Instagram'da 600 binden fazla takipçisi olan Nude Yoga Girl'ün (Çıplak Yoga Kızı) fotoğraflarını görenlerin bu soruya yanıtı 'hayır.'Her şey, gizemli Instagrammer, çıplak olarak ince yoga pozları gerçekleştirdiği dramatik siyah-beyaz fotoğrafları paylaşma başladığı 2015'te başladı. Ünlü yıldızın yükselişi hızlandı - sadece bir ay içinde, 30.000'den fazla takipçiyi buldu ve şimdi hesaba katılan 661 bin hayran kitlesi var.
İnsanlara verdiği mesaj net: Kendinize barışmak, vücudunuzu kabul etmek demektir. Ve yapmalısın. Çünkü tam da olduğun gibi güzelsin. Hesabın sahibi, her zaman çıplak yoga yapmadığını itiraf ediyor. Bununla birlikte, hepsini engellemek onun özgürlük duygusunu teşvik etmesine, günlük dünyanın fıskiyelerini unutmasına ve maneviyata ve bilinçaltına girmesine yardımcı oluyor.
Ve o arayışında yalnız değil! Çıplak Yoga Kızı, içeriklerini #nygyoga hashtag altında paylaşan bir tutkunu yogis topluluğuna ilham verdi daha iyi bir tabirle yükseltti. Hatta New York'ta çıplak yoga dersi veren bir sınıf bile açtılar..
Ne düşünüyorsunuz, bu çıplak yoga kızına hak veriyor musunuz? #Meczup
İnstagram'da hızla yükselen çıplak yoga akımı felsefesi: 'Çıplaklık' sadece aynalar önünde seksi pozlar vermek midir?
Kötü enerjiler üreten kötü varlıklara hizmet eden insanlar ve oluşturduğu örgüt var. bunlar son zamanlarda holywood filmlerinde anlaşılabileceği gibi yoga enerji spirütüel şeylere önem veriyorlar destekliyorlar. Türkiyedeki Metin Hara gibi. Filmlerde son zamanlardaki şeytani öğelerin haddi hesabı yok. her izleyen dikkatli baktığında görebilir. Ve nice medyum celse kitapları örneğin türkiyede bedri ruhselman çok yıllar önceden varlıkla konuşmaları celseler kitabı öldükten sonra bankada tutulmuş yıllarca. ve geçen yıl yayınlanmasını miras etmişti. Yani bu son yıllarda bu tür konularda yayınlarda acaip bir artış var. İnsan bilgi birikimi doğrultusunda beyni üretir. Bunlar bilinçaltı kirletiyor. Bu tür bilgileri edinmemek en doğrusudur. Dikkatli olmakta fayda var
Tabii 90 60 90 vücudu var. Demiş ki vücudunuzu kabul edin. Ben şu göbekle yere eğilemiyorum bile. Kız Eğilmiş bir tur atmış. İstese kafayı sırtından çıkarır tekrar bacaklarının arasından geçirir
Bu kadına hak verip vermemek gibi bir durumum yok çünkü rahatsızlık vermeyecek fotoğrafları var sadece, rahatsız olan insanlar da takip etmez ya da engeller ve hayatına devam eder.
Millet iğrenç ıyy miden bulandı berbat demiş ama kimse o taraftan bakmıyor öyle kişiler bu resimlere öyle para sayıyorlar ki görseler sanat demeye başlar bunu diyenler o yüzden çekici gelmiyor onlara
Çıplaklık Örneğin; yaptığın hataların gözükmesidir. Yani bunun gibi durumlar çıplaklıktır bence yoksa fiziksel çıplaklık konu edilecek birşey değil eğer çıplaklığı ele alacaksak bu şekilde almalıyız dersem saçmalamış olurmuyum bilmiyorum siz söyleyin lütfen😂😂😂🤣🤣
Yoga bir ibadet. Ve bizim dinimiz islamda boyle bir sey yok. Çıplak yapılıp yapılmasıyla ilgilenmiyorum ancak insanların çıplak fotoğraflarını sergilemesi hosuma gitmiyo
Çok iğrenç o kişinin arkasında olduğumu hayal ettim ah tanrım kuyruk sokumunu gördüm.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vallaha anlamıyorum çıplaklık döndü dolaştı sanat oldu, neymiş sanatmış ee git o zaman tatilde otelin bahçesinde sanatını icraa et diyince olmaz öyle diyor ee hani sanattı?
En İyi Cevaplar