Tam kahve tiryakisiyim çok içiyorum kahvesiz yapamıyorum ölür müyüm 😳 Kuzenim psikolojimi bozdu ölcen ölcen deyip duruyor 😂

Evettttttt, şöyle ki cennetten bildiriyorum en son içtiğim Coffee machiatoo hala damarlarım geziniyor. İçin arkadaşlar burası çok güzel...
Yok be bir şey olmaz bence. Ben de özellikle günlük2-3 kupa filtre kahve içerim. Bir sıkıntı olmaz ya
Bende öyle kahveciyim birde calistigim yer alman sirketi gavurlarin hepsi kahve tiryakisi tüm gün gelip gidip kahveye vuruyoruz kendimizi.
Hayir ama beyaz kan hucrelerini öldurursun kansizlik yapar
Ahaha😂beyazlikla alakasi yok kansizligin anemi olmak ayri renksiz olmak ayri seyler fazla icme gunde bir fincan aksine faydali
Eee yani yuuuh halen yazabiliyorsan sanslisin bence abartmissin cidden
Bilmem belki de once zehirlenip sonra panzehir kullanmaya benzedi senin isin😂
ahahah😂😂😂😂
tesekkur ederim eig icin
Cevap
22Cevap
al benden de o kadar. Bende sek kahve hastasiyim. 2 senedir gunde banko ama banko 4 tane... Jacobs monarch :D askim benim
bak bu saydiklarindan iciyorsan b en ce olmezsin :D tabi yine allah bilir ama nescafe icmemen yerindeymis
nescafe sümük gibi iyk.. Ne bicim bir kahve sekliyse.. Kahve dedigin acimsi olacak, aromali olacak.. Menengic gibi :).
Her seyin fazlasi zarar. Kahve tansiyonunu etkiler bayilabilirsin baska saglik sorunlarina da neden olur. Bunlarin sonucunda da iyi seyler olmaz :/
Gunde 2 defadan fazla icmek zararli. Uykusuzluk ve yorgunluk yapiyor. Yapmiyorsa da uzun sure icersen yapabilir.
Zaten ölmicakmiyiz birakda keyfini al takilma boyle seylere
O yuzden sevdigimiz seyker zararli olsada iyiki varlar
sabah öğle akşam çay fincanında sade türk kahvesi içerim bu öğünler arası ve gece içtiğim nescafenin haddi hesabı yok ve sapasağlamım :d annemde aynı şekilde içer ondada problem yok :)
aynen olmuyoruz ve hastaligimizda yok. :)
Aman kahve içen oluyoda su içen olmuyomu nolacak sanki:))
Dünyanın en zararlı şeyi bile olsa yine içerim aşığım💖
Cok icmek beyini uyardigi icin konstarsyon bozuklugu beyin yorgunlugu ve kaygi stres duzenini uyku bozukluklarima yol acar ayni zamanda kalp ritmini bozarki. bende cok iciyorum hadi ordan et
Hadi ordan et ne mk
Ben sade şekersiz içiyorum hemde kaç fincan haddi var hesabı yok ben ölmediysem sende ölmezsin korkma.
ölsem ben ölürdüm..
standart 4 nescafe 2 türk kahvesi..
bu misafir gelmemiş hali..
Çarpıntı yapmıyormu
Sıkıntı Yok şuanda..
öldürmez süründürür 😂
Yok canm. Gunde bir bardak iyidir ama fazlası kalp sıkışması na neden olur
Ahahahah seninle dalga geçmiş anla işte
sadece içersen sorun olmaz şu 3 u 1 arada içersen onlar sağlıksız
Kesin öldürür 1-2 güne kalmaz ölürsün.
kalbın rıtmını bozuyor
Gerçekten sağlığa büyük zararı var azaltmaya bak
Enerjik 5 saatin tadını çıkar. Çifte telli oyna...
Ben ölmediysem kimse ölmez
ölüceksek kahveden ölelim bence :)
yok ölmezsin merak etme
Ölmezsin😊
öldürmez bence yaşatır
herseyin fazlasi zarar
İçmesende ölecen
içme zararlı
Öldürmez süründürür
ölmezsin
olabilir
Ölmezsin.