Resimdeki attığım façanın şuanki hali yara kapanınca mikrop kapması mümkün mü? Şişti ve dokununca acıyor ama sivilce vs. Yok çevresinde

Mikroptan dolayi olmusa benziyo yaptigin faca ya da kalemtrasin jileti pismiydi ya da paslanma varmiydi o yuzden olmus olabili ya da yarayi derin kestiysen kestikten sonrada mikrop kapmis olabilir hastaneye bir git bence eger ailenin tepkisinden cekiniyosan tek git
Bunun izi bu sekilde kalıcak bir arkadaşımda da vardı kaç senelik izdi ama böyle şiş duruyordu derin kesmiş. Evlenmeyi dusunuyordu son care uzeeine dövme yaptirdi utandigi icin. Bu tarz şeyleri kendinize yapmayın
Umrumda değil yaptığımdan pişman değilim şiş duracak gecmeyecek biliyorum fakat gittikçe şişmesi ve acıması..
Bu normal değil. Doktora gitmeni tavsiye ederim. İlk defa bu denli şiştiğini görüyorum.
Gidemem
Neden gidemezsin normal bişey değil bu bende de çok ve daha derinleri var ancak hiç böyle olmadı.
Boşver ama gidemem başka çözüm yok mu 🤔
Yazik o guzel cilde atmasan gecer bu bir uyaridir sana
Tamam sağol
Yanlis anlama ben uyarmiyorum vucut uyariyor hucrelerin hormonlarina sinyal gonderiyor korku durtun olusuyor ortaklasa hareket ediyorlar birdaha yapma diye
Korku dürtüsü?
Cevap
16Cevap
su tenin guzelligine bak. Bide sahibindeki kucuk zekaya
Teşekkürler bunu bir iltifat olarak algılayacağım.
İltihap kapar neden böyle şeler yapıyon tetanoz olursun bak
Istedim yaptım 🤔
bu nedir simdi alemin krali mi oldun faca atinca git doktora baksin
Gidemem. Ayrıca gösteriş yapmak için atmadım.
ooo tamam abi
Abi?
Bir sey dicem bence doktora git hem neden attin eczaciya goster krem versin bepanthenol bizim evde var onarici bakim merhemi 30 tl ye almistim ama doktora git randevu alip ilac roporu iste krem versin. Iltihap kapmismi bilmiyorum ama pisman olursun daha da beter olur eczaneye git bak bepanthenol kremleri var hangisini verirler bilmem zaten verdikleri ilaç degil merhem rahatlikla kullanabilirsin
Bu az olmuş bir dahakine biraz daha uzun at bişeyciğin kalmaz tatlım ;)
Zevkle 🙂
amaç nedir acaba çok merak ediyorum...
Sorunun cevabının bu olduğunu sanmıyorum
Igh tamam 🤔
ne olacagı belli olmazda neden attın
Uzun hikaye boşver
anlat dinlerim uzunsada
Ben anlatmaya üşenirim
Atbakalım bana takip sana neler gösterecem
Ne göstereceksin?
Tamam
faça yarık çökük olur şişkin olmaz bu faça değil
Façayı ufak atarsan (bastırmadan) bu normal kedi çiziği gibi olur, fakat elinden geldiğince bastırırsan ya da çok bastırırsan bu şişer. Yanlarda ufak çizikler hafif büyük olan derin çizdiğim. Bu konu hakkında bilgi toplamanızı tavsiye ederim.
İlk attığın zaman (yara henüz kabuk bağlamamışken bile) dediğin gibi olur fakat zaman geçtikçe bastırma seviyene göre şişer.
faça kesik demektir kesik hıcbır sekılde şişmez... kıbrıtle veya baska bıseyle yaptım desene
Yaprak jiletle yaptım. Al bu da faça attıktan sonra örnek,
www.google.com.tr/search
gördüğün gibi onların hepsı yarık
Ama kenarda şiş olan izler var görüyorsan.
onlar kanın olusturdugu kuruntular kabuklar
senınkınde yumusak doku var kesik değil sürtünme ile oluşmuş
www.google.com.tr/search
Valla ister inan ister inanma ama kestim, ve bunu kimseye inatla inandırma zorunluluğum yok
bu senın neren bu arada yara kapanmıs mıkrop kapmaz herhangı bır acılma olmazsa
Omuz.
peki gecmıs olsun
O güzelim tene ne yapmışsın
Altı üstü faça
Aferin sana ama ciddi diyorum orası vücudunda neredi bilmiyorum ama çok güzel bir tenmiş yazık etme
Bişey olmaz sağol yinede
Yanık izi gibi
Soru bu değildi 🤔
Ne gerek var facaya iyi bok yedin
Ben durduk yere kan aksın canım yansın ağlayayım zırlayayım diye atmadım bir sebebi vardı ki yaptım devamda ediyorum pişman değilim.
Sole sebebini bilek hak verek sana
4 tane mi 5 tane mi ne babam var sonuncusuyla annem dediğim kadın 4 yıl "dost hayatı" yaşadı onun için geceliğe kadar aldı ben o zaman ufak ufak çizikler atmaya başlamıştım o adam hani anlatılmaz ama şöyle diyeyim daha önceden adam öldürmüşlüğü vardı. Asıl olayı boşver bu ufak kısım yeterli.
Benim gorduklerimin yaninda seninki hicmis
Tek yaşadığım bu değil ama kardeşlerimin beni dışlaması daha kötüydü 🤔 Herkesin yükü kendine, fikrine saygı duyarım.
Bumu yani yasadigin sey kendine cizik attin ve hersey cozuldumu
Çözülmesini beklemiyordum zaten ama yanımda kimse yokken tek sinirimi hafifleten kandı. Kanı seviyorum. En azından rengini, tadını.
Pisman misin peki
Değilim
Basarilarinin devamini dilerim
Sağol
İltihap kapmış o
Eminmisin 🤔
Eminim baksanaa su toplamış gibi olmuş üstü
Hm peki sağol 🤔
Rica
Bir şey olmaz bende de var
Neresi orası
Omuz