Bacaklarımdaki damarlar çok belirginleşti önceden böyle değildi varis olmasından korkuyorum 😕 Var mı böyle olan niye oluyor ki? Doktora gitmeli miyim?

Senin ana damarların belli, varis böyle olmaz, inşallah bacaklarını göstermek için bu resmi paylaşmamışsındır. Varis diye google a yazsan çünkü varisin böyle olmadığını görürdün, varis bildiğin mavi çizgiler halde kılcal damarlar yani varis falan değil bacaklarında yağ yok derinin altından belli oluyor sadece
İnternette baya araştırma yaptım varis başlangıcı bu şekilde oluyormuş yani damarların belirginleşmesi kan pompalanmadığı için olurmuş Yani öyle bişeyler yazıyordu. Bacağımı paylaşmak olsaydı amacım emin ol bunu damarlı haliyle yapmazdım 😖😄
variste damarlar daha dışarda duruyo diye biliyorum senin damarlar derinin altında dışardan elini değince damar olduğunu anlayamazsın yani sadece teninin baya açık olduğu için yani süt gibi bembeyaz bacakların olduğu için damarların fazla belli oluyor takma
Hayır ya öyle değil işte ten rengimden olsa hep böyle olurdu ama önceden böyle damarlarım belli olmuyordu
Yaşlılarda mı oluyor ki varis sadece
Hmm 30 a daha var ya 😏
19 yaşındayım bendede başladı illet bişey şuana kadar en azından bacaklarım böyle değil diye sevinirken üstüne bir kusur daha 😒benimde ön bacaklarda yeşil damarlar belli olup arka bacakta varisimsi şeyler var yayılıp ilerlemesinden korkuyorum ilerlemesini nasıl önleyeblirm
Kilo durumunla alakalıdır. Yağ yaktiysan belirginlesmis olabilir. Sicaktan olabilir
Kilom sabit hep bilmiyorum fazla ayakta kalıyorum ondan olabilir mi
alışkın degilsen ve yoruluyorsan buyuk ihtimalle ondandir ders edecek bir sey yok varisli bacak harita gibi olur
Evet ama nette baktım başlangıcı böyle oluyormuş yani hiç yokken damar belirginleşirse kan pompalanmazsa o bölgeye ondan olurmuş dikkat edilmezse varis olur yazıyordu 😱
Yok ya biraz zorlamışsındır ☺
İnşallah öyledir canım ya saol :)
Varis öyle olmaz nokta nokta olur başta merak etme canım ☺
Bacakların hoşmuş ama 😉
Yok be Normal bacak İşte 😁
Yok yok şekli hoş duruyor, vücudun güzel senin 😉
:))
Cevap
30Cevap
abla bu varis değil.. Sağlık adı altında bildiğin bacağını göstermişsin :)
Sen çok yaşa 😄 En çok üst bacakta belirgin olduğu için orayı çektim canım umarım varis değildir 🙄
Bence varis değil beyaz ten böyle oluyo benimde böylesi
off bacaklara bak çok çirkin varis yok tatlım kaldır bacaklarini bide öyle bakalım 🙂 hadi gine iyisin iyi 🙂
Tamam abla bacaklarını hepimiz gördük. Şimdi sakin ol ve abazanları bekle.. ☺
Ya ben anlamıyorum valla neden bu ön yargı? Bacağımı göstermek istesem başka başlık altında yapardım bunu biraz düşünün ya azcık mantık?
İnsan varis olan bölgeyi çeker sadece. Sen komple bacaklarını paylaşmışsın. Benim dışımda herkes de biliyor amacını..
Varis olan bölgeyi mi 😂 Ya ablacım ben şu bölge demedim ki tüm bacağım böyle neyse canım ön yargılarınla sana mutlu günler 😉
Yok be bişey yok onda. Oluyor bazen öyle. Çok beyaz tenin ☺️
doktora gitmekten bisey kaybetmezsin bu arada guzelmiş :)
yani saglikla ilgili burdaki bos vaazlar verenlere sorcagina git tabi doktora abi ne kaybetcen yani
Ten renginden dolayı normal gibi ama gitmende fayda var. Bacaklar maşallah puruzsuzmiş.^^
Ama ten rengim hep böyleydi bencede gideyim en iyisi doktora içim rahat etsin :)
Ayakta durmaktandır bence estetik yönden sıkıntısı yok
İşte ayakta çok durmakta varis olma sebebiymiş 😐
Çok mu rahatsız oluyorsun
Evet Yani sürekli böyle kalması beni çok rahatsız eder
Masaj yaptır soğuk suyla duş al topuklu giyme
Ben bişey göremedim.
Yarın ofisime gelin orada kontrolü gerçekleştireyim.
Beyaz tenli olduğun için damarlar belli korkma bende de ole
bir daha cok kucuksun iki gunes yuzu gorsun biraz bacaklarin uc bir doktora git dort korkma bisi yok bes cok guzel ve puruzsuz bacaklarin var😄😊
Altı tüm önerilerin için teşekkür ederim :)
rica ederim
Benimde böyle. hatta daha belirgin. mosmor görünüyor tenim. kollarim ve bacaklarım böyle. zayifta degilim kansizligimda yok.
Merhaba doktora gittiniz mi son durum nedir?
Bacaklarınızın son durumu nedir damar belirginliğini geçtim acaba?
sen hiç güneş gormuyormusun
Tatile henüz gitmedim 😄
sen fazla kalma. guneste zate süt gibisin istakozlasma başlar fırın sütlaç olamannn :)
söylediğin iyi mi kötü mü anlamadım yine de saol tavsiyen için
damarlar varız değil varız daha koyu deriye daha yakın olur vede dışarıya taşmış gibi durur. senin trn renginle alakalı büyük ihtimal bir doktora git kafanda soru işareti kalacagina...
söylediğim iyiydi bea guneste fazla kalma dedim sen karamadan önce baya bir kizarirsin onu demek istedim
Anladım saol bilgiler için ;)
afiyet olsun.
varis ağri yapmiyor muydu
Ağrı da var ki 😩
bir doktora görün yavrum
Görüncem canım saol
beyaz tenli olduğunu icin damarlarin belli sadece
Ama önceden yoktu 🙄
Bu yaşta ne varisi ya.
Ya evet bende ondan korktum ama daha önce hiç yoktu Ve mesleğimden dolayı çok ayakta duruyorum varis ondan aklıma geldi
bende ayakta duruyorum ben birde senin 2 katınım kilo olarak. bende yok sende mi olacak :D
O zaman endişelenme diyorsun 😁
yani :D
Benim bildiğim bacak arka tarafında oluyor
olabilir baktır bence
Ayakta durmaktan, topuklu giymekten
AA topuklu yapar mıı 🤔
Bak cidden olabilir bunu hiç düşünmemiştim saol
Değildir bence o daha kötü oluyor
Hayir damarlarn belirgin
Önceden hiç belli değildi
beyazsinya ondandir benim de böyle
Korkulcak bişey yok genetik bnce
Genetik mi önceden o genler Yok muydu bende neden şimdi 😞
Boşveer annene söyle ısırsın seni
hayır varis gibi durmuyor
Bir şey yok onda, normal
Hmm umarım öyledir
Mirasındaki varislerin olabilir dikkat et.
Benzemiyor ama sen git yine de
varis burada olmaz amaç farklı sanırım
Bişey sorcam ya biz dışarıda şort giyip geziyoruz yazın. Öyle her bacağını açıp gezen birini gördüğünde Yok ya bu sıcaktan olamaz kesin amacı farklı bunun mu diyorsunuz? Bu nasıl bir zihniyet anlamadım alt tarafı damatları belirgin bacak paylaştım Ne amacım olabilir te Allahım ya 😡
kavis bile olablir
Eline tüküren kaç kişi var 😏
bir anormallik var
Bencede var 😥
Aglama benide aglatcan
olabilir gitmelisin
Gidicem galiba
Kaç kilosun?
50 kiloyum niye sordun?
İşte bende niye olduğunu merak ediyorum
Sebep?
Emin'im öyledir saol bilgi için
Aynen😱
Bembeyaz
Doktora gitmelisin
Dimi ya bencede
Varis diğildir
İnternette baktım damar belirginleşmesi varis başlangıcı olabilir diyor korktum bende öyleyse diye umarım değildir
Umarım değildir
Bacağı tam atma
Sebebi?
Hyrr
Sanmıyorum.
varis
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar