Alçı çok acıttı bende çıkarıp bol sardım sanki doktormuşum gibi 😒 nolur acaba bir sorun olmaz umarım🙄
Kolundaki alçıyı çıkardımm?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Islak sarılıyor ama. Sıkı sarmasi ona gore kemiği sabitlemek düzgün olmasını saglamak. Sen kafana göre sararsan.. En fazla yamuk kaynar. ya da catlaksa kırılmasına sebeb
E işte onu diorum yanlış kaynar ciddi bir kırık ise iyileşme sorun uzar Hatta daha kötü sonuçlar dogurabilir.. doktora gidip tekrar sardirmanda fayda var.. bunu 4 kere sağ 2 kere sol kol u kırmış biri söylüyor :)
Ufak kırık öyle ameliyat lik diil ortalama %50 si de yalan okuldan kaçmak için :) salak bir doktorum vardı bir saat havada tuttummu siserdi kolum gider biraz Ah falan yapar aldirirdim alçıya :)
Vallaha :) bir saat kolunu kullanma göğüse yakın bölümde hava da tut şişer zaten :) doktor a gittin mi de tam bileğe dokunduğu anda ahhh orası ya orası falan 😃😃
Ya bu doktor diyo ki tek kırık var ve çatlak mı ne ne dediği belli değil yani bide bir yerinde birşey varmış şüpheli birşey alçıya aldı bu yüzden ama gayet rahat ağrı ve acısı hariç
Bana göre incinme ama şüpheli bir şey tespit edilmis ve ameliyat bile olabilir dedi biraz bekleyin haber vercem tam alçı yapcaz dedi ama almadı emar ve kontrol olcak
Geçmiş olsun güzelim. yüklenme pek koluna imkanın varsa yumuşak şekilde tekrar sardır bu sefer sıkmasınlar. çatlaksa zorlamaya gelmez. incilme ise lifler geç iyileşir
istem dışı çarpmalar yaparsın veya alçı olmasza kolunu kullanmaya kalkarsın. ama alçı olunca herdaim hatırlatıyor sana ve darbelerden koruyor. önemli olan darbeden sakınmak senin için.
En İyi Cevaplar