Arkadaşlar buzdolabı kapısını açarken kapı tırnağıma geldi sağ bas parmak ayak tırnağım ağrıdı dedim ufak birşey bakamadim ağrıyordu sonra baktım tırnağım la et 'in arası resmen gözüküyordu kan aktı 4 5 saat önce oldu pazartesi genel cerrah a gideceğim sizce çekmeye gerek var mı tırnak atar mi
Ayak baş parmağım etten ayrıldı deneyimli arkadaşlar yardım lazım? Resimli?
hiç bişey olmaz doktora gidicek bişeyde yok gün içerisinde açık kalsın ama ayakkabı giyerken temiz bir bez veya peçeteyle sar ayakkabıya takılmaması için. Bunun dışında hijyene dikkat et mikrop kapmasın bir hafta içinde kendisi zaten atar. Sakın çektirme çektirdiğin zaman et ortada kalır canın çok yanar eğer tırnak kendi düşerse yerine gelen ince tırnak tabakası parmağını korur. Daha önce 3 kere çıktı baş parmağımın tırnağı tecrübe sahibi oldum iyice :D
Teşekkürler Harun abi o tırnak önceden çekildi batma vardı, şimdi elimi dokundurttum diş gibi oynuyor kökü tutuyor umarım atar ayağıma krem sürüp sargı bezi ile sardım mikrop kapmamasi için birde sıcak tutuyorum, umarım dediginiz gibi atar şu an acıyor yapacak birşey yok ama beklemek lazım teşekkürler abi.
Teşekkür ederim abi, sende 3 kere olmuş iyi dayanmışsın dikkat etmek gerek, şu an iyi durumda yim ağrı çok az var arada yürüyünce zongluyor hareket ettirmeyince sıkıntı yok
Evet baktirmakta fayda var önceden tırnak batması sebebi ile gittim tırnağı çektiler kadın doktor du yine ona gidip bir göstericem çekelim derse yanaşmam çekmeye gerek yok kendisi düşer cevabını almak istiyorum :)
En İyi Cevaplar