Ameliyat oykum. Troid boyun diseksiyonu ameliyatin ve arda kalanlar. 1 senem olay oldu iyi sizinle paylasmak istedim. Nasil sizce?

Bu fotograflar ameliyattan sonra ilk 1 hafta icinde cekilen fotograflgorarim. Inanin ben bile aynaya baktigimda bu halimi gorunce cok fazla yikildim. Bu evreyi burda paylasicagimi soylemistim daha onceki evrelerde. O boynumdaki kesik beni zaten bir yikintiya soktu.. Gelelim o beni yikan fotolara:))
Ameliyat oykum. Troid boyun diseksiyonu ameliyatin ve arda kalanlar. 1 senem olay oldu iyi sizinle paylasmak istedim. Nasil sizce?

Simdi ise ameliyati olmaya karar verme olayina gelecegim. Inanin bende troid varligi saptandiginda cok sasirdim. Heleki farkli hastalere basvurdugumda duydugum tereddutlu sozler anltimlar iyice dusundurdu. 5 tane hastane dolandim izmirde. Bozyaka devlet hastanesi, ege universitesi, yesilyurt devlet hastanesi, suat seren hastanesi olmak kaydiyla. Ve doktorlardan aldigim neticede. Ameliyatin baya zor.
Her hastanede yapilamaz. Daha buyuk bir hastaneye ve iyi bir cerraha basvurmam gerekti. Ve en son Dedim ki sezer zaten papiller troid teshisi konulmus. Yani kanserli hucre tespit edilmis. Git buyuk denizde bogul. 9 9 eylul devlet hastanesine gittim. Ve 26 aralik 2017 ameliyat oldum. Tabiki en basta cok korktum. Tabiki deli dolu oldugum icin fazla surmedi bu korku yattik bicak altina. Sonuc iyi mi tabiki de yukarda goruluyor. Kocaman bir kesik bir kulaktan bir kulaga kadar. Kurbanlik koyun gibi kestiler. Neyse isin guzel yani hersey guzel gidiyor. Tam 8 ay sonrasinda olusan tabloya :) asagidaki resimler cok net olmasada onceki kesikten sonra cok ince bir cizgi kaldigini gorebilirsininiz.

Ve ufak bir birakiyorum.

Kendinizi cok sevmeyin. Ben kendimi cok severdim. Kimseyi asagilamazdim tabiki yok sen cirkinsin yok sen guzelsin diye ayrimcilik yapmadim hic. Ama aynanin karsisinda cok zaman gecirirdim. Tabiki herkesi Allah yaratti.. Ama ne demisler neyi en cok seversen onunla sinanirsin. Bende boyle sinaniyorum saniri.. Sukurler olsun Allaha simdi cok iyiyim. Sizleri seviyorum ks halki kendinize dikkat edin.
Güncellemeler
+1 yıl
26 aralik 2017 demisim 2016 olacak o kusura bakmayin :))
Güncellemeler
+1 yıl
Saglik saglik ve saglik...
Ameliyattan sonra cok sey degisti. Mesela herseyi kafaya takmamayi ogrendim. Sorunlari pek fazla uzulmeden yok etmeye calistim. Yani ameliyat benim icin milad oldu. Demem o ki sizde boyle bir ameliyat gecirmeden bazi seylerin farkina varin. Herseyin ustesinden gelebilmek icin mutlu olmamiz gerek. Kimse icin uzulmeye degmez. Unutmayin siz kaldirabiliyosaniz onlarda kaldirabilir. Herseyin gonlunuzcr olmasini dilegiyle. Kendinize iyi bakin. :)