Sağlık Bakanı'mız Ahmet Demircan, Ankara Konferansı toplantısında ''Sarışın hemşirelerimiz kariyerinde daha başarılı oluyor.'' şeklinde bir açıklama yapmıştı.
Migren için iğne olurdum önceden. Ağrıdan aklıma hiçbir şey gelmezdi, umursamazdım, hemşire ilkokul hocam olsa fark etmezdim bile; saçının, teninin rengine mi bakayım her hemşirenin?
İğrenç bir soru. Bırakın insanlar islerini kutsal mesleklerini adam gibi yapsınlar ve sizde fazla p. rno izlemeyerek onları seks objesi görmekten vazgeçin !
Ben esmerim dikkat felan çekmiyorum sadede hemşir bey serun bitti diyorlar serumda değil söyleyemiyorlar serun diyorlar bazen o serumun gittiği damar yolu çıkartıp boğazındaki arterinden kan alasım geliyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sorunuz saçma. Unvanı karıştırmak doğru ve etik değil. Hemşirenin amacı dikkat çekmek değil vazifesini icra etmektir. Yok senin amacın dikkat cekmekse o ayrı ki bu durumda hemşire ismini kullanıp müntesibi olduğun kurumun yuzkaralari arasına girme. Kınıyorum.
Bunun iğnesini yavaşça. girdikceksin acı çekecek sonra ilacı yavaş yavaş vereceksin sonra biraz içinde girdikceksin salakk olur bunlar diyeceksinki bunun etkisi bu acı çekecek sonra çıkartacaksın ben hırsımı böyle alıyorum
Şşst sağlikci ezik stajyer kes sesini mal mal yorularin sana kalsin stajyer olupta tüm hesaplarina hemsire saglikci nicki kullananlardan degiliz biz isimjze bakiyoruz sende sanaldan hemsirecilik oynama
Saygı duyulacak hareketlerde bulunursan seni ezip geçmem. Vasatlikta nirvanaya ulasmis bir kişisin şu an gözümde. Cirkinlesmen sadece midemi bulandirir. Umarım bir gün bu camiada da bir elek olur ve senin gibiler o suzgecten geçemez. Mide bulandiricisin cidden
Stajyer değilim ve şu an özel bir hastanede çalışıyorum zaten Asıl bu mesleği sen yapma sorduğun soruya bakılırsa sen işinden çok erkeklerin seni beğenip begenmeyecegini önemsiyosun Sorduğun soru yoruma ve eleştiriye açık rahatsız oluyosan eleştiriden sorma böyle sorular o zaman
En İyi Cevaplar