Bazen yanımda ped alan insanlar oluyo markette ben utanıyorumda acaba sizdede böyle bir durum oluymu ?
Utanırım
Utanmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ne utancam ya? öyle veya böyle alıncak bu...
o değilde bir ara eraflıca bilmediğim bir yerdeydim, aniden geldi şerefsiz, kalakaldım öyle... gezip bakkal da arayamadım etrafta görünürde market vs bakkal bile yoktu.. bende top oynayan çocuklardan birini gönderdim gitti oda sağolsun ama kızara bozara dinledi ne alıcağını :))) yavrum gitti aldı geldi paket paket üstüne sardırmış :D surat hala kıpkırmızı, bide cebine sokuşturmuş kimse görmesin diye.. harçlık verdim bende :DDDD
bşdahakinede istersen ben alabilirmiyim sana benş gönder :(
yok o gün bu gündür hazırlıksız çıkmıyorum kimseyi kızartıp bozartmaya gerek kalmıyo :)
Olsun ben alaym bu seferde hı:(?
onlar satmaya utanmıyorlar da ben almaya mı utanacağım :)
sende haklısın :D
sen kız olsan çekinirsin yani :D o zaman kondom da alamazsın sen :D git görevliye söle ya da arkadaşıma alıyorum de kasada ki kız da sana small uygun heralde desin :D:D:D:D ben utanmam gider alırım hatta sevgilimle gidip alırız..
utanmam diyen erkeklerden biri benim,yanlış anlamayın sadece anket sonuçlarını görmek için bastım sdklnfajsf
Cevap
4Cevap
ben bayan kasiyer tercih ederim ağda ped filan aldığımda ama geçen erkek bir kasiyerden günlük ped istedim valla kendime şaşırdım bayağı :D Utanılası bir şey değilki bu ya doğal bir durum aslında :)
ama işte erkek olunca öze ldurum ya belki insan çekinir çekinirsiniz diye düşündüm :)
Yani.Ama bunların reklamlarını yapıyorlar o reklamlar televizyonda dönüyor.Afişleri asılıyor.Yani bu bir ürün.Çocuğumuza bebek bezi almak gibi bir şey :) Aslında utanmamak lazım.Utanılası bir durum değil ama bizim toplum yapımızdan dolayı insan çekiniyor biraz.Zaten bu ülkede herşey gereğinden fazla abartılıyor.
tanıdık birini görürsem etrafta utanırım. ama biri yoksa utanmam.
tanıdık neden utadırırki ?
Ama burdaki kizlar utanmam diyo:(?
Bayan kasiyerden alınca hiç problem yok ama erkeklerden alınca utanırım
Erkek olsa almıyor musun?
Zaten ben almıyorum genelde annem alır :D
kasiyer kızsa utanmam da erkekse marketten bile çıkarım :D
evet kızsa utanılmazda erkek se sıkıntı dimi :D peki neden utanırsın bazıları çok geniş rahat utanmam diyo :(
ne kadar dense bile utanıyo insan :D anlamadığın halde hoca anlamadığınız varsa sorun dediğindeki çekinme gibi bir şey :D bu arada teşekkürler :D
rica ederim
Yok neden utanıyım normal birşey sonuçta. Her bayanın her ay gelen bir durumu. Erkeklerin annesi de eşi de sevgilisi de kız kardeşi de ablası da bu dönemi geçiren biri :) Bunda utanılcak hiçbirşey yok.
Hayır tabiki bundan doğal birşey yok. Cinsellikle alakası yok ki pedin. prezarvtf gibi bir işlevi yok yani,allhın verdiği bir hastalık. Utanmıyoruz!
Merak etcek birşey yok. Siz prezrvatf alırken utanıyor musunz?
Bız direk dalarız petlerle emin ol. :)
Prezvatif te yanlış anlasilio hep ahlaksız iş yaparmis gibi belki eşimle koruncaz haksız myım?
ilk başlarda utanıyorsunda sonra amaaan ne olacak diyorsun.ben bir keresinde markette sırada beklıyordumm elimde pedler arkada amcalar kasiyer erkek:D ne oldu hiçbişey tabiki
Utanmam utanılacak bir şey değil senin niyet farklı galiba.
töve de :(
Utanmam. Herkesin annesi, kız kardeşi, ablası, eşi, kızı, yengesi, halası, teyzesi oluyor. Abes bir durum yok.
işte bu yüzden markette elimde ped olduğu halde karşılaştığım herkesten özür dilerim.
"çok afedersiniz size böyle yakalanmak istemezdim, ama bu ay da kanamam var el mahkum."
Önceden 18 li yaşlarda yani utanırdım.Şimdi büyük marketlerden alınca utanmıyorum.Özellikle bayan kasiyerlere yönelince sorun olmuyor :)
Neden utanayım gayet doğal birşey ayda bir bunu yaşadığımızı herkes bilmiyormu zaten.
birazcık utanırım.çok fazla değil. sonuçta biyolojik bir olay.herkes biliyo.
Bakkaldan ped alınmaz.
Marketten alınır bir şey olmaz.
Geziye gitmistik. Kucuk bir marketten almak zoeunda kalmistim. Oralar biraz tutucu bir yer oldugu icin satici adamdan utanmistim.
neden utandım bnazıalrı ne utancam ya diyoda ?
Ama normalde utanmam.
Adam tutucu birine benziyordu o utandi bnide etkiledi utandim adamdan.
anladım saol
utanırdım bir zamanlar sımdı utanmıyorum
şimdi neden peki ? ya da önceden neden ?
he peki anladım saol arkadaşım
Normalde utanmam ama o kasa her zaman boş olur pedi alınca doluyor mk anons mu geçiyorlar koşun utandıralım diye
hakkaten hep dolu oluıyo dimi mk ya
senin bir kızın pad almasından utanman kadar saçma bişey. bir kızın ped alırken utanması olur
kardeş sen şimdi ne dedin ya
O değil de cevap veren kızların hiç biri utanmam diye seçmemiş :D
hayrola alışverişemi çıkacaksın.
Yok ben toplu almıştım daha bayağı bir varrrr stok :)))
Ne utanıcam be kimene :D
özel yere takılan birşey ya ondan dedim ?
ne geniş kızsınız siz arakdaş yav
Bunun genişlikle ne alakası var ? Prezervatif mi alıyoruz sanki ? Ha onu alsak bile kimene ?
profil resmin çok şekil
sen traş bıçağı alırken utanyn heralde
hahaha hayır ya nerden çıakrdın :))
utanırımmm. o yzden hep annem alır..
neden utanırsın peki ? :(
sn prezervatif alırken utanmıyon mu?
hiç almadımki
alsan utanmaz mısın?
evet utanırım tabi :(
peki
teşekkür ederim
Siz pre alırken utanıyonuz mu
Pre ne?
biyolojik bir durum , utanmam .
neden utansınlar ki ? utanacak bir şey yok.
gazeteye sarip kasaya getiriyorum
e napayım yaniii adam yazmış cevap vermesek olurmu :))))
Utanmam.
kasiyer erkeksede mi ?
yok hani özel durm ya vajina falan ?
ben çükümü sallamadım ki sizinki daha farklı yani ayrıca vajinal bir olay
ne geniş kızsınız siz arkdaş
tabiki doğpal bir olay ama arkadaşım kız dediğinde utanmalı yani sonuçta mahrem bir olay ben mesela prezervatif utanırım hiç almadım ama utanırım alsam yani
peki prezervatif ya da cinsel bir takviye ilacı alsan utanırmısın eczaneden ?
ne alaka ..
Ayrıca en nefret ettiğim şey vir kızın hacı kanka falan demesidir ! hacın falan değilim ben senin ..
Niye utanalım ?
özel durum ya ondan
saçma.
ama yaniözel hal var
iyi de sağlıkla ilgili bir durum bu
ama özel durum kadın hali ya ondan dedim :/
Hayır, utanılacak bir şey yok.
kasiyer erklekse ?
Olabilir.
Utanacağım en son seylerden biri.
Utanmam ben
Utanmaz