''FİTOFORM'' ÇAY ZAYIFLAMADA ETKİLİ Tamamen bitkisel karışımlardan hazırlanan ''fitoform''un içerisindeki besinler, metabolizmayı hızlandırmada ve sindirim sistemini düzenlemede oldukça etkileyici. Bir kutunun içerisinde 40 adet var ve sabah, öğlen, akşam aç karna olma koşuluğuyla günde 3 defa ve sıcak suda 3-5 dk bekletildikten sonra tüketilmeli.
''ÇINAR KAYISILI BİBERİYELİ FORM'' ZAYIFLAMADA OLDUKÇA ETKİLİ Tamemen doğal bitkilerden oluşan bu karışım çay da metabolizmayı hızlandırmada ve sindirim sistemini düzenlemede oldukça etkili. Günde sabah, öğlen ve akşam olmak üzere 3 defa tüketilmeli.
Yukarıdaki bitkisel çaylar; A, B, C ve P vitaminleri içermekte. Metabolizmayı hızlandırmada ve sindirim sistemini düzenlemede oldukça etkilidirler. Kullananlar oldukça memnun.
Evet, bu yönde bitkisel çay içiyorum.
Hayır, bitkisel çay içmiyorum.
Bundan sonra bitkisel çay içmeye başlayacağım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zayıflamak ya da formunuzu korumak için bitkisel çaylar içiyor musunuz?
İşte sağlıklı doğal zayıflama çayı. Malzemeler; 2 orta boy elma 1 orta boy limon 1 kabuk halinde tarçın 1 tatlı kasığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfil tane olacak
Yapılışı; Öncelikle elma ve limonu 4’e bölelim, kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 litre suyun içine atıp kaynamaya bırakalım. Elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün, sıcak ve soğuk içebilirsiniz günde 3 kere 1 bardak yemeklerden 10 dk önce içilmesi gerekli. Bu çayı 1 hafta içtikten sonra farkı görebileceksiniz. Hem ödem atacak hem inceleceksiniz. Ayrıca metabolizmanız hızlanacak. Karanfil sindirimi kolaylaştırıp bağırsakları çalıştırıyor.
Az yiyeyim spor yapayim yeter bana zaten buradan alacagim desemde 3-5 kurus ogrenci parasina gidip bunlari alacagimi zannetmiyorum samimi olmak gerekirse knk ama bilgilerin icin tesekkur ederim belki birgun aklima duser 😊
Zayiflamak veya form korumak icin bu tarz ürünlerin kullanilmasi cok sakincali bilinen veya bilinmeyen bir hastaligi daha kotu hale getirebilirler halk bu konularda cok bilincsiz zayiflama ihtiyaci olan kisilerin kafalarina gore urun kullanmamalari ve bir diyetisyene gorunmeleri gerekiyor
Ben bir beslenme diyetetik ogrencisi olarak asla bu urunleri danisanlara onermiyorum bitkisel caylarin icindekiler birbiriyle etkilesime girip kotu sonuclar dogurabilir en dogru yol bir beslenme diyetetik uzmanina danisip 2 veya 3 farkli cesit bitkinin karisimini kullanmaktir
Formumu korumak, metabolizmamı güçlendirmek, sindirim sistemimi çalıştırmak, bağışıklık sistemimi güçlendirmek, hızlı yağ yakmak için her gün bitki çayı tüketiyorum. En çok tükettiğim bitki çayları:
En İyi Cevaplar