Uykudayken yumruğumu o kadar çok sıkmışımki sabah uyandığımda tırnaklarım etime geçmişti baya kızarık ve derindi izleri neden uykuda böyle bişey yapmış olabilirim lütfen yardımcı olun
Sebebi cok basit de olabilir cok daha farkli ve buyuk de. Boyle kasilmalar geceleri uyurken gordugumuz ruyalardan dolayi olusabilir. Kabus gordugumuzde nasil disimizi skiyorsak veya bagiriyorsak sen de belki boyle bir tepki verdin. Ben de bir keresinde kabus gorurken bas parmagimi skmisim ve kirma noktasina gelmisti nerdeyse gunlerce agri cektim.
Vucudun eger cok kasilmalar yasiyorsa veya bedenen rahat hissetmiyorsan bir kac rahatlama egzersizi deneyebilirsin. Ornegin, 30 saniye boyunca butun bedenini ve kaslarini en son noktaya kadar kasip kendini birden rahat birakman, ve bunu bir kac defa yapman rahat gelecektir.
Devam ederse eger bir uzmana gorunmeni de tavsiye ederim canim. Gecmis olsun
Gördüğünüz rüyaya bağlı olarak sıkmış olabilirsiniz. Korkutmak istemem küçük bir ihtimal sinirsel hareketten dolayıdır. En iyisi uzman tavsiyesi almak.
Engin bir rüya ansiklopediniz olabilir. Bilinçaltıda size kızım bak canımı sıkma herhangi bir rüya göstereyim niye illaki seneryo dayatiyorsun bana deyince Kapa çeneni seni lanet olasi pislik o çocuğu istiyorum işte bu sırada yumruk sıkılır tehdit tamam tom cruise rüyaya gelir
dün gece ilginç bişi oldu gözlerim kapalı uyuyorum ama blincim açık tamamen dalmış degilm tam uyanikta değilim sırt üstü yatıyorum ellerim biyere sıkışmış veya yanlış bir konumda değil biri başımın yanında biri gogsumun üstünde bir kasıldı kapandı sanki biri tutuyo ellerimi kontrol ediyor ben hareket ettiremiyorm vcudumda bı kipirdayamama durumu söz konusu değil sadece ellerde gözlerimi açmak istiyorum ama uyuyormda sonra başladım nas Felak elham Ayetel Kürsi bişi gordgum yok ama ellerim çok acayipti okurken sonra bende hiç korkmadan beni tutan şeye güç uygulamaya başladım sen beni kontrol edemezsin der gibi sonra sonra sanki onun elini tutmusumda o tuttuğum şeyden böyle bir ruh ckiyo gbi bişi hissettim içinden tekrar ediyorum korkunç hicbisi görmedim çok korkmadm ama gozlerm kapalı ellerim öyle kontrolüm dışında blincim yerindeydi o şekilde davranınca ve okumaya başlayınca açtım gözlerimi uyandım ellerim gayet normaldi heraket ettirebildim bı sıkıntı olmadı her şey uyanana kadar oldu ya bunun blimsel bir aciklmasi var var dyelim dua okuyunca hemen nasil kurtuldum ozaman?
Uykuda dişleri sıkmaklar oluşan rahatsızlıklar da vardır sen elini sıkmışsın bu uykuyla alakalı bir problem bir daha olursa doktora git yardımcı olucaktır
bu gece aynisi bendede oldu ruya gordum ama hatirlamiyorum cok engameli biseydi ilkdefa oldu bndede sıkıntı edilecek bisey degil ama bence uyku hali sonucta
En İyi Cevaplar