Arkadaşlar merhaba,
bu sorunu yaşayanlar var mı normal mi yani? öksürük balgam normal diyorlar. ama benim ciğerlerimde ağrıyor.
bu sorunu yaşayanlar var mı normal mi yani? öksürük balgam normal diyorlar. ama benim ciğerlerimde ağrıyor.
sigarayı bıraktığımda benimde ciğerlerim çok ağrımıştı
sürekli öksürdüm bütün ciğerim duman doluymuş gibi hissediyordum
geçti ama bir süre sonra
evet öksürükte var sanırım normal değil mi? sıkıyım biraz dişimi ama kerata da sıkıştırıyor ciğerlerimi biraz. peki bildiğiniz bir formül var mı sıcak biyot yapıp koysam sıcak ıhlamur falan içsem ciğerimdeki ağrılar azalır mı?
faydası olacaktır bende bitki çayları içtim bol bol su tükettim
spor yaptım sabırlı bir süreç ama keyifli de çünkü bedenin sana doğru bir karar verdiğini hergün gösteriyor sabret pes etme
içerken içinde biriken pisliği yavas yavas atıyosun kanımca, çok doğru hayırlı bir karar vermişsin arkasında dur
Sifara vücudunu uyuşturuyordu. Şimdi bütün ağrıların meydana çıkacak. Zamanla vücudun sağlıklı bir hal alcak. Sakın bidaha başlama
evet ya bir ara böbreklerimde ağrıdı dedim ne alaka böyle bir ağrım yoktu. hep sigarayı kestikten sonra başladı.
Geçtimi böbrek agrınız ve sigarayı bıraktıktan ne kadar süre sonra böbrek ve ciger agrılarınız geçti?
Allah sabır versin. İçemediğin için öyle hissediyorsun herhalde. Sabırlı ol. Bir daha bu şansı deneyemeye bilirsin.
inşallah kardeşim saol teşekkür ederim. ama ağrıyorda ciğerler acıyor bildiğin.
Cevap
2Cevap
Evet bende beş gün oldu ben sigarayı içmiyorsun resmen yiyordum ama beş gün oldu bıraktım şimdi göğsümde aşırı ağrı aşırı öksürük ve buna bağlı kaburgalarımda göğsümde ağrılar başladı yakın zamanda diş etlerin çekilir ağzında yara çıkar dediler vallahi değil ağzımda yara ne olursa olsun bırakacağım inat ettim bakalım ben mi onu sonuçta benim sağlığım daha önemli ve dünyaca ünlü sigara üreticileri kendi ürettikleri sigaraları içmez ler miş bunuda yeni öğrendim selâ etle sağlıklı ve sigarasız günler dilerim
üst üste panik atak krizleri geçirdim nefes alamadım çift gördüm akciğerlerim olduğundan daha ağırdı felan..off darlandım gidip ay ı izlerken bir sigara içiyim ((:
Bu yardımcı olur sanırım
link
Cidden var mis boyle agrilar ya , ama yilmamak lazim , ne cok eziyet etmişiz meğer kendimize:(
belli bir süre sonra geçiyor.:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar