Klimanın içimden yatağa üstüme düşen hamam böceği?

Kızlar kafayı yicem. Yatağımın üstünde klima var. Klimanın içinden sesler gelmeye başladı. Sonra yatakta yatarken bir anda üstüme hamam böceği düştü uçarak. Ses onun kanat sesiymiş meğer. Kafayı yicem. Odanın içinde uça uça yan odaya gitti. Bulamadım da öldürsem yine rahatlıcam bi tık. Odanın kapısını kapattım. Ama deli gibi korkuyorum da aynı zamanda. Kapının altından geçemez inşallah. Napıcam ben. Gündüz olsa çıkıcam gidicem evden. Saat gecenin ikisi biyere de gidemiyorum. Yatağa da yatamıyorum. Zaten nasıl yatayım. Yatakta gezdi hayvan. Odanın her yerinde gezdi. Oturamıyorum bile biyere. Başım ağrıyor korkudan. Aklımı yitiriyordum. acil bişey diyin. Saçma sapan dalga geçecek olanlar yazmasın. Hiç çekemicem şimdi kimsenin eğlencesini. Ciddi yardımcı olmak isteyenler yazsın lütfen. Resmen hayvan dışardan içeri girdi klimanın içinden. Napıcam bennn. Her yerim kaşınıyor. Bişey söyleyin.

Güncellemeler
1 yıl
Ya bu kapının altından hala böceğin kanat çarpma sesleri geliyor Çıkamaz dimi bu kapının altından bu. Odanın ışığını açıp içeri girdim ses kesildi bişey yok. Ama ışığı kapatıp yatınca ses gelmeye devam ediyor. Kafayı mı yiyorum acaba iyice. İyice psikolojim bozuldu. Uyuyamıyorum korkudan.
Klimanın içimden yatağa üstüme düşen hamam böceği?