Hangi markalardan memnunsunuz?
Diş temizliğine önem vermeyenler görüş paylaşmasınız da olur. 😄
Diş temizliğine önem vermeyenler görüş paylaşmasınız da olur. 😄
Beverly Hills formula perfect white black.
Arap emiri ismi gibi uzun ama piyasadaki en iyi diş macunudur. Zenci gibi parıldayan dişlerimin beyazlığını ona borçluyum..
Paradontax. Mükemmel bir diş macunu hepsine bedel üstelik doğal bitkilerden yapılıyor.
Sodyum bikarbonat bildiğimiz tuz, tuz dil minelerini tahriş eder! Paradontax dil etleri iltihabını önleyici özelliği var, bakterikere etkisi var, sürekli kullanıldığında o bakteriler bağışıklık kazanıyor!
Paradontax içeriği tamamen bitkisel değil, ve bitkisel olsa dahi her bitkisel olan şey zararsız değil! Isırgan otunu koluna bir sür!
Yemin ediyorum zekana hayranım 😂😂 neymiş bitin bitkiler faydalı değilmişte ısırgan otunu koluna bir sürmüş 😂😂 ya arkadaşım yılanın zehri insanı öldürmüyor mu? Ama insanlar o zehirden ilaç yapıyorlar. Akrebin zehri keza aynı şekilde. Ve öldürücü olan bı sürü zehirli hayvan ve bitkilerden mesela 😀 demek ki neymiş. Sırf konuşmak için konusmicak mışız. Sen git biraz araştırma yap. Sonra gel benimle tartış.😉😉
Kendin için araştır benim için değil, anlamadığım amacın doğruyumu bulmak yoksa inadına yanlışında ısrar etmekmi? İçeriğnde Tuzun olduğunu ne olduğunu benden öğreniyorsun, sonra internetten bulduğun anladığın bilgiyi, anlamadığın ürün hakkında bilmediğin halde polemik yapıyorsun! Tuzun çeşitleri fark etmiyor, tuz dil minesini tahril ediyor! Madem yuz kullanacaksın, paradontaxın içerisinde 60- 70 kat pahalı neden alıp kullanıyorsun? Doğrudan tuz kullan!
Ayrıca bitki hakkında verdiğim örnek bilgiyide ya anlamaktan acizsin ya da işine gelmediği için yine polemik yapmışsın! Sen içerinde doğal bitki özü olduğu için zararsız faydalı algısı yaratmışsın, her bitki zararsızdır faydalıdır diye bir kural yok, zaten ilaçların özü bitkilerfen geliyor, paradontax içeriğinde bitki özü var diye bir güvence algısı yaratmışsın
sensodyne ama hepsi aynı ben 44 tl para verdim bembeyaz yapmıyo senin bir önerin var mı
Bu:
www.skincareroyal.com/.../forever-bright.jpg
*Gecen bol olsun.*
Cevap
25Cevap
Marka önemli değil, diş minesini yıpratmayan kullanıyorum en ucuz bir marka! Diş temizliğinde önemli olan düzgün ve doğru fırçalamak
ben kolgeyt kullanıyorum ya ipana tırışka. hahahaha
@Elyyy01 değil mi akslfklds
Şu sıralar ipana 3d white Luks deniyorum bakalım :)
takibimi kabul ettin sende takip et mesaj yazilmiyo mesaj yazcam sana
cekmicem seninle konusmak istiyorum bekliyorum
Colgate ya da Ipana 😁
signal white now, colgate optic white
Evdeyken sensodyne disari cikarken colgate 😂
Şakirshine çok güzel tavsiye ederim :D
ipana yıllardır aynı
Limon +karbonat vazgeçilmezim
dudaklarınız, orjinal mi?
süper.. göğüslerde çok iyi..
göğüsler 85 c gibi.)
harika gerçekten.) sütyensiz nasıl duruyolar, sertliği, dikliği?
Sensodyne ve Signal White Now gold
Sensodyn
ipana
Sensodyne
Ipana whıte now
Clinomyn
ipana 3D white 😂
İpana.
hep değişiyor ya
colgate
sensodyn
Paradontax