AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Ben kullanmadım ben Emtea cayinla 12 kilo verdim Şu an cok memnunum
Kaç günde verdin?
8 kilo 1 yda verdim
Ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve harika bir ilaç benim gibi üniversiteye hazırlanan ve sürekli oturup ders çalışan ve yemek yiyen insanlar için harika 1 haftada 4 kilo verdim.
nasıl 1 haftada 4 kilo verdiniz? normalde bu ilaç hemen etkisini gösteren bı ilaç degilki.. ben ben 2 haftadır kullanıyorum hiç kilo vermedim ve ishal bile olmadım ;((
@Flzsngl ilacı düzenli kullanmak çok önemli ve yağlı yemeklerden uzak durmanız lazım ve aynı zamanda spor yapamıyosanız bile günde en az 1 saat yürüyüş şart umarım etkisini görürsünüz 😊
Gercekten miii
o hap sadece yedıgın yemegını fazla yağını emılımı olmadan atıyo abartmayın .. eskıden devlet bıle ödüyordu o ılacı kı zayıflama ılacını normalde karsılamaz
tesekkur ederım:D
Bu ilacin daha once olusmus yağlara etkisi yoktur. yemek aliminda aldiginiz yağlari mide de parcalanmadan direk bosaltim sistemine aktarir. sosyal yan etkisi biraz fazladir konuyu acarsak yaninizda en az 2 adet yedek ic camasiri ve bol miktarda cep mendili yahut tuvalet kagidi bulundurmaniz gerekecektir
Arkadaşlar herkese merhaba, kendi kilom 50-55 arası , şu anda 15 kilo fazlam var. 3 gün önce thincal a başladım.
Kilo başlangıcım 67.0 , beğeni ve yorum yapın güncelleme yapayım 💕
Zararlı o tarz şeyler ya
Sağlıklı beslenerek ve sporla kilo vermek en kalıcısıdır
Ben kullanıyorum mükemmel bir ilaç bukadar rahat kilo verdiğimi hatırlamıyorum. Ekmeği kestim vucudumdaki yağın suyun üzerinde yüzdüğünü sifonu iki defa çekip ancak yağın gittiğini görüyorum. Mükemmel derim
Elimde var yari fiyatina yollayabilirim
@Zeynom1 bana yollayabilir misiniz yakinda Mezuniyetim var diyete ve spora baslicam zayıflamama yardimci olur diye düşünüyorum
@Zeynom1 instagram adresim maviis. hanim ulasirsaniz cok cok sevinirim
@Zeynom1 merhaba kac adet vardi elinizide son kullanma tarihi ve fiyatini ogrenebilirmiyim?
@Zeynom1 bana yazabilir misiniz
@Zeynom1 ben bilgi alabilirmiyim ne kadar fiyatı kaç tane kullandınız içinden
@Zeynom1 merhaba henüz satmadıysan almak istiyorum
haplar kilo aldırır, bilincsiz kullanma.
Doktor tavsiyesi olmadan kullanma kesinlikle.
Ben bugn eczaneye zayıflama hapı sordum eczacım thincal 120 mg hapı tavsiye etti yemekten hmn önce al dedi ve günlük 30 dk yürüyüş yap dedi
Bende 26 gündür kullanıyorum ve diyet spor eşliğinde 7 kilo verdim. Tok değil yemek yemeden önce alınıyor ilaç
Orlistat grubu ilaclari belli bir metobolizma sorununuz yoksa ya da obezite
Sorununuz tavsiye etmiyorum, gecmis olsun
Tahlil verdimde insülin direnci çıktı teşekkür ederim
Endokrin uzmanlarimizda bayiliyor bu ilaci yazmaya:)
Ah korkutma beni bende endokrine gittim
Korkacak birsey yok
İnstagramda zayıflama hikayeleri diye bir sayfa var dez peak gibi bir ilaç tanıtımı yapıyo bir bak işine yarayabilir
Thincal'i her yemekten önce içeceksin. İki tane olsa da olur. Yediklerin çok yağlı olmasın büyük sıkıntı yaşayabilirsin dışarıda.
Ne gibi sıkıntıları oluyor? Siz kullandınız mı
Yemeklerin yağı emilmiyor bağırsakta, çamaşırına sizabilir. Kullandım.
Yararını gördün mü
Aynen iş görüyor
Arkadaşlar thincal 120 mg bende kullanmaya başladım 1 haftada 2.5 kilo verdim. Bir çok kişinin de bahsettiği gibi ilaç müthiş etkili. şu an eczane satış135 TL. İsteyen olursa 100 TL den tedarik edebilirim
Thincal 120 mg kapsülü eczaneden aldım. Sabah akşam 1 er adet içmemi söyledi. Araştırmalarıma göre yemekle alınan yağı atıyor. Sorum şöyle: Halihazırdaki göbek, basen, iç bacak bölgelerindeki yağlardan kurtarmıyor mu bizi?
İlaca yeni başladım 1. Günde hemen etkisini gösterdi. İlk gün karın ağrısı oluyor sadece onun dışında yan etkisini görmedim. Çok korkarak başladım bu ilaca.. etkilerini ne kadar zayıfladığımı ilerleyen zamanlarda yazıcam
Eczanede satılıyor sormuştum ama pek önermiyorlar yan etkisi olan bir ilaçnış makatından yağ akıyormuş afedersin ama o dereceymiş youtube da kullananların videoları var bende almayı düşündüm ama sonra Vazgeçtim.
Obezite ameliyetından önce obezlere verilen bir ilaç sanırım
ben 170 cm boyum var.. ben de geçen yıl 72 kiloda kullandım 4 günde 2 kilo indim..70 kilo oldum. bırakmıstım.. gecen yıl.. 2 kilo aldıgımda başvuruyorum.. ANCAK; Tırnaklarım inceliyor.. kırılıyor.. korkuyorum..70 kiloyum 60 olmak isterdim..
ben kullanmamani onerim doktor tavsiyesi alman daha iyi olur ve doktora sorman
Normal Sümeyye hanım yağ onlar korkmayın bir aydır kullanıyorum tam 8 kg verdim rahat olun tavsiyem aç karnına alın hapı ve yanınızda bol peçete selpak olsun yıkama ile o yağ gitmiyor peçete yardımı gerekiyor sağlıklı günler
yav bacim ilacla olacak sey degil kilo vermek icin spor + diyet
Chia tohumu diye birşey var irem dericide kullanmış istersen bir bak beyaz show da açıkladı
Diet ve kardio kesin çözüm detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz
thincal iacı günde kac defa kullanmak gerekiyo
ben bir kahvaltı bide aksam yemeği yediğim için bu ilacı gunde 2 defa kullanıyorum
10 gundür kullandığım halde 1 kilo bile veremedim
ne yapmam gerekiyo lütfen yardımcı olur musunuz
Bende veremedim
ya bende veremiyorum 3. haftaya giricem nerdeyse yağ çıkıyor ama hala bir kilo kaybım yok. Ne yapabilirim sizce
Ben 2 gundur basladim doktorum gunde 3 tane ögunlerimle birlikte kullanmam gerektigini soyledi heplr ogunumde 1 tane
Kullanan var mı bende almak istiyorum fakat tereddüt ediyorum
Ben kullaniyorum çok memnun kaldım
Günde 3 kere yemek aralarında bir su bardağı su ile içiyorum 2 litre su ve yarım saat egzersiz yaptım 3 hafta oldu 4 kilo gitti en güzeli deincelmek
zayiflama haplari cok tehlikeli, yediklerine dikkat etsen aslinda
haşimat hastasıyım triodlerim küçüldügü ve çalışmadıgı için kilo veremiyorum ne yapsam olmuyor :( bende bu yola baş vurdum
pardon haşimato hastalıgı eksik yazmışım
troidse haplar da ise yaramaz ki ya cok uzuldum gercekten ama cok abartili kilon yok gibi zaten
tartıya çktıgımda 70 göryorum bunuda doktor verdi ama nasıl kullaıcagımı yazmamış cins bir doktora çarptım sanırım :(
sor lavuğa oyle is mi olur
bişi olursa bana telefondan uluş dedi arıyorum açmıyordu bugun bir daha arıycam
aynen aynen ara bakalim
haftada bir kullan diyormuş birde ozaman iyice zorlanacam :(
Xenical gibi bir şey sanırım bende zevkine kullanmıştım evet vucuda giren yağı atıyor ama giren şeker duruyor^^
İlacı yaklaşık 13 gündür felan kullanıyorum zayiflatmiyor sadece yediğiniz yemekteki yağları bağırsağa direk olarak gonderiyor. hafif bir diyet ile 13 günde 2 kilo verdim.
Thincal kullaniyorum 4 gun oldu o wc meselesi hic olmadi hatta tam tersi bende insulin direncim var onun icin verilen ilacla birlikte kullanabilir miyim acaba
Bende ayni wc meselesi olmadi sonra düzeldimi kilo verdinizmi
Merhabalar. Bana düşük şeker ilaç lariyla birlikte endokrin bölümünden verildi. 3 hafta falan n oldu
ayrıca diyet ve sporla birlikte uyguluyoruz
göbek bölgedeki yağların dan gitti
Ben kullanıyorum yediğim hiç bir şeyden kismadan harika bir şekilde kilo verdim yaglarimdan kurtuldum ama tek sorun iç çamaşırı mdaki yağ lekerinden kurtulamiyorum
bişey sorucam bende kullanıyorum ama siz ne kadar etkisini gördünüz
Bende 2 gündür içiyorum süper ama bende de aynı şikayet var nasıl geçicek bu yağlar :(((
2 günde 800 grm vermişim.
Yaglı yemek yemeye devam ettıgınız ıcın mı yag lekelerı olusuyor acaba. Cunku ben 9 gundur ıcıyorm yag lekesı falan yok.
@Müjde87 nasıl 2 gunde 2800 verdiniz? normalde bu ilaç hemen etkisini gösteren bı ilaç degilki.. ben ben 2 haftadır kullanıyorum hiç kilo vermedim ve ishal bile olmadım ;((
bende kullanıyorum bir afta sonra etkisini gosterdi bende
@Flzsngl bn yeni basladim bu ilaca 5 gun oldu basliyali 3 kilo verdim ama
Kilo vermene yardımcı olur dikkat et genellikle o ilaç anüsten yağ atıyor fazla yağlı yeme
Bende bir haftadır kullaniyorum Endokrinoloji doktorum verdi ishal durumu yok şimdilik diyet ile birlikte devam ediyorum bir ay sonra kontrol var bakalım neler olacak
4 haftadır kullanıyorum sabah 3 yumurta öğlen yemek yok akşam tavuklu salata sadece bu şekilde beslendim 3 kilo verdim 4 haftada ilacın rezilliğini çekmeye değmez mide balonu taktırmaya Karar verdim
Benim oldu. Hatta ergenlige kadar bez kullandim.
bende doktor tavsiyesi ile kullanmaya başlamıştım ama midem acayip ağrı girdi ve bırakmak zorunda kaldım , benim gibi sıkıntı yaşayan oldumu acaba 1 haftadır ağrım devam ediyor
173 boyum kilom 75 10 kilo vermek istiyorum ilacı alcam etki eder mi ki 250 tl ilaç çok pahali
11 Şubat 2020 yani dün başladım hadi hayırlısı günde 2 tane içiyorum. Umarım etkisini görürüm. 3. Drajede anlatılan tuvalet etkisini gördüm. Umutluyum bu arada 90 kg la başladım.
Merhaba eczaneden reçete ile. mi Aldınız acaba ve fiyatı neydi bilgi verir misiniz
Bu ilaç böbrekleri halka gibi yapıyor geri dönüşü olmayan sağlık sorunlarına neden oluyor bir bakmışsın kendini ameliyatta ya da komada bulursun.
Bana doktor önermişti pahalı bir ilaç bir ay denedim sürekli ishal yapıyor başka bir etkisi yok
İlaç kullanma asla programa uy zayıflarsın yaşam koç yoksa yardımcı olurum ayda 4 kg net
Program uygulaamıyorum ben malesef ki öyle bir şansım yok
Takip edin isterseniz sonra silersiniz farklı çözümler var ilaç kullanma asla
Peki takip ediyorum
Bu ilacı nerden nasıl temin edebiliriz? Reçetesiz alınabiliyormu?
Evet. Eczaneden rica ederseniz reçetesiz alabilirsiniz.
@Palolem teşekkür ederim
Bu haplardan ölen bir suru insan varken mi? Kilolarınla barışık ol
Bugün 5. günüm ve hala hiç bir etki yok aksine aşırı şişim ya da kilo aldım 5 günde 2,5 kg hemde bırakmalımıyim ilacı günde 2 defa içiyorum benim gibi olan var mı acaba
mesaj ın kapalı neden ki
Kullanmaya devam ben 6 ayda glucophage ve thincal sayesinde hafif bir diyetle 25 kg verdim ve hala kullanmaya devam ediyorum birazcikta egzersiz yapın ise yariyacak
Icin yarım saat sonra keyif iç bağırsak hareketlerin artacaktır.
Kefir
Ben de yeni başlayacağım. günde kaç kere kullanıyorsunuz? bir de aç mı tok mu kullanıyorsunuz?
Çevremde birçok kişinin bu ilaçla zayıfladığını gördüm. Denemeyi düşünüyorum.
İnanmayın bunlara. Zayıflamak istiyorsan ne yapman gerek anlatırım
Kilo vermek istiyorsan, Karatay diyeti şahane ! Boşver ilacı vs.
büyük çişini zamanında bekletmeden yaparsan o göbek kaybolur
ilaca şuna buna gerek kalmaz
Cisle alakası olduğunu sanmıyorum ki zaten çok çıkmıyorum lavaboya
Ben esat başaran'ın videolarını kesinlikle takip etmenizi tavsiye ediyorum 7 zeytin bir hurma çok güzel sağlık kilo verebiliyorsun
Ben de kullanmıştım zamanında bir etkisi olmamıştı
6 gün oldu başlayalı bu ilaca ekmek ve kola cok az tüketiyorum 4.5 kilo verdim kullanmaya devam.. tuvalete kesinlikle pecete vs. Olmadan girmeyin
6 günde mi verdiniz 4 kiloyu?
Nasıl kullandınız ve kac kılo verdınız
Ya bende niye işe yaramadı 3 gündür kullanıyorum ama bişey yok
Milay123 bir süre kullanmalısın 3 Günde etki etmesini bekleme benim 3. Kutum ve her ay ortalama 3 kilo veriyorum.
@Milay123 3 günde etkisi çıkmaz. Düzenli kullanmak gerekir
Peçete olayı bende olmadı
1 ayda 8 kg verdim çok iyiyim tek Öner'im eczacılar tok dior ama aç karnına içilmesi lazım her öğün öncesi doktor tavsiyesi
arkadaşlar 3 gün oldu thincal 120 mg kullanmaya başlayalı ama afedersiniz büyük tuvalete bile çıkamıyorum hiç etki etmedi biraz daha beklemelimiyim :(
mesaj ın kapalı neden ki
evet beklemen gerekiyor
Bende diyabetliyim doktorum verdi banada ama bir haftadir bagirsaklarimda hic bir haraketlilik yok bende isemo yaramiyo yoksa sizde kac gunde haraketlilik basladi
Kiraz sapı çayı iç sorundan aynı gün kurtulursun
Bence su tuketimin azolabilir
annem kullandı şeker hastası diy doktor vermişti 6 ay falan kullandı galiba bayağı vermişti 20-25 kilo arası zayıfladı
Sporda yapıyomuydu yoksa hafif diyetle mi verdi
hayır spor yapmıyordu öyle diyette yapmadı cok fazla sadece az bişey yemesini azalttı
Çol teşekkürler
rica ederim
inanma öyle seyelre annem eczaneden bitki çayı aldı ama adını bilmiyrm 1ayda 5 kilo vrdi
peki kullananlarla konuştun mu? illaki bir sayfası sosyalmedyada vardır :D oralara baksana :D
1 ayda 6 kilo verdim, sağlıklı bir diyet ve egzersiz ile kullanılmasını tavsiye ediyorum kilo vermeye yardımcı oluyor bu ilaç.
Bende kabızlık yaptığı icin kullanmayı bıraktım elimde bir buçuk kutu var uygun bir fiyata gönderirim
Eğer hala duruyorsa ben alabilirim
Valla canım ben bir aydır kullanıyorum doktor kontrolsüz aldım 7 kilo verdim yedigimiede hiç dikkat etmedim
Nasıl kullandınız
Merhaba bende yorumları okudum gittim hemen eczaneden aldim ilacı hiç bir etkisi yok öyle yağlı diskilama falanı geçtim tuvalete bile gitmedim 2 hafta boyunca ve beni inanilmaz aciktirdi kesinlikle tavsiye etmiyorum boşver ye verilen para.