Bu laf klişe oldu ama kesinlikle gözümde doğrudur. İnsanların dış makyajına perspektifine bakarak aldanmayın. Evleneceğin kızı boyuyla yada güzelliğiyle yaşamıcaksın huyuyla yaşıcaksın. Güzellik nede olsa 30 dan sonra yavaş yavaş kayboluyor. Kızların bu huyları vardır kusur olarak görürler ufacık sorunları. Ha çok kafaya takıyorsan gidersin bi ayakkabı mağazasına kendine yakıştırdığın bir platform 13 cm lik bir topuklu ayakkabı sorunu halleder. Bot otomatikmen 1.62 oldu bile daha uzunuda var ama abartı olur. Önemli olan senin takıntı yapmaman senin en güzel avantajın kısa boylular yaşını göstermez genç kalırlar emin ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısınız
En İyi Cevaplar
arkadaşn dedigi gibi 1.60 boyunda erkekler var genelde türkiyede kızların boyuda ortalama olarak 1.50 1.70 arası benmde 1.87 nabacam bilmiom :D sen şanslısn
02 Yorumla
Soran+1 yılsende alırsın yanına kısa kız olur biter :D
1,90 lık bir adamla çıkmadığın sürece sorun yok.ben erkekle-kadının boy farkının çok olmasını hoş bulmuyorum gözüme hoş gelmiyor bu nedenle özellikle topuklu giyme adetin yoksa fazla uzun adamla çıkmanı tavsiye etmem çocuğu gibi kalırsın yanında.ama tabii aşk bu orası ayrı kim ne diyebilir.ben mesela 162-165 civarıyım 190 flörtüm olmuştu kendimi elçantası gibi hissetmiştim hele yapılı bir adamsa ıyy.ki ben 7-8 cm altında topuklu giymem ortalama 10 cm topuklu giyerim.bu işin ayrıntısı.sen kilo alma gerisi kolay ki zaten uzayacaksın yaşın küçükmüş.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen haklısın
Ben 1.71 imde ne oluyor? boy o kadar kafaya takılacak bir şey değil. Bence gayet hoşsundur.
013 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler ama bazı erkekler (yukarıya bakınca ne tür olduklarını anlayabilirsin kolayca) kısa kızları dalga konusu yapıyorlar beğenmiyorlar falan çok sinir oluyorum baya bi kötü etkiledi beni şu boy konusu :/
Soran+1 yılnefes aynen :) @turker dediğini anlamadım?
Soran+1 yıltamam :P
Soran+1 yılbence de
- +1 yıl
Benim boyum erkek oldugum halde 1.70 ama ben yanıma 1.55 kız süper olur bence kız erkekten 15 cm kısa olmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılBen 1.55 im sevgılım 1.80 1.85 yada bılemıyorum gayet yakısıyoruz bırbırımıze acıkcası bırde ben duz taban spor ayakabı converse felan gıyerım azıcık bıle ugrasmama boyumu cıkartmaya bu haldeyken ben sorun etmıyorumda senmı edıyorsun =) rahat ol ya =)
12 Yorumla
Soran+1 yılne güzel mutluluklar dilerim canım :) haklısın :)
- +1 yıl
bende bir 1.55 im sevglm 1.80 biz daha bulusmadk çünkü ayrı şehirlerdeyiz bu cuma buluşucaz korkuyorum boydan dolayı :S
+1 yılgüzelim hiç sorun değil inanki sız daha hoş duruyosunuz benım boyum 1.71 ne öyle erkek gıbı uzun boylu erkek bıle bulamıyrz tek sorun 1.80 üstü erkeklere yaklaşma onları bıze bırak olmaz mı :D
12 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D tamamdır :D
- +1 yıl
:)))
Boyum 170 ve hep benim favorim olmuştur kısa boylular. TAbi aşırı kilolu olmadıkça.
Bence hiiiiçççç dert etme. Numberone :)01 Yorumla
Soran+1 yılbalık etliyim öyle kilolu değilim o zaman sorun yok :)
Minyon olduklarını ve genelde çok şirin olduklarını düşünüyorum...Yanlarında Gökdelen gibi olmak ta cabası tabii...kih..kih..kih..
05 Yorumla
Soran+1 yılçoğu kişi aynı şeyi diyor :)
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılanladım zaten ne demek istediğini sorun değil :)
bodur tavuk her zaman piliç diye düşünüyorum ... :)
13 Yorumla
Soran+1 yılorası iyi de yaşlanınca işe yarıyacak kısa boy ama gençken beğenilmemek gibi bişey var hele bendeki kompleksde cabası
Soran+1 yılkeşke bazıları da öyle düşünse.. :)
+1 yılben de oboydayım çok mutluyumm böyle bişey de hiç gelmemişti aklıma merak ettim doğrusu şimdiönemli olan senin boyunla barış olabilmen bence o zaman çok tatlı olursun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılben de barışmaya çalışıcam artık :)
+1 yılözellikle kısa boylulara ilgisi olan arkadaşım vardı gayet yakışıklı. bazı erkekler kısa kızları sever. ama benm uzun boylu brazcık kilolu faln ilgim çeker
01 Yorumla
Soran+1 yılherkesin görüşüne saygı duyarım
benim boyum 182 ama şimdiye kadar birlikte olduğum kızların hepsi de kısa boyluydu.kilolu olma yeter.boyu sorun etmene gerek yok.sıkıntı yapma
09 Yorumla
Soran+1 yılorta kilodayım o zaman sorun yok
Soran+1 yılaynen :)
Soran+1 yılgeneli öyle oluyor :) nasıl uzun erkekler kısa kızları böyle sarıp sarmalamak ister kısa kızlarda o duyguyu sever öyle diyim :)
Soran+1 yıle öyle olsun :)
- +1 yıl
1.55 sevgln oldu mu :D
1.90lik erkek arkadas seçmedikce iyi gozle bakıyorum.
Yas 17-18se yorum yok, daha uzarsin.
20+ durumunda kaybettik ya bu guzel kızı diye üzülürüm.02 Yorumla
Soran+1 yıl17yim daha
+1 yılhımmm aslında kısa boyluyum diye üzülme cinsel anlamda yatakta top gibi evirir çevirir seni yani tercih edilen bayanlardansın :))))
08 Yorumla
Soran+1 yılsiz erkekler yokmusunuz :D
- +1 yıl
evet varız her zamanda iyi yönünüzü düşünürüz :)
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
mesela benim tercihim hep kısa boylu olmuştur yorumumda yazdım zaten uzun boylu olanla zor oluyor :)
Soran+1 yılsırf o tür işler için öyle düşünen şu türk erkekleri yok mu :D
- +1 yıl
sen neden gizli kullanıcı oldun soruda merak etme ben varım bişey olmaz kısa boylu olman :)
Soran+1 yılne gibi yani? :P
- +1 yıl
ne yapalım bizimde akılmız fikrimiz o tür düşüncede normaliz yani aslında olmayınca da anormal oluyoruz olunca da neyse ya :)
+1 yılolabilir bazı özelliklerimizi biz seçmiyoruz. ayrıca Türkiye^de 1.60 boyunda falan erkek çok var. şanslı bile olabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet aslında kız boylu kız tercih ediliyor ama kısa erkeklerin işi daha zor
çizme giydiklerinde saksıya dikilmiş soğana benzıyorlar :)) ama yıne de sevınlı tatlı olanları var aralarında
116 Yorumla
Soran+1 yılo yüzden çizmelere küstümm :D
Soran+1 yılaz daha kilo verim mi tamamdır :D
Soran+1 yıl51 sanırım
Soran+1 yılyaşımdan ufak gösterdiğimi söylüyorlar :P
Soran+1 yıl17
Soran+1 yılumarım :/
Soran+1 yılyok daha 17yim :D
Soran+1 yıl:)
sizin gibiler tek kelime ile fena ilgimizi çekiyor :) minyon tipli kızlar ilgi çeker .)
01 Yorumla
Soran+1 yıliyimiş o zaman :)
Aklıma direk birelli takvimi esprisi geldi yaa off...bnde 157 yim napalım aile de zaten zun boylu yokki
03 Yorumla
Soran+1 yılvar ya o esprileri yapanları gebertesim geliyor :D
Soran+1 yılaynen :D deve kuşunda da boy var akıl yok insan akıllı olsun boydan bişey olmuyor onu anladım :D
+1 yıl186 lik ben lise deyken 150 lik kiza asik olmustum.
15 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğim erkek de o civarlarda bişey umarım şanslıyımdır senin sevdiğin kız gibi :P
- +1 yıl
umarim .o cok guzeldi ama ..
- +1 yıl
yan yana gelince çok mu kötü bir görüntü oluyordu peki .s
yatakta çok rahat pozisyon alırsın tek avantajın o gerisi senin için dezavantaj bi ilişkiye başlıcak olsam başlamazdım ama
00 YorumlaBana göre çok kısa ama boyu boyuna birini mutlaka bulabilirsin.Her malın bir alıcısı vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllojistigi kolay olur çantana koy taşı yol masrafın olmaz :D
00 Yorumlamini minyon... ben almayayim yanlislikla ezilir kiz yanimda yakinimda :)
111 Yorumla
Soran+1 yılbu lafları çoook duydumm :D
Soran+1 yılinsanca yorum yapan çıkar diye sormuş olmayayım?
Soran+1 yılbence odunca bi yorum olmuş kusura bakmayın da sevişmek falan nedir ya?
Soran+1 yıltercihere tabiki saygı duyarım ama sevişmek falan geçince ayar oldum öyle şeylerin lafının edilmesinden hoşlanmam.
Soran+1 yılinsanların nasıl ürediklerini biliyorum elbette dünkü çocuk bile bilir ama ortalık yerde sapık gibi bahsetmenin luzumu yok.
salla yahu. gönlünün boyu uzun olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılyani
Kilolu olmadığın sürece sorun yok bence..
01 Yorumla
Soran+1 yılyok orta kilodayım
+1 yılkolay taşınabilir olduklarını :)
02 Yorumla
Soran+1 yıltut yakadan götür falan :P
- +1 yıl
1,70 lik eski sevgilimi geçen sene kumsalda taşımak çok zordu gerçekden :)
Takma kafana; bodur tavuk her zaman piliç :D
11 Yorumla
Soran+1 yıltakmıycam artık fazla :)
+1 yılKendinden 10 cm uzun erkeklerle cik.
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.60 civarı erkekleri de bilmiyorum sevmiyorum fazla kısa kız kısa erkekden daha iyidir bence
Sağlık konusunda 391 cevap paylaştı. tercih ederim 1-0 öndesin :)
06 Yorumla
Soran+1 yılgüzel o zaman :)
Soran+1 yılnasıl 2-0 oldum birden?
Soran+1 yılsağol
çok tatlı olurlar :) kafana takma :)
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim (:
+1 yılkısa boylularla sexssüper oluyor ya hehe
01 Yorumla
Soran+1 yılklasik türk erkeği görüşü :D
seni seçtim pikaçu :)
09 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D
Soran+1 yıl:D :D
Soran+1 yılanlamadım?
Soran+1 yılsizin için değildi o bazıları içindi sizlik bi sorun yok rica ederim :)
Soran+1 yılçok haklısınız
+1 yılçizme giymede napıyosan yap alıcın olur
10 Yorumla
+1 yılKısasın sadece başka ne düşünebiliriz ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok portable kızlar bence 1.5 metrelik olanlar
10 Yorumlaallah kurtarsın
01 Yorumla
Soran+1 yıle saol yani :P
vay kardeşim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım?