:( Dün çektirdim.Bugün daha iyiyim ama dünü size anlatamam.Anca yaşayan bilir.20 lik dişini çektiren var mı aramızda?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen çektirmiştim. Kötü konuşmak istemiyorum şimdi... Diş hekimi değildi bence o, olamaz, olmamalı yani. Dişimi çekerken kırdı, o yüzden baya bir uğraştı. Operasyon sonunda çenemden boynumun bitimine kadar morluk olmuştu, öyle dolaştım 1 hafta ve bir de şişlik vardı tabii. Aynı zamanda aptal adam sterilize ettiği aleti soğutmadan iş yapmaya çalıştı ve dudağımı yaktı, hem de aynı yeri iki kere. Kafası neyle meşgulse artık... Hayatımda ilk defa dişçiye gittim, onda da 'İllallah!' dedim.
15 Yorumla
Soran+1 yıl:( Beni anlayabiliyorsundur şuan.Ama çok şükür bende morarma ve fazla şişlik olmadı.Doktorum çok iyiydi Allah razı olsun..Ama ağrısı ve kanaması çok zor
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun. Yemek yerken zorlanıyorsan benim gibi yap. Çorba içiyordum sadece, o da pipetle. Suyu bile pipetle içiyordum, oraya su giderse çok can yakıyor.
Soran+1 yılEvet ama ben pipetle içemiyorum kaşıkla döküyorum.çok dikiş var ağzımda.nerdeyse boğazıma kadar.pipetle içerken dudaklarım yuvarlanınca daha çk ağrıo :
Cevap sahibi+1 yılO da kötü bir durum :/ Benim dikişlerim azdı, o yüzden pipetle daha iyi oluyordu. Bir süre öyle idare edeceksin artık.
Soran+1 yılMecburen ne yapalm :(
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. ıkı tane cektırdımm bırde dıscı cekerken kırdı o ankı acım anlatılmazz
12 Yorumla
Soran+1 yıl:( BİLİOM
1 ay sonra ben de 20 lik dişimi çektircem biraz anlatırmısın nasıl oluyor ameliyat işlemi? bide benim dişim dikine çıkmıyor yatay büyüyor dişlerimi ittiriyor çok sıkıntı bir diş. o nasıl oluyor dersen röntgen resmi var.
158 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiden geçmiş olsun.Benim de aynen tarif ettiğin gibiydi.Fakültede alıyorlar 20lik dişleri.Gittim film çektiler.Panaromik film çekildi.Doktor filme baktı biri daha kötü dedi.Yatık çıktığı için,bir de üzerinde kemik olduğu için.Sen seç dedi kötüyü mü iyiyi mi alayım dedi.Kötüyü al dedim.Uyuşturdu sonra başladı.Çekim boyunca korkudan ağladım ama inan hiç zor deği.Ameliyat çok kolay.Zaten birşey hissetmiyorsun.Kesinlikle ameliyattan korkma derim.Sonrası zor ama
Soran+1 yılYa seni şimdiden korkutmak istemiyorum ama ben ameliyat boyunca korkudan ağladım.Ona çok pişmanım mesela :) Yani ameliyatta pek birşey yok.Ameliyat videolarına bakmamanı öneririm.Onlar insanı geriyor.Ameliyat yaklaşık 40 dk sürdü.uyuşturdu normal diş gibi.sonra başladı.5 dikiş attılar.Ameliyattan sonra 30-40 dk hiç ağrım olmadı.ama sonra başladı ağrılar.Oyüzden ağrı hisseder hissetmez ağrı kesicini kesinlikle iç.Ben ilacı hemen almadım. 4 saat falan ağrıdan ağladım.Ağrıyı ilaçla hallediosun ama
Soran+1 yılKESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE tükürme.Ne kadar tükürüğünü yutarsan o kadar kısa sürede kanama duruyor.Ben tükürdükçe kanadı.Acile falan gitmek zorunda kaldım.Sen umarım hayırlısıyla çekersin dişini.Çalışıyorsan ya da okuyorsan sanırım 3-4 gün rapor almalısın.Doktorla konuşursun
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah :) Ya ilaçı almadan yola çıktık.BAşka şehirde ameliyat oldum.Yolda çok sıkıntı çektim.Anlatılmaz duygular. :D Dediğim şeyleri doktor da söyler mutlaka.Ama en en önemlisi fazla tükürmemen ve konuşmaman
- +1 yıl
ben de öyle olcam 12 saat lik yol gitcem ameliyat olmak için :D benim bulunduğum şehirde geçen sene randevu almıştım üni hastanesinden adam bana kağıt imzalatıyodu ya şey dedi dişin sinirlerine çok yakın dedi dudağının uyuşuk kalma tehlikesi var dedi eğer riski kabul edersen kağıdı imzalatcakdı bana bende çıktım gittim ordan sora şimdiki randevu yerimde öyle bir risk olmadığını söyledi işte onların cerrahı yokmuştur felan dedi bende bir nebze rahatladım. bide yemek yemek de sıkıntı demi?
Soran+1 yılYemek yeme çok sıkıntılı.Mutlaka karnını doyur git.:) Ben dün ameliyat oldum.Dün hiç birşey yemedim nerdeyse.Bugün tavuklu çorba yaptı annem robotta çekti sulu püre gibi.O çok rahat içiliyor onu içtim.Bir de kek yicem akşama annem yapıo şuann :)
Soran+1 yılİnşallah kurtulursun.ama ameliyattan korkma.sonrası zor rahat ol ameliyatta.ağlama bak
Soran+1 yılEmin ol ağlayacaksın :D bugün de ağrı var :( Gerçekten çok kötüyümm
Soran+1 yılDoktor 3-4 gün dedi.Salı çektirmiştim. Ama ağrı azalıyor gün geçtikçe.Dişini çektikten sonra buraya yazarsan sevinirim.Dertlerini acılarını en iyi ben anlarım :D
Soran+1 yılYa seni korkutmak istememiştim.Gerçekten ameliyattan korkma.Sonrası da çocuk oyuncağı geçer ya amaaan taktığıN şeye bak :D
Soran+1 yılTmm ama gülmemelisin :D zaten gülemezsin ııh ıııhhı diye mırıldanırsın ancak:DD
Soran+1 yılben biraz pişman :/ biraz da ağrılıyım şuan
- +1 yıl
ya benim biraz dişin ucu görünüyor deri üstünden sıyrılmış da mesela sağ tarafla yemek yediğim zaman içine yemek giriyor sonra şişiyor sonra gelen ağrıyı unutamam ya. sağ çeneme komple vuruyor hatta en son şiştiğinde iltahap yapmış da doktora ondan gittim sağ tarafıma yatamıyordum resmen sora antibiyotikle geçti. ondan daha büyük bir acı olamaz heralde en kötü ne olabilir ki dimi :D biraz ağrı kesiciylen idare ederim bende.
Soran+1 yılOndan daha büyük acı vardır.İşte şuan yaşadığım :D ama o dişin çürürse ve kırılırsa daha kötü olur.Yani zamanında çektirmek zorundasın.Sonra diş çürüyüp zayıflayınca çekerken kökü kalabilir,kazımak zorunda kalabilirler.Sen en kısa sürede çektir.Bence seninki benimkinden çok kolay olacak.Çünkü benimki hem gömülüydü (kemik vardı ustunde) hem de yana doğru yatıktı ) 90 derece yatıktı nerdeyse
Soran+1 yılnasıl atıcan ki :D biz böyle diş konusunda uzmanlaşıcaz walla
Soran+1 yıl:D tamam bkliom
Soran+1 yılAYYYY şu solda görünen yani sağ dişin, aynı benim sağ dişim :(
Soran+1 yıl:D inceliyorum şuan
Soran+1 yılya benmkini bir karta yüklediler.son çektiğimi.fakültede beyaz bir karta yüklediler.orda makinalara okutup baktılar.ama buradaki doktorumda var film.dikiş aldırmaya gidince alırım gösteririm :D
Soran+1 yılSolda görünen yatık dişin sol üstü kemikle kaplı.Dikkatli bak görürsün.Dişinin kök kısmı ve ortası kemikle örtülü,diğer kısım çok az açık
Soran+1 yılEvet .Benimki de aynen böyleydi.Hangisini çektirmeyi düşünüyorsun ilk olarak.Filme göre söyle.Yani filmde sol gerçekte sağ ya :D
Soran+1 yılTabi ki.Benimki hiç görünmüyordu.Tamamen kemikle kaplıydı.6 dikiş attılar.Seninki kesinlikle daha rahat olacak inşllh
Soran+1 yılAğrı kesicinin zamanı doldu.8 saati bir dk geçsin sanki kıyametler kopuyor ağzımda :D anlamadım bu 8 saat bu kadar keskin sınırlarla olabilir mi.yani 8 saatte bir alın diolar ya
Soran+1 yılAminn. 18inde mi çekiceksin kesin mi?
- +1 yıl
ya aslında doktor 7 Şubat dedi bana sonra teyzemin tanıdığıymış doktor, o konuştu işte doktorla sora ben ne zaman müsaitsem o zaman bir tarih söyle dediler bana benim de hem sınavım başlıyor kasımda hem de dersanem o yüzden en boş olduğum gün olarak 18 kasım seçtim randevuyu o tarihe çektiler.
Soran+1 yılAnladım hayırlısı olsun.Bu işe ortalama 7 gününü verecek şekilde hesapla.dikiş atılınca anca 7 günde alıyorlar.En zor dişin sağ diş olacak.Ondan kurtuldun mu gerisi kolay :) Ben ilacı aldım etki gösterdi :))) iyi geceler sana
Soran+1 yılAğrı kesilince ilk aklıma gelen uyumak :))
Soran+1 yıl:( dudağımın kenarında uçuk çıktı bir bu eksikti çok ağrıo :( belki de ilaçlardan kabarmıştır doktora gidicem :(((((((((((
Soran+1 yılTşk ederim saol :( krem verdi doktor
Soran+1 yılMerhaba.Bugun ameliyat gününü saymazsam 5. gün.Ağrılar bayagı azaldı.Hatta dün de bugun de ağrı kesici içmedim.Yarın dikişleri kontrol ettirecem.Gerekirse alacak,tam iyileşmemişse 2 gün daha beklicem.Uçuk da aynı hiç bir değişiklik yok dostum :D
Soran+1 yılEvet boş ama ben korkumdan hiç dokunmadım oraya dilimle.Ama bir kaç güne görebilirim :D fotosunu da yollayacam :D şuan tam açamadğım için çekemiyorum
Soran+1 yılYUUUUUUUUUUUUUUUUH ne kadar konuşmuşuz.Bak bak bitmedi gözlerime inanamadım nasıl olur :D
Sağlık konusunda 634 cevap paylaştı. geçmiş olsun çiş cektırdım bende 2 gun felan kanamıstı kısıye gore degısır ama duzelıyor zamanla yeterkı agrımasında cekılsın daha ıyı
110 Yorumla
Soran+1 yılTşk ederim.Sizin diş te 20 lik miydi normal mi
Soran+1 yılAnladım .:)))
Soran+1 yılÇay içemedim daha ama ağrı kesici 8 saatte bir içiyorum.Ağrı başladıkça işte :)
Soran+1 yılAnnem bir çorba hazırladı tavuk sulu falan.Onu içtim bakalım yarına daha iyi olacakmşm
Soran+1 yılTmm teşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
Ya benim diş biraz çıktı ve sonra durdu artık çıkmıyor diş etinin altında öylece duruyor ağrı falan yok ama çektirince baya bir ağrıyomu yani
19 Yorumla
Soran+1 yılÇekerken ben hep korkudan ağladım.Ağrı hiç hissetmedim ama baskı hissediyosun.Ama çektirdikten sonrası zordu.Gerçekten çok zor :) Yalnız çekmeyince de ağrıyor.Benmki yana doğru çıktığı için dişleri sıkıştırdı yıllarca acı çektim.İnş iyileşirim haftaya :)
Soran+1 yılDiş doktoru mu söyledi yarısının çıktığını.Yarısı çıktıysa şanslısın demekki kemik yokmuş üzerinde.Arada bir kontrol ettirmeni öneririm
Soran+1 yılBelki 20 lik diş değildir emin misin
Soran+1 yılAnladım .Ben de en arka dişimi 20lik diş sanıyordum da ondan sordum.Ama sen bence bir ara doktora git.Zaman geçtikçe zorlaşıyor
Soran+1 yılİyi günler
Geçmiş olsun bende çektirmiştim ama çok fazla bir şey hissetmedim.
17 Yorumla
Soran+1 yılÜst diş miydi seninki.teşekkür ederm
Soran+1 yılBen de üst dişleri çok rahat çemiştim.Aynen çok kolaydı onlar :)
Soran+1 yılGenelde alt dişler sorunlu oluyor ama inşallah sıkıntı yaşamazsın.En kısa sürede kontrol ettirmeni öneririm
Soran+1 yılaynen
+1 yılBen genelde kızların dişlerini cekiyom ahahahaha manevi hekim barbartürk
15 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Cokmu acıyor , geçmiş olsun sana
Soran+1 yılTeşekkür ederim.Dün çok kötüydüm.Bugün kanama durdu ama tarifsiz bir acı.Ölümden beter diyebilirim :)
- +1 yıl
Ara sıra acı iyidir , canın nekadar tatlı oldugunu anımsatır insana ahahaha diş acısı böbrek sancısı, dogum sancısı tarif edilemezmiş
Soran+1 yılEminim bu doğum sancısından beter kesinlikle en kötü işkence yöntemlerinden bile kötü.Ben normalde acıya dayanıklı bir insanımdır.Kolay kolay ağlamam.Çok da diş çektirmişimdir.Ama 5 saat durmadan ağladım bunun yüzünden.Anlatamam sana yaşaman lazım dicem ama Allah yaşatmasın inşallah
geçmiş olsun bende bugun dolgu yaptırdım alt dudağımı hissetiyorum
13 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkürler sana da geçmiş olsun.Dolgu ne ki :( 100 dolgu yapsam bu kadar zor olamazzzzzzz
Soran+1 yılİyi sevindim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılablam cektirdi gercekten berbat bişe ameleyatını izledim .s
15 Yorumla
Soran+1 yılYa ben de ameliyatı merak ediyorum.Acaba nasıldı diye :(
Cevap sahibi+1 yılinternete yaz miden kaldırırsa izlersn =)
Soran+1 yılİnternette yazdım ama izleyemedim :D
Cevap sahibi+1 yılnormaldir .d.d.
Soran+1 yıl:D
benimde tel olcak gibi ama yaptırmıcam hayata fucky :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D
4 adet 20 lik diş çektirdim. Şansıma kolay oldu. Geçmiş olsun.
15 Yorumla
Soran+1 yılTşk ederim.Benim de üst dişler kolaydı da.Bu alt diş..Yemin ederim bir an ölmeyi ve acıdan kurtulmayı istedim.(Ameliyat sonrası)
Soran+1 yılÇok fazla şişmedi ama inan çok zor :)) Gece uyandım ağrı kesici içtim o derece
Soran+1 yılÇeşit çeşit ağrı kesiciler denedim.Onu da içtim iyiydi.Tşkler
2 yirmilik dişimide çektirdim
14 Yorumla
Soran+1 yılalt mı üst mü
Soran+1 yılAlt dişler genelde zor oluyormuş :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılçektirmedim.ama epey çektim:))
11 Yorumla
Soran+1 yılSeni korkutmak istemezdim :) Ameliyat zor bunu biliosun zaten.Ama çekmek bazen zorunlu oluyor.Yan çıkmıştı dişleri sıkıştırdı falan.Neyse birinden kurtuldum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende çıkmadı ya o diş
13 Yorumla
Soran+1 yılFilm çektirmeni önerirm.Belli olmaz belki yatıktır diş
Cevap sahibi+1 yılağrım yokki neden çektireyim kaç yaşnda çıkıyor
Soran+1 yılBenim de ağrım yoktu.20 li yaşlarda başlıyor.Benimki yana doğru çıkıyordu dişleri sıkıştırdığı için aldım aslında.Şiddetli bir ağrım yoktu yani
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım