün büyüdükçe oda buyur küçüldükçe oda küçülür diye düşünüyorum, yüz hataları için de aynı dusuncedeyim fakat arastirirsan daha iyi olabilir
Yapmaz
Emin misin? Gerçi sade şekersiz yani. Bencede olmamalı
Kahve yapmaz acı kahve şeker yapar
Bu acı kahve şekersiz
Diyorum zaten şeker yapar diye
Uyku sersemiyken bir daha soru sormucam kusura bakma ya anlamayıp tekrar tekrar sordum bu sefer oldu 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar