10. YER ELMASI: Kalbe iyi gelen yiyecekler listemizde yer elması çoğu insanın ihmal ettiği bir gıda olarak dikkat çekiyor.
Birçok antioksidan içeren yer elması, serbest radikalleri vücuttan atarak kalp sağlığını koruyor.

valla bunların hepsinde yerim ama ben kalp hastalıklarının genetik olduğunu düşünüyorum ve bide moral yolsa ne yersen yeeee
İnce düşünürsek her şey genetik. Evet moral en önemlisi. Beni sağlıklı tutanda moralimdir.
Haklısin... 👍
Rica ederim. Sana birşey sorcam. VPayidar beni neden engelledi biliyormusun?
Peki. Sana tekrar iyi bayramlar. İyi geceler.
Yaa burada sohbet ediyoruz. Ben kırmamaya da çalıßıyorum. Ama yuzlerce kisiyi takip ediyoruz ve herkesin tahammul siniri ve hassasiyetleri ćok farklı. Ayarlamak ćok zor. Kırilıp çiziveriyorlar. Ben VPayidara kabalik etmedim ama onu istemeden kırdim. Sen benim adima ozürlerimi iletirmisin. Eklemesi hiç onemli değil.
Ćok haklısın. Gözümü aćtın. Teşekkürler arkadaşım. ☺
Aynen katiliyorum sohbet ettigimiz her insan ben dahol yerini haddini sanimiyetini ve sınırını bilmeli. Once abla abi gibi davranip sonra yorum yaptiginda laf sokar gibi tavirli davranirsa takip etmek ya da etmemek özgürlüğünü kullanmali. Engelledigim arkadas kendisini neden engelledigimin gayet farkinda. Ben kaf daginda yasiyorum dogrudur ayrica.. iyi sohbetler..
Emeğine sağlık Hocam çok yararlı bilgiler paylasiyorsunuz
Teşekkür ederim.
Bitter Çikolata şaşırttı, yiyeyim bari :) teşekkürler güzel bilgi için
Kalbe kötü gelen şeyler yok mu ya bana ondan lazım.
Kin ve nefret ancak kimseye tavsiye etmem :)
Yok ya iyilerdir kendileri. Bence bolca vardır.
Cevap
5Cevap
Babam kalp hastası ve birkaç kez kriz geçirdi bu yüzden bu yiyeceklerin faydasını biliyordum, tüketmesi için de elimizden geleni yapıyoruz.
Faydalı bir paylaşım olmuş, emeğinize sağlık.
Geçmiş olsun.
Babanıza Allah'tan şifa dilerim.
Amin, cümle hasta kullara inşallah.
Allah razı olsun.
Somon, ceviz ve çikolata çok severim. Çikolatayı tahmin etmezdim
Bihter olsun lütfen.
Kaza kurşunu oldu :)
Sizde kaza yaptınız galiba :)
Çok faydalı olmuş, gerçekten teşekkürler 😊
Ben teşekkür ederim.
Ellerine sağlık abi iyi yazmışsın
Teşekkür ederim.