çok sık ve çok siddetli bir sekilde baş ağrılarım oluyor ve geçen artik bu baş ağrılarına dayanamayip şiddetli baş ağrılarim icin doktora gittim emar falan cekti sonra emar sonucumda sinizut olduğunu söyledi ve bu ilaci yazmis eczaneden simdi aldim fakat ilac prospektüsünde depresyon halisilasyon görme şizofren bozukluklari falan yaziyor. Bu ilaci kullanmam ne kadar doğru? ya da migren sinizüz ya da baş ağrılarınız için kullananiz var mi?
Baş ağrisinin anti depresanla alakasi oldugunu sanmiyorum anti depresanlar beyindeki serotonin seviyesini yukseltmek icin kullanilir. Sana tavsiyem baska doktora daha git o da ayni ilaci verirse icersin icin rahat eder bari
bence bu verilmez acaba baş ağrısını psikolojik olarak mı değerlendir di üstelik emar da sinüzit çıkmış bu ancak antibiyotik ve dikkat etmekle alakalı yani tetbir tarafı çok
Hayir pskolojik değil sadece dershane ortamindayim kalabalikta, seste, çok ışıklı ortamda ve parfüm kokusunda basim çok ağrıyor bunlarda migren belirtileri ama doktor emar sonucunda sinizut var dedi bu ilaci yazdi banada cok mantıksiz geldi süpheye düstüm simdicik kullanmiyim en iyisi
ama emarda sinüzüt çok belli olur uzman olmayan bile anlar bence sadece Okyanus suyu var eczanelerde onu dene sinüsleri boşaltır ama dikkatmen gerekenler rüzgarlı ve yağmurlu havalarda bere kullan duştan sonra saçını çok iyi kurula ve mümkünse 1-2 saat dışarı çıkma
Haha ben dustan cikinca hep o islak sacin üstünde uyurum sabaha kadar boynum kafam hep o islak sacla oyle kalir sabah uyandığımda da yine o nemli sacla 7de evden cikarim dershaneye giderim yürüyerek 😊
En İyi Cevaplar