Mide ve ishal
İSHAL VE YUMUSAK DISKILAMA?
Mide ve ishal

Üstteki belgeleri tam atarmısın aşağıda sıkıntın yok
Nasil atabilrim?
Güncelleme yap üstteki iki tanesini tek tek çek yükle belli olmuyor
https://resmim.net/f/kyXrUR.png
https://resmim.net/f/TsKzca.png
KUSURA BAKMAYIN URL ŞEKLİNDE ATABİLDM ANCA :)
Kusura bakmayın bende cevap yazamadm sarılık gibi bir durumun var mı
Kan değerlerin normal gözükmüyor açıkçası detaylı inceleme gerektireblr
Doktor da sordu bunu bana. Ama bilmiyorum acikcasi var mi yok mu diye. Hayir dedim doktora.
Bu arada sarilik annemde var.
En son ne zaman sarılık aşısı oldun yakın zamanda ameliyat geçirdinmi
Ameliyat falan hiç olmadım. bir kaç kere aşıcılardan kaçmıştım çocukken?
Sarılık olma ihtimalin var gözlerinin içi ne alemde ten rengin falan sarı mı
İshal dediğimiz şey çok farklı sebeplerle olabilir salgın bile olabilir detaylı olarak incelemek için kolonoskopi yapılabilir bu belirtiler ne zamandan beri var
Şimdi gözlerimde herhangi bir sararma falan yok. ben göremiyorum. İshal ise yaklaşık 5 ay ara ara sürdü şimdi sulu ishal değil de biraz daha toparlanmış haldeyim. Ama daha yeterince formunu yakalamamış. Gaitada 2 kez gizli kan testi oldum sonuç negatifti sorun yoktu.
Pankreas da bir sıkıntı yok bu kadar uzun sürmesi normal değil gaitada kan çıkmaması güzel fakat farklı sorunlar olabilir önce hematolojiye git kan değerlerini göster ona göre yol gösterecekler alanın olmadığı için çok fazla yorum yapamıyprum bilirubinden kaynaklı sarılık olduğunu düşündm sadece fakat kan değerlerine bakınca farklı bir sorunun olduğu açık 5 ay boyunca ishal olup niye doktora gitmiyorsun yeni gidiyorsun yapmayın böyle lütfen bir sorun varsa gidin sağlık bu umarım birşey yoktur ya da ufak bişeydir şimdiden geçmiş olsun diliyorum
Sen başka doktora gözüküyorsun özellikle etrafında varsa araştırma hastanesi oluyor buradan kontrol edeceğim soracağm
Gittim bana bir kaç ilaç yazdı ama pek bir işe yaramadı. Bir kaç gün flagyl isimli ilacı kullandım biraz toparlandım.
Tahlillerimi mi göstereceksiniz?
Başka bir doktora git gözük araştırma hastanesinde
Evet git sorunlarını anlatıosun araştırma hastanesinde iyi bir doktora sonuçlarını göster kullandığın verdikleri ilaçları sa söyle
Yok ki bizde araştırma hastanesi? Mecburen urfaya gideceğim. ya da d. Bakıra
Hatta yarın mardin devlet hast. gideceğim bir de orda baksınlar
Tamam çok teşekkür ederim. Gerçekten ilgilendiniz Tekrar tekrar Teşekkürler.
Aynen öyle yap çok geçmiş olsun en kısa zaman da sağlığına kavuşursın umarrm yardımcı olmak isterdm ama daha öğrenciyim çok bişey yapamyrm kusura bakma
Ne demek çok teşekkürler iyi akşamlar.
Cevap
1Cevap
bir cölyak testi yaptirsana kendine..
Tamam doktora soylerim tesekkurler
ve birde endeskopi isteyebilir midede bakteri vs varsada olur bagirsaklara bakmak icin kolonoskopide isteyebilif gecmjs olsun rica ederim
Crohn olabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar