Eczaneden reçetesiz alabilir miyim?
Ve fiyatları ortalama ne kadardır?
En etkili sonucu veren hangisidir?
Ve fiyatları ortalama ne kadardır?
En etkili sonucu veren hangisidir?
Boy uzatma.
Nişasta özellikle ergenlikte çok faydalı
Nişasta bilinmese de vücudun temel enerji kaynağından birisidir. Bunun yanında B vitamini, lif, demir, magnezyum ve selenyum da sağlar. Ayrıca çok önemli kalori kaynakları oldukları için özellikle çocukların hızlı gelişim sürecine girdikleri ergenlik çağında tüketimleri artırılmalıdır.
Yumurtanın beyazı hücre çoğalmasında etkili
Yumurtanın özellikle beyaz kısmı yüzde 100 oranında protein ve riboflavin olarak da bilinen B2 vitamini içerir.
Riboflavin hücre çoğalmasında görevli vitaminlerden biridir.
Boyun uzamasını sağlamak için bu vitamine ihtiyacımız var.
Günde bir avuç soya doku kütlesini artırır
Soya yüksek oranda protein içeren sebzeler arasındadır. Soyadaki saf protein kemiklerin gelişiminde ve doku kütlesinin artmasında önemli katkı sağlar. Boyunuzun uzamasını sağlamak için günlük 50 gramlık soya tüketimi yeterlidir.
Yulaf kahvaltı için iyi bir seçenek
Yulaf da yüksek miktarda protein içerir. Yulafın bildiğiniz üzere kas kütlesini artırıcı ve yağ miktarını azaltıcı etkisi vardır. Kahvaltıda yulaf ezmesi ya da yulaflı ürünlerin tüketilmesi bu konuda çok önemlidir.
Palamut da kemik gelişimini destekliyor
Palamutun haricinde; kefal, torik ve uskumru da içerdiği zengin yağ ve vitaminler sayesinde kemik gelişimini destekler ve kemik uçlarının uzamasını sağlar. Uzmanlar bu balıklardan herhangi birinin her hafta düzenli olarak yenmesini öneriyor.
16 – 17 yaş arası gençler : Ortalama 6 – 5 cm uzayabilmekte,
18 – 19 yaş arası gençler : Ortalama 5 – 4 cm uzayabilmekte,
20 – 21 yaş arası gençler : Ortalama 4 – 3 cm uzayabilmekte,
21 – 22 yaş arası gençler : Ortalama 2 – 1 cm uzayabilmektedir.
Boy uzatma kürünün uygulanabilir olduğu ve verim alınabilir olduğu üst yaş sınırı, 22 yaştır. Balık ve bitki çaylarından oluşan kürü, 6 ay – 2 yıl arasında değişen süreçte uygulayabilirsiniz.
Peki benim daha 4 senem var 22 yasıma kadar. O zamana kadar 10 cm uzayabilir miyim 1.70 olmak istiyorum
hangi yaşa ne kadar uzanılır yazdım ya bacım. Oranlarla beraber.
16 – 17 yaş arası gençler : Ortalama 6 – 5 cm uzayabilmekte,
18 – 19 yaş arası gençler : Ortalama 5 – 4 cm uzayabilmekte,
20 – 21 yaş arası gençler : Ortalama 4 – 3 cm uzayabilmekte,
21 – 22 yaş arası gençler : Ortalama 2 – 1 cm uzayabilmektedir.
Hm peki
EİG için teşekkür ederim.
Nişastayı nasıl kullanmalıyız
Boy uzatmanın ilacı egzersiz yapmaktan ve verimli uykudan geçer.
Vücut büyüme hormonunu zaten 25 yaşına kadar verimli bir şekilde algılıyor.
Egzersize basladım ama korkuyorum ya olmazsa diye
Ama benim ailem ve akrabalarım uzun hep. Annem bir tık kısa. Ben de kısa kaldım
Insallah çok tesekkürlerr
Boy uzatma ilacı mı olur kardeşim ya zamanında uzamadıysa uzamaz zaten ama uzama dönemindeysen eğer yüzmeye git basketbol voleybol a git bunların faydası olur diğer türlü hap boşuna kullanma
Cevap
3Cevap
sen en etkili boy uzama ilacını veriyorum, düzenli spor bol sarımsaklı kelle paça
Onu hayatta içemem
1.2 cm cik uzatyo degmez boşver
Hayır kullanmıyorum kız ayool
Uzamaz o boy.
Neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar