Geçmiş olsun, makyaj malzemeleri alerji yapıyor, Hindistan cevizi yagı sür, cildi besler, tahribatı önler, İnşallah geçer, güzel yüzün için nazarlık olur,
gece yatmadan önce cildinize masaj yaparak, Hindistan cevizi yagı uygulayın ve öyle uyuyun, siz uyurken Hindistan cevizi yagı, antioksidan ve onarıcı etkisiyle cildinizin onarılmasına yardım edecektir, şifası Allahtandır
Baya sorun yasiosun galiba kiz bu kacinci :) bence sen bir abdest bir nazarlik ne bilim bir saglik sigortasi falan bisi dene :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ah valla bende anlamadım sürekli bişeyler oluyor , suratımı birden bire sivilce kapladı bende sıkmadan duramıyorum sıkınca benek benek oldu bide çenem bu halde. Sırada ne var bilmiyorum :(
Aklima bisi gelio amaaa Dudak yarasi cilt izleri falan Sivilceler Ise yarar mi bilmiorum ama bir tavsiye 1 hafta boyunca mumkun oldugunca yalniz olmaya calis olmadigindada canini sikmicak seyleri konus insanlarla ve sabah 1 simit domates cay peynir Oglen corba falan atistirmalik bisi ya da aksamada ev yemegi yani fastfood yeme Bence yeme icme değil ama bunuda ekledim yoksa bence stresten bu Agzinla yuzunle cok oynuosun dertlerden o yuzden yaralar tahrisler sivilceler baslamis. Unutma 1 hafta basla cok oynamak yok ve otekileri yapmak var :)
En İyi Cevaplar