Batılıların insanları kolay yönetebilmek için florür kullandığını söyleyen araştırmacılar, “Diş macununun içindeki florür insan beynini etkiliyor. Böylece yönetmek daha kolay oluyor. Müslüman bu işlere gelmiyor” dedi

florür tartışmalı bir konu, bazı bilim adamları belirli konsantrasyonda suda bulunması gerekir derken bazıları da kesinlikle bulunmaması gerekir demekte. Bir maddenin yüksek konsantrasyonda zararlı etkisi var ise düşük konsantrasyonlarda bulunması uzun vadede zararlı etki ortaya koyabileceğini gösterir. Bu bakımdan benim görüşüm florürden uzak durmaktır.
Yeni bir diş macunu aldım 2 hafta önce. Florürsüz, içeriği büyük oranda doğal. Derinlemesine araştırdım, herkes de memnun kalmış.
Splat Blackwood, tavsiye ederim.
Teşekkürler
Florür sadece diş macununda yok ki. Ictigimiz sudan kullandigimiz parfume, kreme kadar herseyde var. Ozellikle dis macununa vurgu yapilmasi acaba bir bakanin oğlu florursuz dis macunu mu piyasaya surecek? Sorusunu aklima getirmedi degil...
Helal sertifikalı bitkisel diş macunu kullanıyorum içinde florür yok
@_Feyza_ en azından bir yerden dikkat etmeye başlamak lazım
Ahah neler oluyor burada 😊
@ganomakale Ganoexcel mi?
@_Feyza_ ganoexcel tercih ettiğim firma ancak ganomakale tamamen kırmızı reishi mantarı ile ilgili makalelerin yer aldığı bir sayfadır ve gano excel paylaşımı yapılmaz
@ganomakale Kullandım bir donem. Çikolata kahve, çayı ve drajeleriyle. Geberiyordummm... Kalsınn
@_Feyza_ ben şimdiye kadar gebereni görmedim başarsaydınız bir ilk olurdu tarihe geçip kırmızı reishi mantarı ile ilgili ortaya atılan safsatalara bir destek olurdunuz
@ganomakale Yapmayin lütfennn. Tesbihte hata olmaz oradaki krlimenin benzetme sanatini anlattigini idrak edemeyecek yasta degilsiniz. Ayrica etrafimda kullanan herkes siddetli bas agrisindan sikayet ederek doktora gitti. Ilaci kestikten sonra tansiyon ve seker problemi yasayanlar bile oldu. Kullananlar adina birinci agizdan soyluyorum. Kimse yogurduna eksi demez. Sonuç her buldugunuz otu çöpü tuketmeyin!!!
@_Feyza_ benzetme sanatınızı espiriyle süslemek istedim tabiki her espirinin altındaki gerçeklik payıyla, insanları tanımadan her bulduğunuz otu çöpü tüketmeyin gibi tavsiyelerde bulunmak pek hoş birşey değil. Kırmızı reishi mantarı hakkında binlerce bilimsel makalesi olan bir ürün, şu an Türkiye'de 22 farklı firma reishi mantarı satıyor ve sayıları da giderek artıyor, sizin etrafınız tahminimce sağlık sorunları ileri derece olan insanlar, kullanmasını bilseydeniz nimetlerinden faydalanma şansınız olabilirdi
Cevap
14Cevap
Paraben içermeyen ürünler kullanamaya çalışıyorum."Forever"ın
"Aloe Vera" diş macununu kullanıyorum.
*Gecen bol olsun.*
Saol teşekkür ederim😊
bu ne kadar doğrudur bilmiyorum ama uyanık olmamız gerek önceden tvlerde kırmızı et şöyle zararlı böyle zararlı türk halkına dayanıyorlardı ama abd ye baktığımız zaman adam 1 kilo bifteği mideye indiriyordu şimdide etin kuyruk yağının faydalarını anlatıp duruyorla burdan bile çelişkili bişeyler olduğu belliydi
Florürun fazla alinmasi insan beynine zarar verir. Ayrica muslumanlikla ne alaka anlamadim ama insanlari yönetmej icin onlarin beyin hucrelerini öldurup dusunemeyen bir birey ve sorgulamayan bir birey yapma çabalari var.
Herseye katiyorlar gdo diye hayatimiza giren hersey Şu an internet ortami televizyon herseyde bir subniminal mesaj var
:D bana gerizakalı al rastgele macun bitsin diyordu kuzenim R. O. C. S ve TTO favorim 4 yıldır florürlü macun kullanmıyorum
İlginç bir açıklama. Neden öyle demiş müslümanlar dişinini fırçalamıyormuş yoksa etkilenecek beyni mi yokmuş
Beyin olmasa diş macununu kullanırlar.
Senin gibilerdeki beyinden daha fazlası var ki yönetilmek istemiyorlar beyin fukarası yurttaşım.
Way mk bir yaşıma daha girdim. Şu beyni olan müslümanlar bir florsuz diş macunu üretebilecek ilim seviyesine gelselerde dünya bu dertten kurtulsa.
44 yaşındaki sayın amca beyin yaşın müslüman toplumlarına göre bir hayli düşük adamlar 15 16 yaşında hayat koşullarıyla yüzleşiyor ve gayet de olumlu sonuç alıyorlar.
beynim dediğin o organ vasıtası ile kurduğun saçma cümlelerin islam alemindeki karşılığı kendini bilmez , densiz gibi aşağılık insan evlatları olarak biliniyor ki sen bu konuda bir hayli iyisin iyi olduğun başka özelliklerin varsa islam alemiyle paylaşabilirsin ki onlar: insan olmasalarda varlık aşağılamaz...
İslamı aşağılayarak beni de aşağladığını zannediyorsan yanılıyorsun bir dini inancım yok ama bu onları aşağılayabileceğim anlamına gelmez. senin gibi fikir fakiri insan müsvettelerine haddini bildirebilmek uğraşındayım.
Doğru muslumanlar dişini fırçalamıyor çunku😂 kim diyor ya bunu 😂
Flirur paraben koruyucu icermeyen feradisin kullaniyirum flirurun zararinin farkindayim
Neyde yokki dikkat edebildiğim kadar ediyorum ama diş macunu aklıma hiç gelmemisti🙄
O yüzden mi bu hale geldik diyosun
Olabilir
Misvak kullanın en iyisi
Diş macunu kullanmıyorum. Eski teknolojiye hayır
Misvak sanki yeni teknoloji
Özel bir macun kullaniyorum florur icermiyor
Koyun olmayı beceremedim😕
diş macunu alınırken içeriğine bakılmalı.
İçinde olacak insanın :) florür falan hikaye
Misvak sürün mübarekler 😂😂😂
colgate kullanıyorum icerigini bilmiyorum
Saçma
Alakaya maydonoz gel bize bazı bazı
Bana etki etmiyo jkflsfjsdlfjls
N'aapcamı şaşırdım valla 🙄
İlginç ve tuhaf
Beyazlatmasina
pek dikkat etmem.
Dikkat etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?