arkadaşlar boğaz ağrısı için acile gidilirmi ?
ve iğne yaparlarmı antibiyotik ? ben hap yutamıyorumda
ve iğne yaparlarmı antibiyotik ? ben hap yutamıyorumda
Faranjit için en iyi yöntem bitki çayları içmektir. Ada çayı, ıhlamur ve ya zerdeçal-zencefil-karabiber li karışım. Bu karışım biraz boğazı yakar ama oldukça iyi gelir. içine biraz bal da katabilirsin.. Ayrıca pastil de alabilirsin eczaneden.. Eğer sürekli tekrar ediyorsa benm gibi sürekli ılık şeyler iç boğazın kuruduğunda.Alternatif tıp bence bunun en iyi çözümü ;)
Nedr çözümü lütfen
bana bir sürü hap sandoz vs vermişlerdi bende de var faranjit dondurma faranjitin en büyük düşmanı doğuk şeylerden uzak dur özellkle
Acile gidersinde ne denli ilgilenirler bilmiyorum
doğal yöntemler dene
Bal zencefil karıştır iyi gelecektir
çevrede aktar falan yokmu :(
yoksa acile git bir iğne yaparlar
Novalgin diye bir iğne var sanırım onu yaparlar
çok geçmiş olsun
özellikle belirt
hap veriyorlarsa da su içine karıştırıp erit
doktora danışıp yaparsın bunu
bizim insanımız herşeyi söyler insanların dediklerine takılma doktor ve hemşirelere uy
o bendede var..iğrenç bir hastalık dumandan ve tozdan hep uzak dur derim aksi takdirde psikolojini bozar o hastalık :(
Cevap
8Cevap
Hastaneye git. Bende birkaç gün önce Akut Faranjit'i atlattım. Bende hap yutamadığım için bana tablet verdiler suda eriyen. O kadar ilaç içtim işe yaramadı diyebilirim. İki diş sarımsağı küçük küçük kes ve yut. İlk başta yutarken biraz acı hissedeceksin ama bir saate kalmaz boğazının ağrısı geçer. Ben denedim süper işe yaradı. :)
Asist saşe, CEC, Aspirin plus C, Momecon (burun spreyi burun tıkanıklığı için). Bunlar :)
Taze Limon Sık surekli, bide gargara alabilirsin bogaz icin mademki hap yutabiyorsn...
Gidilir başkan gidilir isal için bile gidiliyosa onun içinde gidilir insanlar isal için niye giderki git tuvalete ıç ya git ıç :D
gitmelisin bence buraya sormana bile gerek yok sağlık burda aranmamalı1
ateşin varsa yaparlar yoksa ilaç yazar gönderir boğaz ağrısı için acile gidilir evet
git git boğazların daha fazla şişmesin Allah göstermesin daha kötü olur sonra iğnede kurtaramaz
evet git işte :)
hadi bakalım haberdar et beni merak ederim simdi ^^ :))
yazmana sevindim daha iyi oldun mu peki
akşama kadar ağrısı olur onun 15 dk. içinde etkisini göstermesi lazım geçmezse haberdar et beni ben sana ilaç yazıcam tamam mı :)
nane limon ^^ :) + dolorin günde 3 kez tok karnına grip e çevirmemesi için ve 2 gün istirahat hiçbirşeyin kalmaz :)
ıhlamur da olur tadım olarak limon yazdım ama grip olmamak için ilaç kullanmalısın sonra 3gün boğaz ağrısı 1 haftada grip i çekersin yazık olur sana. üzülürüm.. ^^ )
aa doru ya sen hap yutamıyordun ama küçük kullanabilirsin heralde
senin fotoğrafını görmek istiyorumm çok merak ettim )
yok o nedenden değil hoşuma gitti senle sohbet etmek sadece fotoğrafını görmek istedim
bir yudum soğuk su içeyim boğazlar pert :)) çok zor durum geçmiş olsun
Acile gidilir evet, ben akut faranjit'tim ve iğne verdiler(penisilin) 5 günde iyilestim
İğne ile geçiyor bana antibiyotik hap verdiler yaramadi
git bence de. iğne rica edersin yaparlar geçmiş olsun
Geçmiş olsun, Pastil al. Gecer büyük ihtimalle
İgene yaptir biguunde iylesirsn
Doktora söyle hap yutamıyorum ığne ver de verır
taze dondurma ye biraz keser
pastil kullan
Çok geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar