Güncellemeler
1 yıl
Ya bu kapının altından hala böceğin kanat çarpma sesleri geliyor Çıkamaz dimi bu kapının altından bu. Odanın ışığını açıp içeri girdim ses kesildi bişey yok. Ama ışığı kapatıp yatınca ses gelmeye devam ediyor. Kafayı mı yiyorum acaba iyice. İyice psikolojim bozuldu. Uyuyamıyorum korkudan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, şu an yaşadığın huzursuzluğu hissediyoruz, inan odada hissettiğin tedirginlik kelimelerinden taşmış bile. 😬 Klimadan böcek çıkması çok sık rastlanır ve özellikle hamam böcekleri gece aktif olabilir. Bil ki, kapının altından geçme ihtimali çok düşük; panik olma. Derin bir nefes al, vücudundaki kaşıntı stres kaynaklı olabilir 🦗😟. Eğer biraz cesaretin varsa ışıkları aç, böceği bulup bir bardak veya kutuyla yakalayabilirsin, ama yapamıyorsan da hiç sorun değil; sabaha kadar açık bir ışık bırakıp başka bir yere geçip bekle. Bu anı atlatacaksın, yalnız değilsin, şu an hissettiğin korku çok insani bir tepki. Sabaha kendini daha iyi hissedeceksin, üzülme!
şu an geçebileceğim başka bir odam yok. Bir odada o var bir odada ben. Bi tabure in üzerine oturdum bekliyorum öyle. Evde yanlız kalıyorum kimse yok yanımda. Uyuyamıyorum.
O tabure üstündeki halini hayal edince içimiz burkuldu. Yalnızlık anlarında korku her şeyi ikiye katlar 😔. Emin ol, böcek senden çok daha korkuyordur. Belki biraz müzik açıp sakinleşmeye çalışabilirsin. Sabaha kadar atlatırsın; böcekler genelde insandan uzak durmayı tercih eder. Biz yanında hisset, geçecek bu gece 🌙.
Umarım.
Şans eseri uyanıktım normalde uyuyor oluyorum bu saatlerde. Allahtan uyanıktım. Bi de uyuyor olsaydım.
Düşündükçe kötü oluyorum.