Geçmiş olsun. Diş ağrıdığı zaman ya da iltihaplandığı zaman, Bir cezvenin içerisine bir su bardağı su, bir baş kuru soğanı 4 bölüp ve bir diş sarımsak atınız. Kabuğu ile birlikte 10 dakika kaynatıp ılıtıp içiniz. Ağrı ve iltihaba mükemmel çözüm.. Bir baş soğan ve bir diş sarımsak neredeyse 1000 mg antibiyotik ile eşdeğerdir. Üstelik doğal. 1-Defne yaprağı sirke ile kaynatılarak gargara olarak kullanılır. 2-Bir bardak suya bir kaç damla karanfil esansı konularak bu Su ile ağız çalkalanır. 3-Sarımsak ezilir, ağrıyan dişin afı ovulur. 4-Bir bardak kaynar suya 1 tatlı kaşığı Adaçayı konulur.20 Dakika demlendirildikten sonra ılık halde gargara yapılır. 5-Maydanoz ezilerek ağrıyan dişe sürülür.
Bunlar tabii ki geçici çözümlerdir. Diş ağrılarının tedavisi için mutlaka bir diş hekimine danışınız.
çok pense ile çekmeye çalıştım olmadı sonra arabanın aküsünü gördüm asitin nasıl boyayı çıkardığını hatırladım kulak çubuğuna çok ama çok az aside batırdım bir dokundurdum 3.5 sene tık yok yine ağrısa yine yaparım ama iltihaplı olmasın o riziko olabilir.
Hiç hatırlatma ya aman... Ağzımın bana göre sağ altındaki azı dişinin ortası çürümüştü ve ordaki çürüğü temizleyip yerine dolgu yaptılar.
Aradan 2 geçti, Beşiktaş'ta Balkan Lokantası denilen yere girdik ve yemek aldık. Ekmekte aldık vs. Ben güzel güzel yemek yiyorum, sonra bir dilim ekmek alayım dedim ve sağ azı dişimle çiğnemeye başladım. ( Keşke yapmasaydım.) Çiğnemeye başlamam ile birlikte ''katurt'' diye bir ses geldi. Bende herhalde ekmeğin sert tarafı falanmı geldi dediğim an bir hava almaya başladı orası... Ben acılar içinde ''Hıııııımmmmmm'' tarzı bir ses çıkararak acılar içinde dişçiye gidene kadar kıvrandım... Yani evet, yaşadım.
Bunu heryere yazacağım.. Disim çürük artı iltihaplı dayanamıyorum hayatım zehir olmuştu. Doktor antibiyotik ve bir PROFENID 150 MG diye ağrı kesici verdi. Sonra çekeriz dedi.. ağrı kesiciyi içtim dedimki yine fayda etmeyecek... Yemin ederim kesti atti ağrıyı 5dakikaya. Uykularım düzene girdi Yok böyle ağrı kesici vallaha. Eczanelerden bir PROFENID 150 MG hemen alın...
En İyi Cevaplar