Arkadaşlar 1 hafta önce gece dışardayken suriyeliler saldırdı biz de arkadaşla onları biraz hırpaladık son attığım yumruk bir tanesinin çenesine geldi çenesinin çatladığını hissettim ardından yarım saat geçti elim zonklamaya başladı bir baktım çıkık gibi duruyordu fakat boksör kırığıymış, alçıya aldılar yaklaşık 1 hafta daha hastaneye gidemeyeceğim bayram dolayısıyla kontrole de gidemiyorum anlayacağınız. Bunun tedavi sürecini nasıl hızlandırırız ya da 4 haftadan önce alçı çıkarma gibi bir işlem olmaz mı? Bu da ilk çekilen film; Sonradan yerine takıp alçı attılar sizce ne kadar sürede düzelir ve hızlandırılabilir mi?
Boksör kırığı denilen kırıl tehlikeli bir kırıktır. Damarlara, kaslara, tendonlara hatta sinirlere zarar verebilecek ehemmiyette bir kırıktır. Boksör kırığı denmesinin sebebi bir çok boksörün başına gelmiş ve bazılarının spor hayatını bile bitirmiş olmasıdır. O yüzden hızlı değil, yavaş yavaş ve tam olarak kaynaması gerekli. Hızlandırmaya değil, daha çok zarar görmemesi için dikkat etmeye bak. Geçmiş olsun.
Asıl sıkıntı alçı alındıktan sonra elinin tam olarak kendine gelmesi 4-5 hafta kadar sürebilir o süre zarfında daha dikkatli olmanı öneriyorum. Sende sağol, Rica ederim.
Arkadasimada buna benzer olmustu Allaha daha beterinden korusun ya. Niye saldirdilar birde sizr kardesim merak ettim
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kardeşim sigara istediler vermedik sonra bıçak çekip para istediler biz de yok deyip ilerleyince vurmaya başladılar biz de hırpaladık sonra koşarak kaçtılar eyvallah bu arada
Kardeş elin nasıl oldu, Benim elinde aybı yerden kırıldı alçıda. Seninki Nekadar sürede iyileşti. Sadece alçıyla mı iyileşti , atel , amaliyat vs oldun mu?
En İyi Cevaplar