Sağlık 20 lik diş çekimi? Ümitdmr Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sorularınız varsa Alabilirim bugün itibariyle 3 dis ameliyatı ve 1 normal dis cekimi oldum Sorularınız varsa alırım bu atıcagimda Şu an cektirdigim dis fotografı 3 üncü ameliyat yani 20 lik diş çekimi? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
buz_gibihatun Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl İğrençsn atacak bşka bişey yok mu 0 2 Yorumla Ümitdmr +1 yıl Hahaha 😂😂 yaptım bir kere Yorumla buz_gibihatun +1 yıl Pislik eig sec bni bakaym Yorumla
senbeniboşver Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl o ne kadar büyük bir diş 😲😲 0 5 Yorumla Ümitdmr +1 yıl Büyük olcak kucuk dismi olur 😂 Yorumla senbeniboşver +1 yıl yanlış anlama ama o dişten benim ağzıma iki tane koysan diğerlerine yer kalmaz 😂😂😂😂 Yorumla Ümitdmr +1 yıl 😂😂 valla bunlar gömülü bende cıkmadi yani dogru diyosun buyuk olmasa cıkarlardi Yorumla senbeniboşver +1 yıl ayy geçmiş olsun dikişli mi çok acıyordur valla şimdi Yorumla Ümitdmr +1 yıl Hafif agrisi varda agri kesici attim zaten 😊 Yorumla
qwee5858 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl of kanli komiyaydin midem bulandi 0 4 Yorumla Ümitdmr +1 yıl Korkma kardesim 🤗 basit seyler Yorumla qwee5858 +1 yıl yaa midem bulanio bole ufk seylerde fakat kan bere icinde bir adam kosan bulanmaz 1 saat bakarım Yorumla Ümitdmr +1 yıl Asıl ben onlara bakmam 😂 Yorumla qwee5858 +1 yıl bn hastayim ole seylere Yorumla
AltarınEvladıTarkan Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Çene cerrahı mı yaptı ameliyatı? 0 3 Yorumla Ümitdmr +1 yıl Hayır özelde yaptım uzmanlıkları var cene cerrahisi olmasina gerek yok Yorumla AltarınEvladıTarkan +1 yıl Hangi dalda uzmanlıkları var? Yorumla Ümitdmr +1 yıl Hepsinde 😊 normal dis yeri degil yani dis hastanesi büyük bir yer oralarda cekebilirsin Yorumla
En İyi Cevaplar