Hastayken insanın yanında kimse olmuyor neden?

Çok hastayım halsizim neyim var bende bilmiyorum bir kaç aydır her sabah zor uyanıyorum odamdan salona zor gidiyorum heryerim ağrıyor sızlıyor bedenimi tasiyamiyorum her yerden tuta tuta gidiyorum hastaneye gidecek dermanım bile yok surekli düşüyorum annemden hiç bişey istiyemiyorum ne istesem ugrasamam isim var dikkat etseydin hasta olmasaydin diyor azarliyor birşey diyemiyorum madem ilgilenmeyecekti beni niye doğurdu zoruma gidiyor gerçekten hiç ilgilenmiyor tamam yetişkin bir insanım ama çocukluğumda da böyleydi hep söylenerek yapardı küçük kardeşime aynı şeyi yapmıyor o çok saygısız ve bencil olmasına rağmen o ne istese yapıyor gerçekten hiç bişey yapacak kalkıp bişey yiyecek halim bile yok bunları yazarken ellerim telefonda zor duruyor ve titriyorum ama kimse görmüyor kardeşlerim gezmeye gidiyor annem işlerine devam ediyor sanki ben hic yokmusum gibi hasta olduğum zaman kimsenin bana bakmayacagini çok açık ve net gösteriyorlar gerçekten kimsem yok ailem yok benim canım çok yanıyor duayla iyileşmeye çalışıyorum bana bir dua eder misiniz? Bir odanın içinde yapayalnızım ölmem için dua edin. Artık bedenimi tasiyamiyorum.
Hastayken insanın yanında kimse olmuyor neden?