Baş ağrısı çektiğinizde ağrıyı dindirmek için ne yapıyorsunuz?
anternatif tıp hayat kurtarır
anternatif tıp hayat kurtarır
Bas agrisinin sebebi onemli ama mesela az su tuketiminden kaynakli ise yavas yavas su tuketmeli ve artiriomali eger sinuzit ise sicak suya okaliptus ve nane yagini damlatip yuze buhar tutmak cok iyi geliyo migreni bilmiyorum ama.. bildiklerim bu kadar :)
ben genelde kendimi kustururum o zaman rahatlıyorum😑
nasıl bir manyaklık o be :)
manyaklık değil çok başım ağrıyor ve midem kötü oluyor tüm gün krizle gezdiğimi bilirim kusunca başımdaki baskı azalıyo
ben şok ben :)
tamam
Baş örtüsü atkı falan gibi benzer şeylerden her hangi birini alnından başının etrafını saracak şekilde gücünün yettiği kadar sık 1 saat sonra eser kalmaz koca karı taktiği ama çok işe yarıyor geçmiş olsun :)
Goca meeemeli ahmedi mehmedi patron😂😂
Nane yağı kullanıyorum
Tertemiz
Miss
Cevap
2Cevap
Benim başım hiç ağrımaz. Şu ana kadar sadece 2 kez başımın ağrıdığını hatırlıyorum. O da çok uzun bir zaman önceydi.
benim canım yanmaz gardaş gibi oldu bu :)
Öyle oldu biraz 😊
yakışır
Su bardağına buz gibi su koyup onu başıma koyuyorum 10 dk bekletiyorum rahatlatıyor
ayrıca soğuk su dolu şişeyi boynuma koyup öyle yatıyorum.
Bunların faydasını gördüm şahsen😊
beynin donar kız
10 dk dan bir şey olmaz beynin hararetini alıyor atalarımız ne demiş başını serin ayağını sıcak tut 😉
peki hocam :)
😊😊
Benim başım pek ağrımıyor ama annemin migreni var. Baş ağrısı tuttuğunda başını bir bezle sıkıca bağlayıp karanlık ve sessiz bir odaya geçip uyumaya çalışıyor. Birde çok yandığı için kafasını da ıslatıyor.
Bir bezle kafamı sıkıyorum veya ağrı kesici içiyorum
işe yarıyor mu peki
Bezle sıkınca birazda olsa geçiyor rahatlıyorum ağrı kesici de ehh işte daha önce ben başka birinden duymuştum denemedim bugünlerde benimde aşırı derecede ağrıyor ama birinden duyduğum da ağrıyan yere kalıp buzlar oluyor onu koyuyorlar yini bir bezle bağlıyorlar öyle bekliyorlar
benim bas agrima hicbirsey fayda etmiyor. kendi ne zaman isterse o zaman kesiyor. cok kotu.
yukardaki tedaviyi deniyebilirsin :)
gulerim ya bu ne :D
alternatif tıp :) O
Baş ağrısını geçirmek mi? Asla! Migrenimle sevişiyorum ben. 😋
Yaz aylarında hep başım ağrıyor, migrenim tutuyor sıcaktan...
Buzlu su ile yaşıyorum resmen.
kalaşnikof samete böyle bir tedavi şart
ona kazık tedavisi lazım :)
canı yanar ama :/
alışkındır o :)
Ulan beni şey yaptın hayvan :D
vur bana diyor emre :)
Soğuk su ile ayaklarımı yıkıyorum
uyumak istiyorum
uyuyunca geçiyor
Koyu bir kahve hemen keser
Uyuyorum, başka türlü geçmiyor 😕