Helva yaparken irmik poşetinden böcek çıktı. yaptığımı da kalanı da attım.İçim almadı almazdı.
Siz olsanız aman ziyan olmasın der paketin devamını saklar mıydınız ?
Siz olsanız aman ziyan olmasın der paketin devamını saklar mıydınız ?
Böcekten zarar gelmez ama o da o irmikten yiyip bir de tüketim artığı (dışkı:)) bırakıyor aynı pakete. Yediği kaba pislemek bu olsa gerek... Şaka bir yana paketi atmazsan ve kalanı tüketirsen böceğin toksinlerini vücuduna alırsın öldürmez belki ama süründürebilir riske gerek yok at derim...
bende atardım maydim:D 5*****
çok bilinçliyiz sorma zsdfghjk
O böcek oradaysa diğerleride oradadır derim çünki bu böcekler ne hikmetse hiç yalnız gezmiyorlar :).O nedenle kesinlikle atardım veya dışarıda kuşlara dökerdim bu tür böcek içeren gıdaları.Sonuçta onların için fark etmiyor.
Genellikle mevsimine göre irmik poşetinden minik böcekler çıkar evet. Biraz mide bulandırıcı. Ben hemen çöpe atarım ya da hiç kullanmadıysam aldığım yere geri götürürdüm.
Cevap
10Cevap
böcekten ölümüne tırsan biri olarak direk çöpe atardım veya markete geri iade eder kıyamet kopartırdım :D
böcekler protein olarak zengindir:) skıntı yok rahat ol bocekten zarar gelmez irmige farklı bir tat bile katabilir:)))
tabıkıde hayr ya içinde böcegn olması temiz koşullarda paketlenmediği anlamına geliyor iyi yapmssn
şikayetvar a yaz...
bizde de benzer oldu bir koli gönderdiler bedava :D
neden atıyorsun hemen fotoğrafını felan çekip aldığın yere götürecektin hatta bas dava bir dünya tazminat alırısn
söylemekle olmaz ki ispat edemezsin hemen öylece götürecektin markete ya da lab.a analize gönderecektin ki bimden sağlam bir tazminat alasın onla gider düğününü saraylarda yapardın :)))
:))) çok geçmiş olsun
ben değilim ya
Aldığım yere gider rezil ederdim onları be ne maydonoz bu ne lahana turşusu diye :( :))
Doğrusunu yapmışsın benimde almazdı acımaz atardım .
Atılır yahu 3 kuruş irimik için hastaneye mi kaldırılalım :D
Eler, öyle kullanırdım.
Bende senin yaptığını yapar çöpe atardım
hepsini yapip aldigim markete dagitirim.
Nerden aldıysam gider kafalarına boşaltırdım.
böcee bile yerdim o derece açım
oy anam:D
Keşke atmasaydın vitamin gitmiş
böceği at gitsin irmik kalsın
atardım
hatta sikayet ederdim
burası usa olsaydı 1 000 000 dolar kazanmıstın (:
Böcük mü o.O kalanını yerdik ya
Atardım.
bende atardım :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar