Camel: Sofistike adamım. Aşırı derecede kalite takıntım var.
Marlboro: Düz Türk genciyim. Bu sigaraya da adı var/etiket olsun diye başlamıştım. Şimdi bundan başka içemiyorum. Speyşıl serisi var bi de, zippo çakmakla çok güzel duruyorlar masada.
Marlboro Light: Ay, Berkecan, oha falan oldum yanee.
Winston: Öğrenciyim. Saçlarımı uzatıyorum ve ayda sadece bir kere yıkıyorum. En son 4 ay önce yıkanmış t-shirt'üm ile çok cool olduğumu sanıyorum. Ayrıca açım; makarna var mı?
Winston Light: (Üsttekinin, dezenfekte edilmiş varsiyonu)
Tekel 2000: Arabesk tandanslı sefa .ezevengiyim. Altın zincir takar ve beyaz çorap giyerim. Kahvehane işletiyorum.
Meltem: Asker karısıyım. Kokoşun önde gideniyim. Bazen evde konken yapıyoruz.
LM: Askerim. Askerden dönünce başka sigaraya alışamadım. Şu an fabrikada vardiyalı çalışıyorum. Ayrıca bayanlarla seviyeli sohbet etmeyi severim, adım Polat, profil resmim de Hırtlar Vadisi.
Davidoff: ?! Pardon, ama siz kimsiniz? Ne hakla bana bu soruyu soruyorsunuz?
Samsun 216: Eski solcuyum. '68 kuşağından kimler kaldı be.. Gelin de domino oynayalım lokalde..
Uzun Marlboro: Kamyoncuyum.
Gibi..
Başka?
Marlboro: Düz Türk genciyim. Bu sigaraya da adı var/etiket olsun diye başlamıştım. Şimdi bundan başka içemiyorum. Speyşıl serisi var bi de, zippo çakmakla çok güzel duruyorlar masada.
Marlboro Light: Ay, Berkecan, oha falan oldum yanee.
Winston: Öğrenciyim. Saçlarımı uzatıyorum ve ayda sadece bir kere yıkıyorum. En son 4 ay önce yıkanmış t-shirt'üm ile çok cool olduğumu sanıyorum. Ayrıca açım; makarna var mı?
Winston Light: (Üsttekinin, dezenfekte edilmiş varsiyonu)
Tekel 2000: Arabesk tandanslı sefa .ezevengiyim. Altın zincir takar ve beyaz çorap giyerim. Kahvehane işletiyorum.
Meltem: Asker karısıyım. Kokoşun önde gideniyim. Bazen evde konken yapıyoruz.
LM: Askerim. Askerden dönünce başka sigaraya alışamadım. Şu an fabrikada vardiyalı çalışıyorum. Ayrıca bayanlarla seviyeli sohbet etmeyi severim, adım Polat, profil resmim de Hırtlar Vadisi.
Davidoff: ?! Pardon, ama siz kimsiniz? Ne hakla bana bu soruyu soruyorsunuz?
Samsun 216: Eski solcuyum. '68 kuşağından kimler kaldı be.. Gelin de domino oynayalım lokalde..
Uzun Marlboro: Kamyoncuyum.
Gibi..
Başka?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar