Sağlık Grip oldum, dökülüyorum. ne yapmalıyım? abbas2510 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Acayip grip oldum. İlaçsız en kısa zamanda nasıl iyileşebilirim? Denediğiniz, tecrübe edip faydasını gördüğünüz bir yöntem var mı? Tarçınlı bal, limon karışımı bende işe yaramıyor. Grip oldum, dökülüyorum. ne yapmalıyım? Cevapla İş Soruları Tecrübe Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BayanŞef53 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Nane limon kaynatıp iç ilaç gibi gelir. Ya da tayloth (taylot) al iç. 1 3 Yorumla abbas2510 +1 yıl İburamin cold kullanıyorum, fayda vermedi. Yorumla BayanŞef53 +1 yıl Allah şifa versin. Yorumla abbas2510 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Son1Nefes Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl ssk varsa git acile iğne vurdur hiç bu iskenceyi cekme 0 2 Yorumla abbas2510 +1 yıl acilde adam gibi ilgilenen yok ki. Ayak üstü ilaç yazıp postalıyorlar. Bana iğne yapın desem bize işimizi mi öğretiyorsun diyorlar Yorumla Son1Nefes +1 yıl 😂😂 çok kotuyum de vuruyorlar iğne eskisi gibi değil Yorumla
En İyi Cevaplar