Bundan iki hafta once kıkırdagimi deldirdim iki hafta boyunca birsey yoktufakat simdi bir kalktip acaip sis ne yapmaliyim tavsiye verin lutfen :(
Acil yardim edin arkadaslar
Acil yardim edin arkadaslar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3sene önce deldirmiştım hiç bir sıkıntı olmadı iltihaplandi kendim çıkardım falan. Hatta arkada et parçası bile çıktı nasıl olsa görünmüyor dedim. Genelde küpe değiştirince iltihaplanyordu.geçen sene Yine değiştirip uyumuştum ki kulağım komple şişmiş morarmış iltihap çok farklıydı direkt doktora gittim kapanacak ora dedi. Çok seviyorum canım nasıl yandı o söze anlatamam :D sonra biri antibiyotikdi onu fazla kullanmadım pomad verdi antibiyotikli. O günden sonra ne bir iltihap , ne de arkada et parçası hiç biri yok :) bactroban verdiği ilacın adı sen yine de bir doktora git ama deliği kapatma
hangi doktora gittin? teşekkür ederim :)
Bende bir hafta once deldirdim ama son iki gundur kulagim kizardi sisti zonk zonk atio agrim var. ama akintim yok.
Saglik ocagina gitti antibiyotikli krem verdi bugun surdum ama ise yaramio yinede agrim var gecmezse cildiyeye git demsti siz hangi kremi kullandiniz hatirliyormusunz acaba
Ay bunu gördüğüme gerçekten çok sevindim bende de et parçası oldu şu kullandığın krem o et parçasını da mı geçirdi acaba?
Küpeyi çıkartmadan o kremi kullansam geçer mi? bende de et parçası oluştu
kıkırdak deldirilir mi manyksınz siz ne yapcğnzı şaşrdnz vallahi.. doktora git
Enfeksiyon nedeniyle sismistir. Bi hastaneye gidip muayene olun. Muhtemelen antibiyotik ve dezendektan bikac ilac verecektir doktorunuz. Kendi kendine gecmesini beklemeyin. Daha da ilerleyebilir...
iltihap var mı ? yoksa sadece şişmiş ve ne kdr şişmiş
Dedliginde hafif bir sislik var iltihap olup olmadigini nasil anlarim?
şişlik önemli değil sonuçta kulak deliğini deldirdin nezman şişer falan bunlar önemsiz bir zararı olmaz ama teşhis konulması lazım belki delikten dolayı değildr
İltihap da delik kısmnda yaralar var mı beyaz renkte ya da kahve rengi
Cevap
5Cevap
mikrop kapmıştır o hemen bir sağlık ocağına git dezenfekte etsinler pansuman yapsınlar. sen elleme ama çok canın yanar
Bende deldirdim 3 ay falan geçti arkadaşımın ki agrimiyordu ama bende aşırı ağrı vardı cikarip bir baktım eti dışarı atmış doktora gittim bu senin derinle alakaliymis ve hassas deriye sahip olanların plastik ameliyatlar geçirmesi de zararliymis
üstüne yatmış olma ihtimalin var mı ?ondan kaynaklıda olabilir.ama yinede bir baktırmanda fayda var
İki haftadir ustune yatiyorum hic birsey olmuyodu bugun neden boyle oldu anlayamadim :(
Asla çıkarma oraya hep krem sür çevir krem sür çevir günde 3 kez çevir krem sür ve asla ağır demir piercing takma
Ben 1 ay önce kıkırdağımı deldirdim ve delirdiğim yerin arkasında ve önünde şişlikler oluştu sizce ne yapmalıyım?
Neden deldirdin? Nerede deldirdin? Enfeksiyon kapmış olabilir.
Şistiyse iltahap kapmis burnun..
bende düşünyorum deldirmeyi korktum şimdi :((
Teramicin sür, mikrop kapmıştır.
Ise yararmi bu
Acile git buraya yazacagina
Kulak burun bogaz doktoruna mi gitsem ki?
mikrop kmış olabilir.bu arada hang kıkırdak
sol
Evett
iltihap kapmış merhem sürmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar