- Sağlık konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Siz bir de onu BAL ile deneyin.
.
Aman dikkat bağımlılık yapabilir.
.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benimde kilo almam lazım tahin pekmez aldırır mı cidden
06 Yorumla
Soran+1 yılAldırır tabi kalorisi yüksek ve ben gün icinde boza da tüketiyorum onunda kalorisi yuksek tâbi hergun değil bir gun boza bir gun salep bunların kalorisi cok yuksek
Soran+1 yılKoş kos aşırı zayifsan doktora git bana doktor mama verdi ve kiloda aldırdı aldirmayada devam ediyor
Soran+1 yılNormal klâsik et sut yoğurt balık ye dedi ama yiyebilsem kilo alirdim zaten sonra boza salep ic dedi bunların kalorisi yüksek dedi bide miden alirsa bebe bisküvisi fistik ezmesi bal sut bunlari karıştır 1 ay her gece ic bak nasıl kilo alıyorsun
+1 yılBende kilo alma derdindeyim öküz gibi yiyom 2 ayda 5 kilo aldım
04 Yorumla
Soran+1 yılKac kilosun bide boyun ne bende o dertteyim ama istah yok anca canım isterse doktora gittim mama verdi 1 buçuk ayda 4 kilo aldım anca böyle aliyrum
- +1 yıl
160 -39 dum şimdi 44 oldumm
Benimde iştahım yoktu bir hafta günlük 6 öğüm az az yemek yedim kendimi alıştırdım yemek yemege
Sonra 3 e azaltım öğünü şimdi iştahım yerinde
Soran+1 yılAa sende çok zayifmissin doktora gitsene direk mama verirdi
- +1 yıl
Gittim ben dediki cok zayifsin ama böyle mama vererek oynamayalım bünyeyle kendi careni bul dedi gönderdi
Bana yazarmısın bir ya da takip et ben yazayim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılYa uyandim ama tahin pekmez yoktu reçel buldum incir reçelide sayilir mi 😞
00 Yorumla
+1 yılGece yatmadan 3 patatesi kızart, yarım ekmeğin arasına koy alırsın kilo
00 Yorumla
+1 yılSeni ıslak havluyla döferim 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılYa dövme yazık 😐😊
+1 yılTahin pekmez kilo yapar mi gerçekten?
05 Yorumla
Soran+1 yılTabikide yapar
- +1 yıl
O zaman denemem lazim bunu. Tesekkürler 😊
Soran+1 yılBoza ve salepte ic bunlarin da kalorisi yuksek ben Bayadir kilo almaya çalışıyordum doktor mama verdi onun sayesinde almaya başladım bunlarda hizlandirsin diye hergun içiyor yiyorum
- +1 yıl
Yok ya benim o kadar ihtiyacim yok kilo alamaya. Soyle 5 kilo alsam çok iyi olacak sadece. Geceleri yemek yiyorum, cips falan tercih ediyorum. Boza mi 😑 hiç sevmem. Ama sahlep olabilir. Onu deneyeceğim 😄
Soran+1 yılSalep boza ayni degerde zaten hergun iki bardak ic ama arstir zarar verir mi vermez mi diye
Lavaş arası tereyağ salam felan yiyorum 🚶👍
00 YorumlaOnu yedikten sonra nasıl uyucan 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😂
Soran+1 yılYs öyleymiş dün gecede yedim uyuya kalmıştım sonra bir uyandım aşırı sıcak basmış resmen yorganla cebellesiyordum tekme atıyordm az önce bir arkads da dedi bileydim yemzdm pişmanm😐
Soran+1 yılBida gündüz yiyim bari 😂
Soran+1 yılUyumaya korkuyorum yine ayni olacak 😐
Gizli Üye(25-29)+1 yılAfiyet olsun bende şeker var yiyemem
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun 😐
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim min 350 - 400 çok değil :-)
Düz duvara tırmandırır sonra insanı
12 Yorumla
Soran+1 yılAna gerçekten mi dun gecede yedim yattım gece beni sıcak bastı ida soğuk ama beni sıcak bastı ana simdi anladim
Hayır yemiyorum kız ayool
01 Yorumla
Soran+1 yılBişey sorabilirmiym
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 kilomusun lan :D
1174 Yorumla
Soran+1 yılYok be 46 bucuk😂
Cevap sahibi+1 yıltüh be kıl payı tutturamadık iyimi :d
Soran+1 yılValla ya ucundan kacti 😐
Cevap sahibi+1 yılideal kilondasın sıktır et :D
Soran+1 yılİdeal kiloma 3 kilo kaldi😂
Cevap sahibi+1 yılne yani 3 kilo daha alınca saçlarından tuttuğumda seni kaldıramayacakmıyım :D
Soran+1 yılDalga geçme 🙄😂
Cevap sahibi+1 yılgeçerim be niye geçmiyim bir sebep söyle :d
Soran+1 yılÛzülür 😐 çokta umrunda olur demi çokta tın😂
Cevap sahibi+1 yılnasılda bildin ya :d müneccim misin lan sen :D üzüldüğünü düşünmüyorum eğer düşünürsem dalga geçmem :D kilo ver ayı 46 kilo ne yuh lan sana :d
Soran+1 yılAhaha 😂 hemen diyet yapmalıyım 15 kilodan bu kiloya nasıl gelirim cok fazla 🙄
Cevap sahibi+1 yılaynen ulan 15 kiloya düş hemen seni bir muhabbet kuşu gibi omzumda taşımak istiyorum :D
Soran+1 yılHayır papağan olmak istiyorum seni tekrarlarım 😂
Cevap sahibi+1 yılsövünce sövceksen olur :d
Soran+1 yılAnası avradını başlarım 🙄
Cevap sahibi+1 yılbaşlaa, bu dünyanın hayatın anasını avradını karısını kısragını sıkeyım hayatın ölmüşlerini duvara vura vura sıkeyım ne kadar menfaatçi insan yavrusu varsa iliğinden akan kanı durdurana kadar sıkeyım, copy paste yok başlaaa kuşum :d
Soran+1 yılOha oha cok pis küfür çok pis küfür 😂
Cevap sahibi+1 yılhoaydaa yan çizmeye başladın bile :D
Soran+1 yılAma bu papağan terbiyeli papaganmis😂
Cevap sahibi+1 yılhani sövünce sövcektin lan :d papağan dediğin sahibi gibi küfürbaz olur, yeri gelince asilleşir :d
Soran+1 yılKes lan hanzo 🙄 nerelisin sen ya😂
Cevap sahibi+1 yılhanzo ne lan çimento kanatlı seni -_- kahraman maraşlıyım ben agaa lakin İstanbul'da ikamet etmekteyım uyandırayım hani D:
Soran+1 yılAt boku 🙄bian bizim oralı sandım onlarda çok küfür eder😂
Cevap sahibi+1 yılattım tut boku :D lanet olsun hazır cevaplığım üstümde bugün :d nerelisin lan sen :d
Soran+1 yılYaa bu olmadı 😐 Sinop Boyabat en oküzünden😂
Cevap sahibi+1 yıloldu oldu :d sinoplu öküzde ilk defa tanıdım az daha yamacıma gel bakayım incelicem :d
Soran+1 yılValla aşırı küfürbazlar ben sadece ağzına sicarimi biliyorum aşırı öküzler 😂
Cevap sahibi+1 yılseni buzağı sınıfından öküz sınıfa yükseltmek gerek otur ders çalış yarın sınavın var :D
Soran+1 yılAhahah seninle biraz daha muhabbet edersem ana avrat duz gitmryi ogrencem😂
Cevap sahibi+1 yılöğreticem öğreticem :d ot gibi yaşanır mı olum bu hayatın anasına bacısına sövmezsen olur mu hiç anamızı ağlattı hayat :D
Soran+1 yılAma ben Kibar bir kızdım lan inek boku😊
Cevap sahibi+1 yılhayat sana gerçek yüzünü göstermemiş inş göstermez ama gösterdiğinde beni arar bulursun küfür ediyorum sende eşlik et dersin :D inek boku ney lan zübük insan gibi söv :D
Soran+1 yılHerkes gibi benimde yaşadıklarım var tsbiki ama ben küfürle değil dua ile gecistirdim 😊zubuk buda guzelmis 😂
Cevap sahibi+1 yılallah beni sevseydi bir köpek gibi yalvardığımda tutardı elimden, umarım senin kabul olur duaların canım. zübük inek bokundan daha güzel katılıyorum :d ne yaşadın lan anlat :d
Soran+1 yılBaak kizarim sana hııı oyle dusunme belkide senin iyi sandın şey senin icin kotuydu veya zamani var dualarının kabul olmasına zubuk inek boku 😂kisaca diyim babam annemi duygusal biriyle aldattı ya da aldatmaya devam ediyor her seyine sahidim erkek kardeşim eski sevgilisi ile birlikteydi ve kiz evli çocuklu başımız belada ve bunlar benim sevgilime olan guvenimi sarsti hep aldtilck gibi hissediyorum icinden Şu an sovuyorsun sormaz olaydim diyosun ve aşırı kısıtlanyirum senin ne derdin var lan 😊
Cevap sahibi+1 yılkeko geçmiş olsun elbette zor durumlar yaşamışsın belli, aile dünyadaki en önemli şeydir kanımca çünkü kimsenin varlığı ile doğmadın yokluğuyla ölmezsin fakat annen ile doğdun, sahibi olana yan gözle bakmak iyi değildir kardeşin kötü şeyler yapmış fakat aşk yani sonuçta herşey olabilir belkide aşık olmuştur. kısıtlamaya gelince düşün ki yaratıcımız bile kısıtladı bizi, kısıtlanıyorum diye üzülme bence üzüleceksen eğer geniş düşünerek objektif olmanı öneririm. (: mutlu ol hep. bunun dışında ben gizli değilim anlatamam buradan ne yazık ki (: zübük inek boku hıyar ağası keko seni :D
Soran+1 yılHeytt be ne yazmissin aga 😊 düşün hayatta en sevdi kişi babası olan kiz şu an babasından Nefret ediyor ve onlar yüzünden ben hep karsimdaki kişiye güvensiz olucam kardeşim ki akıllılik değildi onuda yakaladim söyledim kızın annesine gittik ama bunlar yine konuşmaya devam etti en kötüsüde ne biliyormusun babamnda kardeşimin de yedi boklari ben yakaldim babamin yedi boklari annem görmesin diye ben halletmeye çalıştım kadını aradım ve ağzına sictim tehtit ettim kocasını buldum yeter ki annem duymasın uzulmesin diye... ys ama gizli olabilirsin hemen gizle kendini hürşit😐
Cevap sahibi+1 yılulan ifşa olursam ağzına sıcarım senin :d ulan iyi bir kızmışsında işte iyi olunca bu bacısını sıktığımın hayatında acı çekiyorsun onu anladım. anlatayım ifşa olursam sinopa gelir sıcaırm ağzına :d benim 4 senelik sevgilim vardı mutluyduk hemde mutluluğun dibine vururduk ki benle takılıp mutlu olmayan biri varsa alnından öperim, ego açısından demiyorum dünyanın en leş insanı ile bile iyi anlaşabilirim. neyse bunla ilişkimiz çiçek gibi giderken hastalandı, beyninde tümör var diye hastaneye yatırdılar ulan canımdan can gitti can can, başında bekledim gırtlağından ilaç verdiler, kıl kalmadı vucudunda saçlarımı kazıttım, yanında kaldım gecelerce günlerce çıkmadım onlardan şükürler olsun ki iyileşti, iyileşti ama benim hayatımı sikti, iyileştikten sonra ne değişti anlamıyorum bir değişti, alttan aldım aldım aldım en son patlak verdi bitirdik herşeyi, e bende gururluyum kralına diz çökmem herşeyi bitirdik sözü attık sonra benim hayatımın film şeridi değişti
Cevap sahibi+1 yılzaten benim anne baba ayrı, babamı binde bir görüyorum, bide bu olayı yaşayınca tamamen koptum, benim gözyaşlarım değerli, herkes için akıtmam, onun için akıttım işte, bitek annem vardı yanımda, etrafımdakiler ise hasta kızın peşinden gittin dedik sana o kadar diyip düşene tekme attılar, hepsinin bacısını sıkeyım, bir annem tuttu benim elimden, bir o gördü göz yaşlarımı bide beni sünnet eden cellat ospu cocugu gördü, başka hiçbir allahın kulu görmedi göz yaşlarımı, e o beni ağlattı ben yalvardım rabbime, ağladıkça yalvardım sonuç olarak devamı uyuşturucuda buldum, sokaklardaki keşlerden tek farkım sorumluluklarım var, çalışıyorum, hayat düzenim var, annem var, geri kalan herşeyim aynı, zaten düşüncelerimi de yitirdiğim gün bu dünyadan göç ettiğim gün olacaktır ancak alıştım artık 8 ay oldu gün geçtikçe iyiye gidiyorum lakin hayat işte unutturmuyor zorluyor sınırlarımı, benimde böyle işte sövmeyim mi bu hayatın anasına bacısına sövmeyim mi, kardeşini sıkeyım böyle hayatın ben gel sende b
Cevap sahibi+1 yılgel sende bana eşlik et, anasını bacısını sülalesini sıkeyım böyle hayatın ta çoluğunu cocugunu sıkeyım
Soran+1 yılLan nasıl İFSAlsncan nickinin adını bile unuttum😂 ifşalanirsan sic agzima at boku yani boku at😂😂uuuu filmlerde ki gibi sen inu kötü gününde yalnız birakma iyileşsin SONRA boka sarsın ama belki yaşadıkları onu oyle yapmıştir nasıl değişti ki
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum ne sıkım değişti ama benim hayatımı sevmeyi tek celsede başardı, sorun yok ben ayağa kalktım yine allah ona sağlık versin. öyle işte kilosuz :D neyseki yanımda şu an kimse yok :d
Soran+1 yılOff be seninkinin yaninda benim ki dert mi ama inan ki böyle yapark o hayat güzel olmaz uyuşturucu seni kurtarmaz bunlar aslında hep bu dünyalık düşün Şu an öldün ve ne oldu ne dert kaldi ne tasa ne ana kaldi ne baba bir tek amelin kaldı yaşadıklarn seni kötü yapmasın daha güçlü yapsın zaten hepsi bu dünyada klacak anasini sattımin dünyası
Soran+1 yılKilosuz demis ya kufurbaz 😂
Cevap sahibi+1 yılanasını sattığımın değil anasını sıktığımın dünyası, ölünce dicem ki ver baba kömürü 5 senede küfürlerim için yanayım :d
Cevap sahibi+1 yılkilosuzsun lan tabi hıyarto :D
Soran+1 yılAnasini S#ktigimin dunyasi tovbe tovbe🙄 bok öyle dersin anne kurtar beni diye bağırırsin Şu an hafif geliyo o acı ama valla ben sobaya bile yaklasinca bir tovbe edesin geliyo 😂
Cevap sahibi+1 yılhelal lan sana :d annem beni bir kere kurtardı yeter kadına saçları beyazladı, ölünce tekim, benim için kimse üzülmeyecek dayanacak sebebim de bu olacak :d beni sıktır et olum beni napcaksın sen yanmamaya bak cehennemde görüşürsek napcaksın :D
Soran+1 yılAnneler çok değerli gercekten ve seni yanarken görmesini istemezsin dimi sanki benim ki gormucek lan daha bugun cehenneme gidecimi soyledim reklamlarda denize karsi luks bir site ev gördüm ulan dedim bu luks hayati yaşayan da cehenneme gidicek fakir hayati yasayan bende Allah'ım bari biraz bizde bolluk görsekte öyle cehheme gitsek diye düşündum ama sonra tovbe estağfurullah dedim😂
Cevap sahibi+1 yıldimi lan içinden geçelim bu dünyanın öyle gidelim cehenneme :d ahauahua ulan ne kekosun sen ya sevdim seni fakat sanal arkadaşlıkları 3-5 güne unutulduğu için pek sıklemıyorum burayı :d ama sen bu karakterinden ödün verme mutlu olacaksın bir gün inan bana (:
Soran+1 yılAhah bok mutlu olurum ben hiç mutlu olucami ve Birgün senin ilişkin gibi iliskimin biticeni düşünüyorum malım lan ben valla bak sevgilim olmasa seninle arkadaşlık kurardim hatta bir ara yokken burda yine bir kafa dengi bulmuştum it numarami istemsti ulan yeni tanismisiz niye o iştiyirsun dimi keko dicen ama sevgilim var buraya soru bile sorunca onu aldatiyormusum gibi hissediyorum cancağızım askerde ben gelmiş Bursa tahin pekmez diyom adalet iste ama sendd gerçekten eğlencelisin lan
Cevap sahibi+1 yılhaha eyvallah eksik olma (: herkes öyle olum herkes öyle içinde yaşıyorsun acını fakat dış dünyaya mutsuzluğunu yansıtmayacaksın, boynunu eğmeyeceksin bu dünyada kimseye. hayırlı teskereler olsun, arkadaşlık güzeldir fakat senin yaptığın yanlış bişey yani benim sevgilim benden habersiz böyle bişey yapacak ben yakalayacağım kan alırım gotunden şırıngayla lakin ben sevgilimi başı boş bırakmam buralara girmesi için bir sebebi olmaz (: seninki askerde idare edeceksin biraz, öyle düşünme mutlu olabilirsiniz, bence sadece benimle değil kimseyle arkadaşlık kurma çünkü yani ne bileyim ihanet yani anlıyomusun ihanet lan ihanet ak, bana yapılmasını istemezdim o yüzden önermem yani lakin senin hayatın bence kurma kimseyle arkadaşlık (: biliyomusun bazen özeniyorum sonra ağlayışlarım geliyor aklıma sonra diyorum lan aptal daha akıllanmadın mı diye :D
Soran+1 yılAdamsın lan valla adamın kralisin sevgilim seni tanısa o da seni severdi çok duygulandım 😪 ya benim ki sanki beni rahat bırakıyor lan ağzıma sıciyo beni yakalasa burda döver aşırı kiskanc bende buraya su sıra sıkılıyorum diye giriyorm yoksa girmiyodum 😪
Cevap sahibi+1 yılnoluyor lan ne bu iltifatlar zübük inek boku seviyeyi yükseltme sıcarım ağzına :D valla haklı olum benim başıma gelse erken hamilelik yaşardı benimki çok ciddiyim bak ben gelemem böyle şeylere e erkek yani sonuçta kimse gelemez neyseki gizlisin kamuflajın var ama sen yinede soru sor geç kimseyle arkadaş olma, ulan dayak yiyeceğinizi bile bile boklar yiyosunuz sizde az fena değilsiniz :d
Soran+1 yılSeni ovenin ağzına sıçayım ben😂😂ya ama keko o da beni çok kısıtlamasin o yapıyo beni böyle ben öğle diğer kızlar gibi gezmeden alışverişten gelen kizda değilm adam beni ise koymuyo ben evden zsten çıkmıyorum ee o askerde çok konusamiyorum biber sürerim böyle işin içine diyip buraya giriyorm ve hep gizliym valla
Cevap sahibi+1 yılbeni herkes över lan çevremdeki herkesin ağzına tek tek mi sıçcan pis keko seni :d yok canım çıkıp gezmek hakkın kız arkadaşlarınla git dolaş gez ancak o ortama erkek kanka gelirse onun erkekliği elinden alınır yani :D kız başınıza ne bok yerseniz yiyin :d hiç sosyal aktivite yoksa gir takıl gizli ol hep aferin kamufle ol :d
Soran+1 yılIyy bokuma yazık olur 😂lan benim sence erkek kankam mi olur cocuk odamda ki sinekten kıskanıyo erkekse diye ve askere gideli daha kısıtlayıcı oldu asla izin vermiyor bir gun dicem S#icarim senin yapacan ise insanim diye ama diyemiyorum ahh ah yerimde olsn ne küfürler edersin😂😂
Cevap sahibi+1 yılnah yazık olur :d alışacaksın ahaha :d anasının şeyi abartıyor oda :d yok ben hiç kız olmak istemedim erkek sevgiliminde olmasını istemedim sövmezdim çünkü istemiyorum öyle bişey :D
Soran+1 yılDeğerli Benim pokum😪 aynen öyle anasının nikahı 😂olma zaten hiç güzel değil lan erkek olup özgürce küfür etmek varken istedin gibi gezmek sıcmak varken😂
Cevap sahibi+1 yılbok değerli lan bağırsaklarının atıkları nesi değerliymiş :d tabe laann benim namusumda yok her boku yemeye hakkım var ama sizin yok ahaha kıskan ulan keko :D ama yiyemiyorum allahın cezası yüzünden
Soran+1 yılKan ben zayiflarim diye icimde cok tutarim değerli tabi😪yemede zaten lan gez toz ama nane yeme bak sende bir gun mutlu okucaksin karşına inşallah onu unutturcak temiz bir kiz cikar ve seni bu hauattan çekip alir dostum
Cevap sahibi+1 yıltut tut benim içinde tut şişsin karnın ahahh :d valla onla her boku yedik başkası nasıl alcak onu bilmiyorum, yok ya olmuyor geçen bir takılayım dedim aklıma geliyor yapamıyorum bişey, kız erkekliğimden şüphe edecekti az daha anasını sıktığımın yerinde bir sinirlendim naneyi yiyecektimde işte yine yapamadım her şeyime zarar verdi lanet karı
Soran+1 yılSisse keşke 😂yuh lan sen cehennemin en alt kısmında olursun bende 1 kac yukarıda bagiririm körükle ateşi kekooo diye😂
Cevap sahibi+1 yılşişer şişer :D hee bende derim tamam lan zübük inek boku alevi harladım bak bu ağır bunu sek içme diye bağırırım ak :D ahasıusad
Soran+1 yılLaaaan😂😂 sonra ordan bir ses gelir sıçtımm ağzına ( sevgilim) ates dansı falan ederiz ulan senin yüzünden çok günaha girdim bu gece kesin daha çok yancsm😂
Soran+1 yılAna saat kaç olmus
Cevap sahibi+1 yılohh oda katılır tam olur :d banane lan kendi günahın boynuna ben zaten müebbet yemişim :d ulan konuşuyoruz diye uyumadım yarım saate uyucam son konuşmamız zaten bari doya doya gülek :d
Cevap sahibi+1 yılsaat 6 ben yarın işe gidicem sen girdin günaha bananeee :D
Soran+1 yılBende lafta erken uyucakti belki bir soruda da karşıladiriz at boku nickini az hatırlıyorum 😂
Soran+1 yılHadiii beeee lan deseydin ya bu saate kadar ne bok işin var valla vicdan yaptim şimdi
Cevap sahibi+1 yılhee bak erken uyudun geldi mi :D heey ben unutulmam lan ne az hatırlanması :D koparırım kafanı :d kim bilir belkide :D
Cevap sahibi+1 yılyap yap vicdandan kahrol ahahah :D öğlen 2 de gidicem işe hadi rahatla :d
Soran+1 yılValla sadece nickinin ilk iki harfini hatırlıyorum at boku diye ararim bulamazsm😂zaten yapmamıştımki ahaha 2 de ise mi gidilir ya ne işi o bende keşke öyle is bulsam😂
Cevap sahibi+1 yılhttps://vocaroo.com/i/s1IN3dMGjuXB şarkının bir yerciklerinde nickim var yüzde yüz kendi şarkım haa rapçıyım ayık ol alırım aklını :D bende seni zübük diye aratırım gizliden çıkarır bulurum :D burger king genel merkezinde çalışıyorum yarın gececiyim :D
Soran+1 yılOoooo yeeee at bokuna bak sen bende güzel şarkı söylerim lan hava atiyormuyum😂
Cevap sahibi+1 yılbok söylersin :d ben ölüyoken söylüyodum orda şarkıyı :D sığır boku dicem sana :D
Soran+1 yılAyıp ettin söylüyorm tabi 😂 sığır ineğin büyüğümüydu küçüğü mu lan 😂
Cevap sahibi+1 yılhelal lan sana belki bir gün feat atarık :D sığırın soyağacını mı araştırdım ak nerden bileyim lan sığır boku :D her mesajda bir bok kelimesi yer aldı ne biçim muhabbet lan bu :d
Soran+1 yılNasip be hacı😂 valla hep senin yüzünden brn terbiyeli naif bir kızdım 😂
Cevap sahibi+1 yılaynen moruk :D hee ak hee hep benim yüzümden hep ben kötüyüm ulan bir olta attım denize içinden bir köpek balığı gibi küfürbaz haydo çıktı ben napayım :d
Soran+1 yılAhahah içinde ki haydoyu cikardin😂
Cevap sahibi+1 yılharbiden hee bir yanın naif bir yanın sayko :D
Soran+1 yılHep insanlara ayak uydurmaya calismismdir deliyle deli oturaklıyla oturkli hic belli cizgim olmadi be haci😂
Cevap sahibi+1 yılspastik biriyim diyon yani :D ne kadar açık sözlüsün ya sen :D
Soran+1 yılValla içimde hic biseyi tutamam begebmedim ya begenmedim derim 😂 canlı yayina baktin mi😂
Cevap sahibi+1 yılyok lan bir yandan şarkı yazıyom ne canlı yayını kimin yayını link at izleyim sen mi açtın lan mal sana demedik mi gizli kal diye
Soran+1 yılYok lan sen bir bak uyku ile bir yazi 😂kalk lan namaz kilalim ezan okunuyor
Cevap sahibi+1 yılhee :d istanbuldamısın lan keko sen nerden biliyon ezan okunduğunu :d
Soran+1 yılAhahaha İfsalandm 😂
Cevap sahibi+1 yılvay keko vay seni gidi pis boklu keko :d
Soran+1 yılSen hangi semtte loo😂
Cevap sahibi+1 yılkurtuluş looo sen :d
Soran+1 yılOra nere ya Sancaktepe Anadolu yakası kurtulus nere lan ben İstanbul'da yaşamıyor muyum😂
Cevap sahibi+1 yılegeboyu falan diyosun yani :d karşıdayım ben şişli kurtuluş :d
Soran+1 yılKöy boy bir taraf😂ha şişli gelmislim var adliyesine bide burgerine😂😂
Cevap sahibi+1 yılcaminin karşısındakine gitmişsindir adliyenin yakınında bir ora var :D ben genel merkezdeyim eski alisamiyenin orda :D adını bilmiyorum ama artık adın sığır boku gerçi son diyişlerim :d 7 olmadan uyucam lan uyanamıyorum sonra muhabbetin çok hoşuma gitti ama hayat işte :D
Soran+1 yılValla lan arada yaz buraya bu soru kalkmaz ya da kötü hissedersen yazmaya bilirsin sana kalmış tabi bu soru nu kadar boktan kufurden sonra kalkmazsa lan uyuyalım artik annem birazdan kalkacak ve beni böyle uyanık gorurse sicar agzima sende uyu biraz ise gidecekmissin😂
Cevap sahibi+1 yılarada yazarım canım sıkılınca gelirim moralimi yükseltirsin sen :d sıçsın ohh cila yapar işte bu muhabbetin üstüne süper gider bir dene :d tamam hadi uyuyalım :D
Cevap sahibi+1 yılhacııı melekler yanında olsun senin kendine cici bak salak salak insanlarla muhabbet etme çok fazla hep gizli ol diğer pisliklere karşı :D hadi tatlı uykular inş annen görürde ağzına sıçar senin :D bende uyuyayım artık gözlerimden işiyorum fıldır fıldır bir salmadın beni uyuyayım diye bee vicdansız :d
Soran+1 yılDert anasıym ya zaten 😂 şaka lan yaz canın sıkılınca moralin bozulnca dinlemeyi delirmeyi severim 😂yok tarzım değil sadece ben sicarim neyse deli yürek sohbetine doyum olmaz yaramazlik yapma cehennem atesini az azalt kendinede cici bak tanisitima memenun oldum ben buralardayim at boku ona göre 😂💩
Soran+1 yılEyvallah kekooooo sende ayni😂
Cevap sahibi+1 yılhaha ulan burda olsan 2 tane vururdum ağzının üstüne bee :d bende memnun oldum sığır boku, şarkımı kaydette dinlersin arasıra :d bakıcaz eğer unutmak için nane yemek gerekiyorsa sürekli cehenneme kömürü ben atıcam :d cansın, hoşçakal görüşellooo :D
Cevap sahibi+1 yılsus lan keko hadi git zıbar :D
Soran+1 yılAdiyosss madiyos byyy 💩
Cevap sahibi+1 yıldoritos ruffles byyy :D
Cevap sahibi+1 yılSigir ^_^
Soran+1 yılAt boku 💩
Cevap sahibi+1 yılnaber lan zübük :d
Soran+1 yılİyi lan dumbeklek sen nasılsın 😂
Cevap sahibi+1 yılIyiyim lan zirto eve geldim sabahciyim 😂 sen nasilsin gormeyeli cok uzun zaman oldu ya ak 😂
Soran+1 yılAhaha ulan bugun mal gibiydim arkadsim geldi oglen kalktim hemen evi süpürdüm tatli yaptim kiz geldi açtık seda sayani izledik ve resmen gitsinde uyuyum diye gözledim gitti uyudum hemen at boku senin yuzunden💩😂
Cevap sahibi+1 yılLan zubuk ben naptim ne sucum var 😂 senin pislikligin yuzunden konustuk sabaha kadar 😂
Soran+1 yılAbi tek sucum tahin pekmez ahahah😂
Cevap sahibi+1 yılAynen tek sucun bu soruyu sormak 😂bi yandan iyi oldu bir yandan kotu bilemiyorum ama seni tanimak guzeldi esek sipasi gwhshshsjdhd 😂
Soran+1 yılSeni tanımak da kufurbaz Haydo sayende ilk kufurumu ettim lan😂
Cevap sahibi+1 yılHastir lan ordan 3 sene fazla yanmamak icin sucu bana atma sicarim agzina 😂
Soran+1 yılLan agzina sı*tım 3 sene çok ya bir indirjm yaptirsan benim yuzumden oldu desen ha😪
Cevap sahibi+1 yılYook birlikte yanarik ben tek sıkılirim orda 😂
Soran+1 yılBen senin 2 3 kat yukarinda olucam zaten ya hadi kıyak gec😂
Cevap sahibi+1 yılOzaman benim gunahlardan sen biraz al ortada bulusak 😂
Soran+1 yılSiz kimsiniz konu ne neden bana yazıyosunuz tanışıyormuyuz 💩😪
Cevap sahibi+1 yılUlan is cehenneme gelince firildak gibi dondun haa 😂
Soran+1 yılAhahaha oglim bu isler böyle 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSeni cehennemde bulacam olum 😂
Soran+1 yılGörür gormez derim aa ateş boku 💩😂
Cevap sahibi+1 yılCehennemi wc mi sandin lan ne diyon zubuk derim bende 😂
Soran+1 yılTovbe tovbe lan bu konuyu konuşmaya devam edersek gerçekten gitmiceksek de gidicez 😂
Cevap sahibi+1 yılBen biletimi aldim zaten seni bilmem 😂 bugece de sabahciyizz anlasilan 😂
Soran+1 yılValla aslinda uykum var ama nereye kadar dayancam bilmiyorum 😂loo sen askerliğini yaptin mi😂
Cevap sahibi+1 yılUykun varsa uyu 😂 yok yapmadim 😂
Soran+1 yılKac yasindasin lan sen,😂
Cevap sahibi+1 yıl16 😂
Soran+1 yılAtma 😂
Cevap sahibi+1 yılKac gosteriyom 😂
Soran+1 yılProfilde yuzunde soru işareti olan 25 30 gösteriyor gibi,😂
Cevap sahibi+1 yılLan zubuk doverim seni simdi 😂
Soran+1 yılAgzina sıctım sende gerçek yasini soyle😂
Cevap sahibi+1 yıl9 ekim 94 😂 sende soyle 😂
Soran+1 yıl19 temmuz 95😂
Cevap sahibi+1 yılLan bebe buyude gel 😂
Soran+1 yılHasbama bak 1 yas buyuk diye girdiği havalara bak😂
Cevap sahibi+1 yılAhahah agla kudur delir cildir fittir 😂
Soran+1 yılNe aglicam benden 10 ay once dünyayı gördünde ne oldu 😂
Cevap sahibi+1 yılSus lan dayagi yersin böcük keko seni 😂
Soran+1 yılBöcük niye oldum lan at boku,😂
Cevap sahibi+1 yılSen cins cins seyler soyluyon bisi yok ben diyince mi var lan hiyar agasi 😂
Soran+1 yılAhahah özgürsün hacıı😂
Cevap sahibi+1 yılTabee laannn 😂 lan kekoo bu gece doya doya konusalim kafam yine guzellesti kotu hissediyorum yanlis yoldayim
Soran+1 yılNasıl kötü hissediyorsun lan sen içiyonmu valla ağzına biber sürerim şamar geliyo 💩
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim iste sen benim kardesimsin ama yanlis iste, he ya yarin tatilim ya bide sabaha kadar icicem ak cok esyam var bu gecede 😂
Soran+1 yılSakına bak sakina kafanı kırarım bırak o hayatları helal süt emmis kiz bul lan evlen beni getirme oraya döverim haaa 💩 seniii 😕cok gunah lan cuma gececisi icme lan nolur
Cevap sahibi+1 yılAlkol icmiyorum korkma 😇 evlenmicem olum ben bir kere sevdim hayatimin amina koyuldu bidaha severmiyim hic
Soran+1 yılUyuşturucu diyodun o mu 🙄sicarim bacana ha bırak su düşünceyi oğlum o hayatına baktimi sende bakican hayatı gelmis geçmiş bir ask icin karartamazsin daha cunyir küfürbaz bebelerin olacak
Cevap sahibi+1 yılBirakamiyorum, ulan bebekleri cok severim olsaydi cocuklarim ilk kardeşim derdi anne baba yerine 😂 ben o hayalleri kurardim hep ama artik bir hayalim yok
Soran+1 yılTedavisini gor gerçekten çok üzüldüm kendini mahfediyorsun annenide Allah'ım kurtarsın seni.. lan niye kardeşim desin baba derken hatta at boku desin ilk sana 😂
Cevap sahibi+1 yılUzulmee ben mutluyum hep, kardesim degil ya ben orda p3z3vnk demistim aslinda 😂
Soran+1 yılBok mutlusundur 💩 Allah belanı keşke kardeşim deseymissin lan bosuna demedim cunyir hazolar 😁
Cevap sahibi+1 yılOlsaysi cunyirlar zodiler seni gosterip nineye zubuk de oglum derdim 😂 olaylar tantanalar sonra 😂
Cevap sahibi+1 yılLan zutturuk 😂
Soran+1 yılDünya küçük lan belki dünür oluruz 😁
Cevap sahibi+1 yılDostlugumuzun o raddeye gelecegini sanmiyorum bu gece bitecek keko 😑
Soran+1 yılLa hic izlemiyon mu haber neler oluyor dünya küçük ama ben seni küfür etmeden tanımam 😁
Cevap sahibi+1 yılPeri masallarina mi inanacam bu yastan sonra keko 😂
Cevap sahibi+1 yılBen her yerde sovuyom tanirsin gorsen syeyshshdhfjf
Soran+1 yılBabam gibi babamda cok sover😁lan daha yeni dinledim kizn biri bir aileye verilmiş sonrada oz abisine tanımdan aşık olmus kaçmışlar vw ikinci gun herkes gerçeği öğrenmiş bu dünyada her sey olur😁
Cevap sahibi+1 yılOlmaz 😂hayal urunu onlar hep 😂
Soran+1 yılYok lan gercektir bu dünya bosuna saçma demiyorum 😁
Cevap sahibi+1 yılBu dunyanin anasini seveyim 😂 lan resmini atsana bana 😂
Soran+1 yılResmimi napcan lan bir ağzım var bir burnum iki gözüm oyle yani insanim ha bide😁😁
Cevap sahibi+1 yılBeye benziyon diye merak ettim keko nolcak zaten bu gece son gitmeden gorim icimde ukte kalmasin 😂
Soran+1 yılBak gizlili accam profil koycam ama sonra hemen gizlicem 😁
Cevap sahibi+1 yılTakip atsana hiyar kimse gormez oyle 😂
Soran+1 yılAna ben gizlilimi açamıyorum lan seni nasil bulcam at boku yazdım diye o görüş kalkmis😁
Cevap sahibi+1 yılYa maaalll 😂 aciyom takip at hemen geri kapicam 😂
+1 yılçokmu zayıfsın sen de benim gibi :D
00 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hic aklima gelmez
00 Yorumla
+1 yılEvet o benim 😇
00 YorumlaHastamisin acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece zayifim 😐
+1 yılKg kaç?
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılmaşallah
00 Yorumla Al al 😅👍🏻
00 Yorumla
+1 yılYok daha neler
00 YorumlaFena
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem